Joshua Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 na imdb stoji da 5. sezona ima ukupno 13 epizoda, 12. je 27. novembra, ali za 13. ništa ne piše...
Skyhighatrist Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Znači jos dve-tri i mogu da se posvetim, nice...
Feindouno Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 na imdb stoji da 5. sezona ima ukupno 13 epizoda, 12. je 27. novembra, ali za 13. ništa ne piše...Da li ce nas muciti i sestom sezonom?
Joshua Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 http://screenrant.com/sons-anarchy-season-5-6-7-kurt-sutter-aco-149044/mislim da se još uvek ne zna,ovde kažu kako imaju materijala za 6. i 7. sigurno, a možda i za 8, ako pretekne. sve zavisi od pikapa.
mammy two shoes Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 mada mislim da je serija neopevano smeće, trčim u radnju po najnoviju epizodu i gledam dok je još vruća. gunđam sebi u bradu dok gledam: za kakve je budaletine i nišče duhom ovopravljeno? odgovor znam. koliko god sezona da nategnu, imaće vernu gledateljicu do kraja.
assück Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 mada mislim da je serija neopevano smeće, trčim u radnju po najnoviju epizodu i gledam dok je još vruća. gunđam sebi u bradu dok gledam: za kakve je budaletine i nišče duhom ovopravljeno? odgovor znam. koliko god sezona da nategnu, imaće vernu gledateljicu do kraja.pa, to je to. bolje nikad ne bih mogao da sastavim
Кристофер Лумумбо Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 (edited) +23mislim da bi serija bila barem 20% bolja da glavni glumac nije onaj buljas sto glumi dzeksa. koliko se smao trudi da deluje kao zajebana faca ali ne ide.gde je hustler kada je najpotrebniji? Edited November 5, 2012 by kojot
Killiana Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 molim lepo.jax je super. i ne samo zato sto izgleda mega super.nego ono...
Кристофер Лумумбо Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 super je da bude frontman nekog boy benda.
goofs Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 'boihlebibaget zbog klifhengera svega mi, ako ubiju Djusa u sledecoj epizodi prestajem da gledam
goofs Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 jbt, al' ga zamrsishe...ko je sad dobar? za koga da navijam?
mammy two shoes Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 +23mislim da bi serija bila barem 20% bolja da glavni glumac nije onaj buljas sto glumi dzeksa. koliko se smao trudi da deluje kao zajebana faca ali ne ide.gde je hustler kada je najpotrebniji?a glumi tako što:nabora čelo,šapuće u sobi u kojoj nema nikog sem sagovornika,hoda kao wigger iz druge sezone wire
Feindouno Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Odgledao devetu i desetu jednu za drugom :isuse:To bi bilo to, mozda cu ispratiti sezonu do kraja i :smoris:
Recommended Posts