Lancia Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 skupio snagu za ceo film, imao želju i voljuali nisam uspeo :(pretenciozno patetično sranjesvaka cast za voljni momenat :)lose si odabrao epitete da pokazes koliko je sranje u pitanju. nema toga ni u tragovima.
kud u maglu Simoviću Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 (edited) :( Edited February 6, 2013 by kud u maglu Simovicu
morgana Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 (edited) skupio snagu za ceo film, imao želju i voljuali nisam uspeo :(pretenciozno patetično sranje <_<a jel ti se svidja cloud atlas?edit, the perks of... jeste patetican ali mi to nije smetalo. dobro mi je legao kao ovostrani doni darko. Edited February 6, 2013 by morgana
Lancia Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 edit, the perks of... jeste patetican ali mi to nije smetalo. dobro mi je legao kao ovostrani doni darko.meni se svideo kao onostrani pretenciozni doni darko. i nije mi smetalo.
morgana Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 pa dobro, iz ugla doni darka jeste onostran :Dlancia, pivo za drustvo!
kud u maglu Simoviću Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 <_<a jel ti se svidja cloud atlas?nisam ga gledao, daću mu da odleži koju godinu, ako ga se onda setim, setim ako ne ostaće zauvek izgubljen u moru celuloida
morgana Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 nemoj ni da ga gledas, njega ti lancia sigurno ne bi kompenzovao pivom.(smece (mi) je film)kad sam vec tu, da priupitam, gledala bih nesto u stilu cecil b. demented-a, ne mora da bude john waters. pa ako neko ima da preporuci :)
kobni zelaya Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Ovo? Nije baš isti stil, ali ima sličnosti.
Ravanelli Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Ovo? Nije baš isti stil, ali ima sličnosti.shadow je apsolutna pizdarija :)
Recommended Posts