dunja Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Trebalo ti dva sata da se odlučiš covek biranje filmova za repertoar shvata vrlo ozbiljno, pozdravljam kako ovaj topic inace funkcionise? kao dodjem ovde i pitam, e, a sta da gledam veceras, a onda dodje neko i da mi link na topik o poslednjem filmu... ako ja vec prvobitno nisam tamo otisla po odgovor na svoje pitanje...
Time Crisis Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 kako ovaj topic inace funkcionise? kao dodjem ovde i pitam, e, a sta da gledam veceras, a onda dodje neko i da mi link na topik o poslednjem filmu... ako ja vec prvobitno nisam tamo otisla po odgovor na svoje pitanje... Ja kontam da funkcioniše kao što je napisano u prvom postu teme - neko napiše otprilike šta bi hteo da gleda, a ostali preporuče. Znači ne bilo koji film, već nešto što odgovara zahtevu, koliko-toilko :)
Molder Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Ja kontam da funkcioniše kao što je napisano u prvom postu teme - neko napiše otprilike šta bi hteo da gleda, a ostali preporuče. Znači ne bilo koji film, već nešto što odgovara zahtevu, koliko-toilko :)Da, to je neka ideja Ali ne mora samo prema raspoloženju da se traži preporuka. Može npr. i "Stoje mi na hardu ova dva filma i nikako da ih pogledam. I večeras bi pogledao jedan od ta dva ali ne mogu da se odlučim koji. Robin Hood ili Centurion? Šta vi preporučujete?" i sl.Za sada, topik funkcioniše jer je Stander odličan! svaka čast na preporuci!A Incendies isto planiram da gledam..... možda i večeras! :)
maheem Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 ja bih večeras da gledam neku romantiku sa puno cigaretskog dima, jazzom i malo priče?
Lancia Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 (edited) ja bih večeras da gledam neku romantiku sa puno cigaretskog dima, jazzom i malo priče? Le Bal - Ettore Scola al' nema price :( Edited March 9, 2012 by Lancia
maheem Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Le Bal - Ettore Scola al' nema price :(hvala, i očekivao sam tebe da se javiš :Dto sam i tražio: sa malo priče tj. može i bez
kgmr Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 dojaja sam sjebana, treba mi nesto lagano za gledanje
Mp40 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 (edited) Zivot Sa StricemKako ti mozes da editujes postove a da se ne vidi??? Moci moderatorovljeve? Edited March 10, 2012 by Mp40
Кристофер Лумумбо Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 dojaja sam sjebana, na sebi imam pidzamu (gornji i donji deo se ne slazu) i crno-beli bade mantil, od jutros sam uspela da se istusiram i !narucim! (moron) dorucak. treba mi nesto lagano za gledanje, da moguobnovi gradivo, udahni duboko na kraju.http://www.imdb.com/title/tt0111161/
maheem Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 @kingmejkerka u pijami: http://www.imdb.com/title/tt1805297/
kim_philby Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 ma gledaj britansek ealing komedije. ja sam juce posle dvadeset godina ponovo gledao kind hearts and coronets i uzivao u svakom momentu. verujem da se moze lako kupititm online.
Кристофер Лумумбо Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 vidis da je mejkerka u daunu, flm koji moze da joj bude deda joj nece popraviti raspolozenje.
kim_philby Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 vidis da je mejkerka u daunu, flm koji moze da joj bude deda joj nece popraviti raspolozenje.ih bre, pa ti filmovi su ko bela smrt. toplo ti je oko srca, ususkaju i uz njih zaspis. samo se posle i probudis.
Recommended Posts