Sara Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 Meni nije jasno cemu se Goran nadao u slucaju da su plavi izgubili igru za imunitet? Duel sa Rubijem bi bio gotovo siguran. Njemu bi u interesu bilo jedino da izleti neka od plavih zena, a sa trenutnim poretkom stvari to ne moze da se desi. Moj utisak je da se crveni nikad nisu posvadjali u toj meri kao sto su sada plavi, ni kad je bila Ivona, ni na dnevnoj bazi gde fala Milici uvek ima nekog pizdenja. Crveni se kao copor obruse na pojedinca. Prizeljkujem da Goran ispadne mada ce biti zabavno i ako im se vrati. Ako mora da ispadne neko od crvenih mogao bi Branko, pa Mina...
Halvard Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 1 hour ago, copkillah said: ne gledam često, pustim najčešće u pozadini dok radim nešto ili jedem, ali ako imam neki utisak to je to Minino beskrajno iritantno navijanje, kompenz za nesposobnost šta li je Upravo se o tome i radi. Ako su Milica i Maša povređene, komotno možemo da proglasimo kraj Survivora, one plave aždaje mogu da se nose sa većinom naših muškaraca. Sinoć su plavi delovali u potpunom psihičkom rasulu, atmosfera nula, jedino se devojke kao nešto međusobno podržavale i svejedno su lagano dobili jer su naši imali izliv nesposobnosti u mozak. Rekao bih i da je Ramiz sve više kandidat za najslabiju kariku, iako nam treba nešto mesa za igre snage, ali ako čovek može da izdrži samo jednu rundu, slaba vajda i od toga. Ali biće apsolutni hit ako Nađa uspe da izbaci i Gorana
Sara Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 Daa, bilo bi strava ali spada u fantastiku Doduse bila je fantastika da izbaci i onu dvojicu pa se desilo.
renne Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 u dokolici odgledao par hr epizoda, i 99% se poklapa sa onim što mi vidimo 2
Halvard Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 Nađu će pronaći obešenu na palmi ako se nastavi ovako.
svigirbor Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 stevica bitchin since being bitchin. Što bi naš narod rekao:StevanePoslato sa Casio digitrona pomoću Tapatoka 1
Halvard Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 Nepodnošljivo ga je slušati, mogu tek da zamislim kako to izgleda s Milicom u kombinaciji
Recommended Posts