Jump to content
IGNORED

sons of anarchy

assück

Recommended Posts

Posted

Ne mislim uopste da je serija losha, da to mislim ne bi pogledao 2 sezone za 10ak dana. Na momente je stvarno odlicna, veoma uzbudljiva i sve to, ali kao sto rekoh, neki djelovi su mi potpuno naivni i zbog toga za mene nije medju boljim serijama koje sam pogledao.

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• goofs

44

• assück

34

• Feindouno

31

• Кристофер Лумумбо

15

Posted
Ne mislim uopste da je serija losha, da to mislim ne bi pogledao 2 sezone za 10ak dana. Na momente je stvarno odlicna, veoma uzbudljiva i sve to, ali kao sto rekoh, neki djelovi su mi potpuno naivni i zbog toga za mene nije medju boljim serijama koje sam pogledao.
overa u opštini
  • 3 weeks later...
Posted

Da se zapljunem samo da sam pogledao sizon 1 Sinova Anarhije. Cuo sam dosta preporuka za seriju, sa razlicitih strana i u razlicitom kontekstu, i na osnovu toga sam sklopio neku svoju sliku ocekivanja koja su u potpunosti omasila stvarnu temu serije :DU svakom slucaju, prvih par epizoda su mi bile poprilicno razocaravajuce, kao neka losa kombinacija Sopranosa i bednog Tru Blada, iskarikirani likovi, naivni zapleti, losa gluma i glavni lik koji je u fazonu poor man's Pol Vokera. Medjutim, polako su poceli ubacivati i dublju pricu, presli su sa zapleta-po-epizodi na zaplet-po-sezoni, a i tu i tamo po koji klifhenger je zasluzan da na kraju zadnje tri epizode sljustim u cugu, sto je obicno dobar pokazatelj da sam se navukao :) rano mi je da sudim, ali za sada je dosta dobro, ne perfektno, ali zadovoljavajuce dobro.Onako laicki ocekujem skoru smenu na poziciji preCednika trupe, i navijacki se nadam da ce matorka s oziljkom da gekne. Ne smem da citam prethodne stranice teme zbog spojlera :) Od sutra sizon 2!

• 1 month later...
Posted (edited)

dupi post. glup.

Edited by scab
  • 4 weeks later...
Posted

jas pogubio od kada sam gledao Wireovo sada krece 6 sezona? da li sam uopste gledao petu? moze neko da da siže pete da se prisetim?

Posted

sad krece 5ta, u spoileru rezime 4te

Novi serif u gradu, i onaj svestenik iz Deadwooda igra nekog drzavnog tuzioca (najjaci lik) koji zajednickim snagama spremaju RICO operaciju protiv SAMCROa. S druge strane, ovi krecu da posluju sa kartelom, prodaju im oruzje, diluju njihovu koku. Shefa kartela igra Danny Trejo :Hail: Dalje ide picvajz izmedju Jaxa i Kleja, zapleti, peripetije, prostitutke, Mich Bjukenon kameo itd.Otprilike najsturije moguce da se setis sta je sve bilo ako si gledao i da ti ne pokvari puno gledanje ako nisi :)

Posted

gledao, fala :)dakle, nova sezona pocinje!!! woo-hoo!!!!

Posted

Jebem ti život, kako je ovo dobro, kao Odinov nektar sa ovnujskim mesom i kajmakom u Valhali.

Posted

Dobra je prva epizoda... nego....

Kako je pope saznao da mu je Tig pregazio cerku?

Posted

jos ljubomorno cuvam premijeru za poseban momenat, mozda i veceras... :wicked: