Jump to content
IGNORED

Koji film da gledam (večeras)?

Molder

Recommended Posts

• 3 months later...
Posted

uzela bih neki road movie, jedno 5-6 komadaimam i ja gugl, ali vise volim da trazim preporuke ovako, kao sto ih je trazio i moj pradeda i prije toga njegov pradeda

Posted

^roadmovie u sirem smislu, nprTransylvania (Tony Gatlif, 2006)Katalin Varga (Peter Strickland, 2009)

Posted
uzela bih neki road movie, jedno 5-6 komadaimam i ja gugl, ali vise volim da trazim preporuke ovako, kao sto ih je trazio i moj pradeda i prije toga njegov pradeda
Kapiram da si sigurno gledala sve ovo, ali meni uvek kad se pomene road movie padnu na pamet tri filma: Alisa u gradovima, Pariz Teksas i Mesec od hartije.
Posted

super, hvala vam :)nisam gledala transylvania, katalin varga niti alisa u gradovima. idem odmah da ih trazim po torentima, taman ce do ujutru da budu spremni za gledanje.

Posted

Ako možeš da svariš Ben Stiller-a, onda definitivno "Flirting with Disaster": pored BS, Patricia Arquette, Tea Leoni, Alan Alda, Richard Jenkins, Josh Brolin...... totalno opaljen film!Ako ga baš nešto i ne variš, onda keep out...

Posted
vidim da ti više ne treba, ali ako ti zatreba neka rezerva, mož pogledaš Rabat, holandski, sasvim ok.
Posted

Setio se još nekoliko komada: "Elizabethtown" - nije najbolji film na tu temu ali je ok, "True Romance" - must see ako do sada nisi pogledala, "Kalifornia" - odličan film, "Little Miss Sunshine" - i ovaj isto spada u obaveznu lektiru :)

Posted
"Elizabethtown"
Ne gledati. Posebno ako ste poštovalac Krouovih ranijih ostvarenja i poetike.
Posted

Eh..... pa upravo to je razlog zašto treba da ga pogleda! :) Čisto da se zna da ni Crowe nije god almighty! ;)

Posted

Mozes da gledas I ja tebi kevu ako nisi ali cisto sumnjam.Sent from my cigla using Tapatalk

• 2 months later...