Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Koji film da gledam (večeras)?

Featured Replies

Trebalo ti dva sata da se odlučiš :isuse:
covek biranje filmova za repertoar shvata vrlo ozbiljno, pozdravljam cool.gifkako ovaj topic inace funkcionise? kao dodjem ovde i pitam, e, a sta da gledam veceras, a onda dodje neko i da mi link na topik o poslednjem filmu... ako ja vec prvobitno nisam tamo otisla po odgovor na svoje pitanje... :unsure:
  • Replies 910
  • Views 108.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

A Bigger Splash

• antisladunjavo i jako, mini serija, Patrick Melrose

• večeras u turn u 21:55 na RTS-u. gledala sam ga ponovo nedavno samo zbog j lo u crvenoj haljini. i da, još uvek je najbolje nešto u tom filmu.     mada ni žvakintm nije loš

Posted Images

kako ovaj topic inace funkcionise? kao dodjem ovde i pitam, e, a sta da gledam veceras, a onda dodje neko i da mi link na topik o poslednjem filmu... ako ja vec prvobitno nisam tamo otisla po odgovor na svoje pitanje... :unsure:
Ja kontam da funkcioniše kao što je napisano u prvom postu teme - neko napiše otprilike šta bi hteo da gleda, a ostali preporuče. Znači ne bilo koji film, već nešto što odgovara zahtevu, koliko-toilko :)
  • Author
Ja kontam da funkcioniše kao što je napisano u prvom postu teme - neko napiše otprilike šta bi hteo da gleda, a ostali preporuče. Znači ne bilo koji film, već nešto što odgovara zahtevu, koliko-toilko :)
Da, to je neka ideja :thumbsup: Ali ne mora samo prema raspoloženju da se traži preporuka. Može npr. i "Stoje mi na hardu ova dva filma i nikako da ih pogledam. I večeras bi pogledao jedan od ta dva ali ne mogu da se odlučim koji. Robin Hood ili Centurion? Šta vi preporučujete?" i sl.Za sada, topik funkcioniše jer je Stander odličan! :thumbup: svaka čast na preporuci!A Incendies isto planiram da gledam..... možda i večeras! :)

ja bih večeras da gledam neku romantiku sa puno cigaretskog dima, jazzom i malo priče?

ja bih večeras da gledam neku romantiku sa puno cigaretskog dima, jazzom i malo priče?
Le Bal - Ettore Scola al' nema price :(

Edited by Lancia

Le Bal - Ettore Scola al' nema price :(
hvala, i očekivao sam tebe da se javiš :Dto sam i tražio: sa malo priče tj. može i bez

dojaja sam sjebana, treba mi nesto lagano za gledanje

Zivot Sa Stricem439a8caf-c443-4a38-a279-1789fc9fd125.jpgKako ti mozes da editujes postove a da se ne vidi??? Moci moderatorovljeve?

Edited by Mp40

dojaja sam sjebana, na sebi imam pidzamu (gornji i donji deo se ne slazu) i crno-beli bade mantil, od jutros sam uspela da se istusiram i !narucim! (moron) dorucak. treba mi nesto lagano za gledanje, da mogu
obnovi gradivo, udahni duboko na kraju.http://www.imdb.com/title/tt0111161/

ma gledaj britansek ealing komedije. ja sam juce posle dvadeset godina ponovo gledao kind hearts and coronets i uzivao u svakom momentu. verujem da se moze lako kupititm online.

km, filbi ti zeli zlo.

km, filbi ti zeli zlo.
sto?

vidis da je mejkerka u daunu, flm koji moze da joj bude deda joj nece popraviti raspolozenje.

vidis da je mejkerka u daunu, flm koji moze da joj bude deda joj nece popraviti raspolozenje.
ih bre, pa ti filmovi su ko bela smrt. toplo ti je oko srca, ususkaju i uz njih zaspis. samo se posle i probudis.