March 4, 201213 yr u svakom slucaju, izvini sto mi se do sada vidjeno nije narocito dojmilo.:(prastam ti
March 4, 201213 yr i jel biva bolja iz epizode u epizodu ili da bataljujem?pocetak jeste malo bumpy. kasnije se razvije nekoliko jako zajebanih linija radnje i serija prima nekako anticku dimenziju.
March 4, 201213 yr pocetak jeste malo bumpy. kasnije se razvije nekoliko jako zajebanih linija radnje i serija prima nekako anticku dimenziju.pa ajde, nadam se da necu morati da cekam do trece sezone da krene zurka.:D
March 5, 201213 yr pa ajde, nadam se da necu morati da cekam do trece sezone da krene zurka.:DU četvrtoj se pojavljuje David Hasselhoff, pa ti vidi... :)
March 7, 201213 yr kurt sutter @sutterinki would so fuck ron perlman... Frankie Go Boom, it can be certain, will not be sold on sex appeal. At least when it comes to the advertising featuring Ron Perlman.Eschewing his usual tough guy roles, such as those in Sons of Anarchy and Drive, Perlman finds himself in full drag for writer/director Jordan Roberts' upcoming indie comedy, playing a transgendered Phil-turned-Phyllis. The film features Perlman's SOA co-star Charlie Hunnam as Frank, the tortured brother of Chris O'Dowd's YouTube prankster Bruce. http://www.hollywoodreporter.com/risky-business/frankie-go-boom-poster-ron-perlman-transgender-296904 Edited March 7, 201213 yr by Hella
March 13, 201213 yr za assucka assucke, brate, ja sve vreme cekam da roknu nekog vaznog, kad ono....umalo i ja da pustim suzu musku. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kad krece sledeca sezona? zato mrzim da gledam serije koje se nisu zavrsile. btw, gemma jebacica keve, na kraju sve ispalo onako kako je ona htela. pravi zligli materijal.
March 13, 201213 yr pocetak jeste malo bumpy. kasnije se razvije nekoliko jako zajebanih linija radnje i serija prima nekako anticku dimenziju.ovo je apsolutna definicija serije, anticka drama u punoj snazi.
March 13, 201213 yr jel mislite da ne bi bilo fer da gemma do kraja serije ne da barem blow job onom starom panduru?
March 13, 201213 yr odgledao prvu sezonu na hrt prije par godina..cekao da krenu dalje sa emitovanjem ali nista...sad cu skidati polako ostale...Al Bundijeva zena i R. Perlman...par snova :D
March 18, 201213 yr Drago mi je da vidim da je uticaj gej lobija smanjen i da su mnogi progledali po pitanju ovog bisera od serije.
April 18, 201212 yr i - jel hattori izdržao do treće?stigla do 303 myself i prosto moram s pučanstvom podeliti mini epizodnu srećicu:Bachman The Cleaner .a vozi - Kristinu na 2 točka ih! kupili me za sva vremena Edited April 18, 201212 yr by Joshua