korindjar Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 ko bi ga glumio? trifunović, kičić (ovo mogu da zamislim ), vuk kostić...
morgana Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 ko bi ga glumio? trifunović, kičić (ovo mogu da zamislim ), vuk kostić...nesto mekse, previse su to muzevne fiziognomije
ToniAdams Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 vuk kostic. il onaj iz bg fantoma sto isto ekstrauverljivo cuti.ron perlman boda .riba mina lazarevic.dete ono dete iz montevideo.
kobni zelaya Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 (edited) Ivan Bosiljčić goslingedit kad je Štrlja prestario.edit 2 - riba Marijana Mićić, ron perlman - Maca, emoušn bi snimao kod nas Edited April 2, 2012 by kobni zelaya
kobni zelaya Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 On bi igrao sina, pošto je kao sin Dragan pokazao da ume da igra sinove
ToniAdams Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 (edited) moze, mada bi meni bio uverljiv i kao cutljivi jaki noar junak na traktoru. sa cackalicom ofkors.di bre marijana micic? em je ljanka em je zesca krtina za onu kosturku :(imaj postovanja. Edited April 2, 2012 by ToniAdams
morgana Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 (edited) malu da glumi mala iz u tretmanu Edited April 2, 2012 by morgana
kim_philby Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 hoću i ja da budem filmofil pa da me dodirne sisanje čačkalice... :(imas rodrigeza u potpisu. mora da si jeo VHS trake kao mali.@svi: naravno niko meni da oda priznanje za to sto sam prvi pomenuo 'prevodjenje filmova'.
Lancia Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 @svi: naravno niko meni da oda priznanje za to sto sam prvi pomenuo 'prevodjenje filmova'.
kobni zelaya Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 moze, mada bi meni bio uverljiv i kao cutljivi jaki noar junak na traktoru. sa cackalicom ofkors.di bre marijana micic? em je ljanka em je zesca krtina za onu kosturku :(imaj postovanja.Pa kod nas se oduvek preterivalo s mesomNego, čudi me da još uvek nije palo psihoanalitičko objašnjenje te čačkalice u ustima.
maheem Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 malu da glumi mala iz u tretmanupa zar ona ne glumi u originalu? :o
ToniAdams Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 ja sam reko da je ceo film o borbi sa potisnutim pederlukom, meni je jasno sta je cackalica.
kobni zelaya Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Svima je jasno, samo Gosling ne sme sebi da prizna.
Recommended Posts