Ros Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 (edited) nema nista sladje od ovoga:ja sam ovaj koji je krenuo sa debelim minusom u ne-ludara igre.na kraju 137:94 za menedanas mi se jedan obrati:"xxxx bi ti mamicu da radi ludara danas" :D jel' to bio neki problem na ludari?a vidim da smanjise broj poena na asocijacijama Edited July 7, 2012 by Ros
Baba Ji Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 (edited) kakve veze imaju komarac i kačkavalj sa Pirotom?TIGAR-ĆILIM-KOMARAC-KAČKAVALJ=PIROTPrvo se otvorilo tigar i ćilim i ja pomislim Pirot, kad ono treća kolona komarac i tu se zbunim potpuno.*edit: izguglah, ali komarac.. Edited July 13, 2012 by Baba Ji
Ros Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 (edited) spojnice otisle u istoriju.od danas igramo vagalicu. sad se treba navici na nove taktike. :) Edited July 17, 2012 by Ros
Lrd Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Kako se igra ta vagalica? Ne mogu da shvatim.A bezveze je što su otišle spojnice, na opštu informisanost sam najviše dobijao.
Ros Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Kako se igra ta vagalica? Ne mogu da shvatim.A bezveze je što su otišle spojnice, na opštu informisanost sam najviše dobijao.igrao sam samo jednom.sistem izbaci zeljenu masu (npr. 149kg). moras izabrati 5 tegova razlicite mase koje naizmecno slazes na vagu. time moras prisiliti protivnika da svojim sledecim tegom ode preko zadate mase ili da svojim tegom dodjes tacno na zadatu masu. verovatno treba imati 1-2 tega male mase da se mozes spasiti na kraju.
Lrd Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 igrao sam samo jednom.sistem izbaci zeljenu masu (npr. 149kg). moras izabrati 5 tegova razlicite mase koje naizmecno slazes na vagu. time moras prisiliti protivnika da svojim sledecim tegom ode preko zadate mase ili da svojim tegom dodjes tacno na zadatu masu. verovatno treba imati 1-2 tega male mase da se mozes spasiti na kraju.Hvala. Idem da ih pocepam sada.
Ros Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 (edited) zez kod vagalice je da se moze cak izgubiti iako je protivnik napustio igru. to jest, pretpostavljam da moze. Edited July 18, 2012 by Ros
Tale Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 kakve veze imaju komarac i kačkavalj sa Pirotom?TIGAR-ĆILIM-KOMARAC-KAČKAVALJ=PIROTPrvo se otvorilo tigar i ćilim i ja pomislim Pirot, kad ono treća kolona komarac i tu se zbunim potpuno.*edit: izguglah, ali komarac.. :D Još kada bi to bio komarac, a ne vilin konjic..
Lrd Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Slagalica je i definitivno postala neigriva, svedena je na tri igre, a najzanimljivije više ne postoje. Šta ima slično, kvizoliko a protiv drugih, na netu, a da nije Conquiztador?
*edited by mod Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Ako hoces nesto opustenije i sa malo humora probaj "You don't know jack"
darkonet Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 ne kapiram ko retardiran sastavlje asocijacijekolona A Marsej, kolona B Alzir, Kolona C Juventus - kucam Zidan i nista, protivnik kuca Zinedin Zidan i pobedjujekad je Zidan igrao u jebenom MarseJu jbt? sere mi se vise od ovoga....
Zli Gli Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Pa i nije, pre Bordoa je u Francuskoj igrao samo jos za Kan valjda. Vidim na vikipediji da je rodjen u Marseju, sto ne cini asocijaciju manje glupom.
Bat Bat Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Neverovatno, imao sam i ja istu tu, pre par meseci, i isto kucao ZIDAN a treba ZINEDIN ZIDAN, popizdjeo sam!
darkonet Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 ma da, trebali su da napisu i ime oca da mu se zna, mogli su da stave bilo sta drugo, real, francuska, materaci, a ne marsej, cista glupost, ali dobro, realno ima logike asocijacija sad...ali sa konacnim resenjem koje mora celo da se napse mislim
Recommended Posts