Аврам Гојић Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 u svakom slucaju, izvini sto mi se do sada vidjeno nije narocito dojmilo.:(prastam ti
hattori Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 i jel biva bolja iz epizode u epizodu ili da bataljujem?
Аврам Гојић Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 i jel biva bolja iz epizode u epizodu ili da bataljujem?pocetak jeste malo bumpy. kasnije se razvije nekoliko jako zajebanih linija radnje i serija prima nekako anticku dimenziju.
hattori Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 pocetak jeste malo bumpy. kasnije se razvije nekoliko jako zajebanih linija radnje i serija prima nekako anticku dimenziju.pa ajde, nadam se da necu morati da cekam do trece sezone da krene zurka.:D
Jolly Roger Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 pa ajde, nadam se da necu morati da cekam do trece sezone da krene zurka.:DU četvrtoj se pojavljuje David Hasselhoff, pa ti vidi... :)
Hella Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 (edited) kurt sutter @sutterinki would so fuck ron perlman... Frankie Go Boom, it can be certain, will not be sold on sex appeal. At least when it comes to the advertising featuring Ron Perlman.Eschewing his usual tough guy roles, such as those in Sons of Anarchy and Drive, Perlman finds himself in full drag for writer/director Jordan Roberts' upcoming indie comedy, playing a transgendered Phil-turned-Phyllis. The film features Perlman's SOA co-star Charlie Hunnam as Frank, the tortured brother of Chris O'Dowd's YouTube prankster Bruce. http://www.hollywoodreporter.com/risky-business/frankie-go-boom-poster-ron-perlman-transgender-296904 Edited March 7, 2012 by Hella
Кристофер Лумумбо Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 za assucka assucke, brate, ja sve vreme cekam da roknu nekog vaznog, kad ono....umalo i ja da pustim suzu musku. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kad krece sledeca sezona? zato mrzim da gledam serije koje se nisu zavrsile. btw, gemma jebacica keve, na kraju sve ispalo onako kako je ona htela. pravi zligli materijal.
3opge Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 pocetak jeste malo bumpy. kasnije se razvije nekoliko jako zajebanih linija radnje i serija prima nekako anticku dimenziju.ovo je apsolutna definicija serije, anticka drama u punoj snazi.
Кристофер Лумумбо Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 jel mislite da ne bi bilo fer da gemma do kraja serije ne da barem blow job onom starom panduru?
assück Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 ko zna šta oni rade kada se ufiksaju one njihove trave
beeva Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 odgledao prvu sezonu na hrt prije par godina..cekao da krenu dalje sa emitovanjem ali nista...sad cu skidati polako ostale...Al Bundijeva zena i R. Perlman...par snova :D
Filipenko Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Drago mi je da vidim da je uticaj gej lobija smanjen i da su mnogi progledali po pitanju ovog bisera od serije.
Joshua Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 (edited) i - jel hattori izdržao do treće?stigla do 303 myself i prosto moram s pučanstvom podeliti mini epizodnu srećicu:Bachman The Cleaner .a vozi - Kristinu na 2 točka ih! kupili me za sva vremena Edited April 18, 2012 by Joshua
Recommended Posts