March 25, 201213 yr najprecenjeniji film ever. u pravu si, Toni. ko i uvek. izvini Morgana na glupom predlogu.
March 25, 201213 yr kad tako kazes, moze da se protumaci da mozda nesto i nisam mudro rekao. to hoces da kazes?
March 30, 201213 yr zaboravih da se zahvalim na preporukama onomad. samo da kazem da sam strasno neodlucna kad su takve stvari u pitanju, pa sam poskidala sve, tako da necu biti depresivna barem mesec dana :Dposebno hvala zorgetu, koji mi je izvukao tilsamans u svest; film koji sam potisnula u mladost. pre di van. nego, dodjoh da vas pitam, je l' gledao neko cannibal holocaust?
March 30, 201213 yr extreme violence and nudity (mada, ljudozderi i zapravo jedu i cerece zivotinje i ljude), ali super efekti za to doba, i dobra gluma. od istog rezisera i ovo valja
April 4, 201213 yr remek-delo bronson (smem li da ostavim link za skidanje?) zaboravices na sve svoje probleme.
April 5, 201213 yr U fazi sam istrazivanja domaceg noara i bleksploatejsna.Poslednji Kolosek (1956) ili Across 110th Street (1972)