3opge Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 jebo vas patak sve sto pisete o SOA razbacujuci postove po celom forumu a niko nije uzeo da otvori topik o najjacoj motorbiciklistickoj seriji sa bibilijskom potkom ikad.
ToniAdams Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 mogu, ako treba.a the wire tek treba da pogledam, nemoj da se šališ! onda zaboravi da sam ti reko da su roknuli meknaltija
Hella Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 (edited) jebo vas patak sve sto pisete o SOA razbacujuci postove po celom forumu a niko nije uzeo da otvori topik o najjacoj motorbiciklistickoj seriji sa bibilijskom potkom ikad.pa što ti nisi? jbg, ja pogledo možda 5 i po serija u životu, nisam od Struke. možda bi bilo najbolje da se strpimo i sačekamo lubino čaršafče. +najbolji OST koji sam našao je je na isohuntu - 1,79 GB.ron perlman na motoru, ne moze da ne valja Edited February 29, 2012 by Hella
assück Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 upravo ga skidami što više laprdam o seriji sve mi se više gleda 5 sezona.
korindjar Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 očekujte soa uskoro na prvoj u popodnevnom terminu. umro je ali riza, pink uzeo indijce, južna amerika i turska smorili, pravo vreme za nešto novo da se babe lože
Hella Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 (edited) ...dobro, oće li već jednom taj izlazak iz ormara? Edited February 29, 2012 by Hella
korindjar Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 (edited) haha, kakve veze sada ima moj pederluk sa tim da se ložite na sapunjaru na točkovima? Edited February 29, 2012 by korindjar
Hella Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 nema veze, boli me qrac šta ti misliš o bilo čemu, nego mi na sav smor, neduhovitost, pretencioznost i trivijalnost koje emituješ - loženje na 90s kučke i pederluk dođu ko bonusi na ukupnu odvratnost. keep on!
korindjar Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 tačno onako kako bi stvari trebale da funkcionišu, sa boljenjem kurca šta drugi misli
steins Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 men se serija nije dojmila - odgledao sam prvu sezonu pa se oduševio, pa sam na pola druge počeo da se smaram jer su bad ass motoristi sve više postajali pederska udruga mladih izvidjača <_<a onda kad su krenuli da kenjaju po trećoj definitivno odustao. ne znam što im je problem bio da naprave jednu mamojebnu seriju koja bi ličila na breaking bad iz motorističkog miljea. možda ću je i pogledati kad se završi, ...ako ikad....PS OST je vrhunski! jedino je možda bolji onaj iz Supernaturala
CZBG Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Meni je serija super, odgledala u dahu sve epizode, ne mogu da dočekam 5 serijal. Kad treba da krene na prvoj? http://www.youtube.com/watch?v=VvAWxPNsNEk
steins Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 a jeste primetili da osim onog irca niko ustvari ne puši. Ron cucla onaj tompus a ostali se uglavnom snimaju kako gase pljuge ili iste vrte po rukama ugašene ili ono staro američko - zapale, kao povuku dim pa onda bace cigaretu?i svi cugaju samo pivu - u retkim situacijama (stres, proslava) whiskey.
assück Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 ne znam, u 4 sezoni Opie, Jax, Gemma i Unser vare kao blesavi
Hella Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 (edited) vidim da će ovaj topik biti nova vlada srbije. samo mi je to falilo u kampanji. a jeste primetili da osim onog irca niko ustvari ne puši.noup. u S01 puše džeks, unser, gemma, oup i bobi, sa sve uvlačenjem.i svi cugaju samo pivu - u retkim situacijama (stres, proslava) whiskey.bajkeri imaju razlog zašto to rade.edit: ^_^ Edited February 29, 2012 by Hella
steins Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 vidim da će ovaj topik biti nova vlada srbije. samo mi je to falilo u kampanji. noup. u S01 puše džeks, unser, gemma, oup i bobi, sa sve uvlačenjem. ^_^a jbmliga-ne znam što sam stekao takav utisak (koji mi btw neverovatno ide na ganglije). Pogledaću opet moguće je da sam nešto prespojio.
Recommended Posts