Jump to content
IGNORED

Ubice na drumovima i ulicama

SeljačkaSreća

Recommended Posts

Posted

zar taj semafor ne radi celu noc? 

ako je ovaj neciji, ocekujem da kamera na raskrsnici nije radila bas sinoc.

Posted

u, jebem ti, krv da ti se zaledi :mellow:

ovo su nastradali što su se nonšalantno ušetali na crveno, ne? al ih je zato ovaj bilmezić, koji je, čitam, jutros pušten na kućno lečenje (?!) razmontirao sa barem 120.

horor, horor

Posted

Pvaijan je vijao da proleti kroz trepćuće zeleno, ali, jebo te, koji je kurac bio ovom u polu da ide na crveno?

Najgore, pavijan će se sad izvlačiti na to da je ovaj prošao na crveno.

Posted

nisam vozac i ne razumem se ali ono nije bio audi nego projektil.

Posted

Nije problem uhvatiti nekog, uostalom ne secam se neke nesrece gde nisu nasli krivca. Problem je korumpirano sudstvo, odsustvo kazni i kultura zestokih momaka i opakih dwOlja koja se zapatila 90tih i i dalje opstaje jerbo takvi dobro prolaze u danasnjem srpskom drustvu. 

Posted

nisam vozac i ne razumem se ali ono nije bio audi nego projektil.

Ma da, lik je opušteno išao koliko maksimalno može, da uhvati zeleno, ili, još gore, iz čiste obesti.

Ali, definitivno, nije samo on kriv. I to ne mislim na krivično pravne posledice, nego na sam događaj.

Uzgred, možda su oboje prošli na crveno, a možda mu i nije bilo svetleće nego občino zeleno, jer zeleno na jednoj strani, ne znači da je i na drugoj isto, semafori su zbog skretanja levo namerno razdešeni.

Ali, to pavijana ne oslobađa krivične odgovornosti za vožnju u pijanom stanju 120+ kroz grad.

Posted

Nisu imali ni promil sanse da prezive. 

Posted

Ma da, lik je opušteno išao koliko maksimalno može, da uhvati zeleno, ili, još gore, iz čiste obesti.

Ali, definitivno, nije samo on kriv. I to ne mislim na krivično pravne posledice, nego na sam događaj.

Uzgred, možda su oboje prošli na crveno, a možda mu i nije bilo svetleće nego občino zeleno, jer zeleno na jednoj strani, ne znači da je i na drugoj isto, semafori su zbog skretanja levo namerno razdešeni.

Ali, to pavijana ne oslobađa krivične odgovornosti za vožnju u pijanom stanju 120+ kroz grad.

ne znam cega sam se vise zgrozio, scene sudara, ili onoga sto sad sledi sa korumpiranim sudstvom i advokatskom mafijom. :puke:

Posted (edited)

evo lupicu mozda, ali mi se ono cini vise od 120. klinci izletese na crveno, ali da je bilmez postovao brzinu, tesko da bi i doslo do sudara.

radisa, mislim da nocu semafor ne radi u tom levo modu.

Edited by Aće
Posted

.

Radisa, mislim da nocu semafor ne radi u tom levo modu.

OK, ne znam, ne vozim noću :)

@Hatori

+1

Posted

pa ako cemo tako, i da oni nisu izleteli na crveno ne bi doslo do sudara

kakva tuga :(

Posted

Nisu imali ni promil sanse da prezive. 

izgleda kao da ga vozac polo-a uopste nije primetio. da jeste mozda su i mogli da se izvuku sa malo gasa :(