J-♣ Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 Sada obe. Način lobiranja kod obe mi nije častan. Lobiranje i klanovanje radi i Tena, ali ima bar neko OK obrazloženje.
radisa Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 2 minutes ago, Sara said: Ko nije dobar covek, Sumi ili Ivona? A što ne obe?
duda Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 Pa Sumeju je Goran navodno opsovao. Jbg, to baš nije u redu.
renne Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 nigde to nije prikazano, baš ne verujem u tu njenu priču i da jeste, ona bi to ranije već objavila
J-♣ Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 Kaže ovaj voditelj Bojan da se parovi formiraju po automatizmu. Nisam siguran da sam dobro shvatio "automatizam". Da li to znači najbolji crveni protiv najboljeg plavca, pa najbolja crvena protiv naj plavke, pa onda sledeći par po rejtingu? (najbolji u smislu procenta pobeda u predhodnim igrama)
duda Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 Ovo gađanje baš izgleda nezgodno. Imam osećaj da ovde ne bih ništa pogodila.
Sara Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 25 minutes ago, J-♣ said: Gledam sada Sumeju, a čujem Ivonu. Nemam utisak da je dobra osoba. Pobrkala sam, pisem i citam Ivona, a mislim Ivana, pa se zbunih Ivona ...daa Grozno mi je ovo valjanje u blatu
Recommended Posts