Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

sons of anarchy

Featured Replies

Ne mislim uopste da je serija losha, da to mislim ne bi pogledao 2 sezone za 10ak dana. Na momente je stvarno odlicna, veoma uzbudljiva i sve to, ali kao sto rekoh, neki djelovi su mi potpuno naivni i zbog toga za mene nije medju boljim serijama koje sam pogledao.

• Replies 295
  • Views 29k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Author
Ne mislim uopste da je serija losha, da to mislim ne bi pogledao 2 sezone za 10ak dana. Na momente je stvarno odlicna, veoma uzbudljiva i sve to, ali kao sto rekoh, neki djelovi su mi potpuno naivni i zbog toga za mene nije medju boljim serijama koje sam pogledao.
overa u opštini
  • 3 weeks later...

Da se zapljunem samo da sam pogledao sizon 1 Sinova Anarhije. Cuo sam dosta preporuka za seriju, sa razlicitih strana i u razlicitom kontekstu, i na osnovu toga sam sklopio neku svoju sliku ocekivanja koja su u potpunosti omasila stvarnu temu serije :DU svakom slucaju, prvih par epizoda su mi bile poprilicno razocaravajuce, kao neka losa kombinacija Sopranosa i bednog Tru Blada, iskarikirani likovi, naivni zapleti, losa gluma i glavni lik koji je u fazonu poor man's Pol Vokera. Medjutim, polako su poceli ubacivati i dublju pricu, presli su sa zapleta-po-epizodi na zaplet-po-sezoni, a i tu i tamo po koji klifhenger je zasluzan da na kraju zadnje tri epizode sljustim u cugu, sto je obicno dobar pokazatelj da sam se navukao :) rano mi je da sudim, ali za sada je dosta dobro, ne perfektno, ali zadovoljavajuce dobro.Onako laicki ocekujem skoru smenu na poziciji preCednika trupe, i navijacki se nadam da ce matorka s oziljkom da gekne. Ne smem da citam prethodne stranice teme zbog spojlera :) Od sutra sizon 2!

• 1 month later...

dupi post. glup.

Edited by scab

sta je ovo? San??

sta je ovo? San??
san anarhije!
  • 4 weeks later...

holy fuck, krenulo je! :s_w:

• Author

jas pogubio od kada sam gledao Wireovo sada krece 6 sezona? da li sam uopste gledao petu? moze neko da da siže pete da se prisetim?

sad krece 5ta, u spoileru rezime 4te

Novi serif u gradu, i onaj svestenik iz Deadwooda igra nekog drzavnog tuzioca (najjaci lik) koji zajednickim snagama spremaju RICO operaciju protiv SAMCROa. S druge strane, ovi krecu da posluju sa kartelom, prodaju im oruzje, diluju njihovu koku. Shefa kartela igra Danny Trejo :Hail: Dalje ide picvajz izmedju Jaxa i Kleja, zapleti, peripetije, prostitutke, Mich Bjukenon kameo itd.Otprilike najsturije moguce da se setis sta je sve bilo ako si gledao i da ti ne pokvari puno gledanje ako nisi :)

• Author

gledao, fala :)dakle, nova sezona pocinje!!! woo-hoo!!!!

Jebem ti život, kako je ovo dobro, kao Odinov nektar sa ovnujskim mesom i kajmakom u Valhali.

Dobra je prva epizoda... nego....

Kako je pope saznao da mu je Tig pregazio cerku?

iskrsli svedoci

jos ljubomorno cuvam premijeru za poseban momenat, mozda i veceras... :wicked: