assück Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 odgledao 4 serijal SOA. mrzim kada me neka serija koje sam se odrekao ponovo uvuče u spiralu gledanja 7 epizoda u 1 sedenju i spavanju 2 sata kako dočekati 5 sezonu?
Hella Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 (edited) odgledao 4 serijal SOA. mrzim kada me neka serija koje sam se odrekao ponovo uvuče u spiralu gledanja 7 epizoda u 1 sedenju i spavanju 2 sata kako dočekati 5 sezonu? +1kreni ponovo od prve pa ukrug dok peta ne startuje. iskreno, ne znam šta da gledam posle ove Moći. neću ništa da pišem da se opet neko ne ispojlira, samo ovo:ljudi i tuđini koji još niste overili seriju - ne znate šta propuštate. imate godina, iskusni ste, znate da život dolazi i nestaje u sekundi, strašno je glupo ne oplemeniti ga ovim Remek Delom.(u grand finalu treće i četvrte sam plakao od sreće, eto koliko je jako) Edited February 28, 2012 by Hella
Ryan Franco Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 jebote ja stigo do polovine prve jepizode i batalio. je li moguce da sam pojo govno?šta vele lrd i luba?
Hella Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 (edited) šta vele lrd i luba?luba sad overava prvu koliko znam, a mislim da će joj samo (fenomenalni! fenomenalni! fenomenalni!) stočarski saundtrek biti dovoljan da istetovira kosača preko leđa. :D Edited February 28, 2012 by Hella
assück Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 +1kreni ponovo od prve pa ukrug dok peta ne startuje. iskreno, ne znam šta da gledam posle ove Moći. neću ništa da pišem da se opet neko ne ispojlira, samo ovo:ljudi i tuđini koji još niste overili seriju - ne znate šta propuštate. imate godina, iskusni ste, znate da život dolazi i nestaje u sekundi, strašno je glupo ne oplemeniti ga ovim Remek Delom.(u grand finalu treće i četvrte sam plakao od sreće, eto koliko je jako) na kraju 4 umalo zaplakah
assück Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 nov sam na serijama, zaboravio sam na spojlere <_<
Кристофер Лумумбо Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 jbg. sorinema frke, samo edituj postove. :D
assück Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 dobro, a ako postovi nisu istiniti, jer i onda da ih editujem?
Lrd Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Ja čekam lubin seal of approval. Ne viđam ove helle, assucke i ine na serijama, pa ne znam kakav im je ukus.
Кристофер Лумумбо Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 dobro, a ako postovi nisu istiniti, jer i onda da ih editujem?dzabe sad pokusavas da me navedes na krivi put. :Dnije ovo nista, kad sam preziveo filipenkovo pisanje van spoilera o the wire, prezivecu i ovo. ti barem nisi napisao sta ce se tacno desiti.
Hella Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 (edited) ti barem nisi napisao sta ce se tacno desiti.finale je jako zato što postavlja presedan u odnosu na ostatak serijala - slete elijeni, predatori i rimejk thinga pa ih sve redom raspičkaju. :wub:kojote, ne otvaraj. aj stvarno, ne budi beskarakterni bednik. usraćeš doživljaj. to je možda jedina epizoda u serijalu bez ispaljenog metka (mrzi me da proveravam ostale), primetio posle drugog gledanja. Edited February 29, 2012 by Hella
Recommended Posts