dig_chohano Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 imao i skorpiju?Kapiram da će uskoro kinezi krenuti u sedamdesetom da štancuju prišivače.
Lancia Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 pogledaj ponovo3opge, zeza te Morgana.ja cu Drive zapamtiti po 'pogledaj ponovo' i 'gledao opet'
boshoku Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 (edited) fino, volem filmove u/o eleju.mali appendix apropos drajv-a: u biti indulgentno, samoreklamersko djubre, ali istovremeno pokazno, te vredno obrazovne priuke (nije zacudno sto je montazera stavio kao autora.. jer i jeste).msm na ovo.http://www.imdb.com/title/tt0379357/ed: bilo u dinkoteci pre tacno 3. godine. Edited March 10, 2012 by boshoku
kim_philby Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 (edited) Kad ih prvo voza kroz kanal gde je Terminator ćero Macka pa ih odvede u neko šipražje u kom je pukla kanalizacija pa gađaju kamenčićima nesamleven feces?point blank. inace bullhead je dobar.edit: btw, ovo je refnov do sada najzreliji i najbolji film. pusher je naravno danski tarentino. Edited March 10, 2012 by kim_philby
3opge Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 3opge, zeza te Morgana.ja cu Drive zapamtiti po 'pogledaj ponovo' i 'gledao opet'a Deva, 5 puta, to je pravi Baki.
MayDay Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 (edited) kao sto je drajv filmski film, tako je i ovaj topik super zabavan za citanje i kad zanemaris o cemu se radi.zorge napaljen ko goveche, kim odaaavno vec ne ovako ekstatican, moca vukotic presladak, a toni adams cinican ko dupe. +tek sam na osmoj strani.. :D Edited March 10, 2012 by MayDay
3opge Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 kao sto je drajv filmski film, tako je i ovaj topik super zabavan za citanje i kad zanemaris o cemu se radi.zorge napaljen ko goveche, kim odaaavno vec ne ovako ekstatican, moca vukotic presladak, a toni adams cinican ko dupe. +tek sam na osmoj strani.. :DNDTGDD
MayDay Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 (edited) ^^ti meni nikad niiiistaa ne das i stalno se duris ili me kinjis.. Edited March 10, 2012 by MayDay
mustang Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 (edited) ko sto moj dragi neprijatelj rece, ko posle drajva ne bude hteo da herca rajana, a podrzavam JOE D teoriju talicnog toma, tom hardy je za rajana motherfuckin' glumacka pastuvcina. morganino 'guilty pleasures' za nicolasovu decicu (walhala, pusher itd), bronson bejbe ima da ti produva sve cakre, ja se grizem kako da stavim nicolasa na pedestal na kome mi je darren. kakvi umovi ! hvala im sto postoje. iako sam od valhale digla ruke posle 20 minuta, neprirodno mojoj prirodi, nicolasu na istancanim instiktima Edited March 10, 2012 by mustang
Prospero Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 (edited) Mrzi me da listam ceo topik, a interesuje me da li je pominjan The Driver (1978), jer Ryan O'Neal dođe kao predak Goslingu.Naleteo sam na kioskutm pa da pitam da li ga vredi kupititm? Edited March 10, 2012 by buffalo bill
hattori Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Mrzi me da listam ceo topik, a interesuje me da li je pominjan The Driver (1978), jer Ryan O'Neal dođe kao predak Goslingu.Naleteo sam na kioskutm pa da pitam da li ga vredi kupititm?naravno da je bilo poznavalaca koji su to vec primetili...-_-
ultra plasticni Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Pogledo po drugi put.Vozac je definitivno ljakse iz Besnog Foka, a ceo film predivan omaz mentalitetu predrgradja.
Prospero Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 naravno da je bilo poznavalaca koji su to vec primetili...-_-DakleM, prošetaću do kioska...
kobni zelaya Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 DakleM, prošetaću do kioska...Nemoj da se trudiš, osim eventualno nameštaljke i toga što glavni lik radi isti posao, nema nikakve sličnosti sa Hillom.
Recommended Posts