Jump to content
IGNORED

sons of anarchy

assück

Recommended Posts

Posted
ih! kupili me za sva vremena biggrin.gif
:D podseti me kad su me neki nagovarali da gledam, islo otprilike ovako: lokova zena, ron perlman i kristina na dva tocka.
  • Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• goofs

44

• assück

34

• Feindouno

31

• Кристофер Лумумбо

15

Posted

Bas su ga presrali sa ovim posljednjim raspletom, mogli su (i trebali) da zavrse seriju umjesto sto ce sad da se razvlace sa ouklendjanima jos (bar) 1 sezonu.

Posted

Potpisan je ugovor na 2 sezone, sa opcijom da se nakon toga produži za još jednu. Prema tome... :fantom:

• 2 weeks later...
Posted

poceh da gledam!uopste nije lose kad se covek privikne nakon prve epizode.baj d vej:soa-jax.jpg:fantom:

Posted

a jes, ličite pomalo. do sada to nisam video...

Posted

stani malo, tek sad necu stici da iscitam sve pmove!

Posted

što se stidiš svoje duge plave seksi kose? :huh:

• 1 month later...
Posted

Batalih negdje posle 3. epizode 3. sezone, bilo mi bash nekako pateticno. I prije par dana nastavih da gledam, i rekao bih da se popravlja do kraja sezone. Ima mana, ima dosadnih djelova, ali dobra je. Ostalo mi josh finale, pa onda 4. sezona. Bice i pete, jel?

Posted
Batalih negdje posle 3. epizode 3. sezone, bilo mi bash nekako pateticno. I prije par dana nastavih da gledam, i rekao bih da se popravlja do kraja sezone. Ima mana, ima dosadnih djelova, ali dobra je. Ostalo mi josh finale, pa onda 4. sezona. Bice i pete, jel?
ma, mogao si komotno da batališ sve do finala 3. sezone i onda da nastaviš da gledaš sve do finala 4. sezone. ali ne i samog finala.biće još dve sezone.
Posted

Pogledah sad finale 3. Iskreno, prilicno slabo i predvidljivo, slabije od vecine epizoda. Meh. Sad su me opet obeshrabrili u daljem gledanju.

Posted (edited)

Odgledah i cetvrtu. Sta znam, sve u svemu dobra sezona, cak mozda i najbolja, do finala. Ali neke stvari su mi totalno naivne i predvidljive u seriji. Ovo sa Galindom kao prijateljima CIA je bilo ocekivano, ali svejedno poprilican cop-out. Clay je morao biti ubiven, prosto bi za pricu bilo neuporedivo bolje, mada je vjerovatno previse ocekivati da Ron Pearlman ode iz serije. A i nadao sam se da ce Tara otici [mada su mi i ona i Clay dobri likovi, ali prosto, mislim da je doslo vrijeme da odu]. Previse je Gemme u seriji, bila je zabavna u prvoj sezoni, posle toga sve vise i vise pocinje da smara i djeluje kao lik iz telenovele. Ne kapiram sto im je toliko veliki moralni problem dilovanje droge, a visedecenijsko dilovanje oruzja je ok? Najveci problem u seriji mi je ipak to sto ima veoma malo likova sa kojim mogu da saosjecam, da im ne zelim sve najgore. Unser i Juice, i mozda Piney su mi jedini do kojih mi je stalo. Za ostale se ekshli nadam da ce zaginuti/zavrsiti u zatvoru [iako su, kazem, neki od njih cool, zabavni za gledanje itd]Takodje, u vecem dijelu serije SAMCRO gets away with things, skoro uvijek se sve zavrsi srecno i svi zive srecno i dan danas. Po svoj prilici, ni Fat Elvis nece dugo zaglaviti u zatvoru, jedino je Piney od glavnih likova poginuo [a ni on nije narocito bitan, realno]. Clay je samo unazadjen. Jeftino mi je sve to.Muzika u seriji je uglavnom odlicna.

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted
Mars u cosak.
+1a i ne koristi spojlere. <_<
Posted

ja se bome u potpunosti slazem za finale. umesto da sve eksplodira u poslednjoj epizodi, odjednom puj-pike, vidimo se u sledecoj sezoni sa istom postavkom, ali sa crncima umesto nacista/meksikanaca/whatever. zapravo, najvise me nervira sto ce se glavna premisa serije ("tajne" koje sada vec svi znaju) da se nastavi i gnjavi i u sledecoj sezoni, a sutteru sve teze da opravda zbog cega jebeno svi cute i sta sada ima da kriju i stite...

Posted (edited)

Debeli Šef, 6 meseci, vređanje.

Edited by Jolly Roger