Jump to content
IGNORED

Drive (2011)

3opge

Recommended Posts

Posted
imao i skorpiju?
Kapiram da će uskoro kinezi krenuti u sedamdesetom da štancuju prišivače.
Posted
pogledaj ponovo
3opge, zeza te Morgana.ja cu Drive zapamtiti po 'pogledaj ponovo' i 'gledao opet'
Posted (edited)

fino, volem filmove u/o eleju.mali appendix apropos drajv-a: u biti indulgentno, samoreklamersko djubre, ali istovremeno pokazno, te vredno obrazovne priuke (nije zacudno sto je montazera stavio kao autora.. jer i jeste).msm na ovo.http://www.imdb.com/title/tt0379357/ed: bilo u dinkoteci pre tacno 3. godine.

Edited by boshoku
Posted (edited)
Kad ih prvo voza kroz kanal gde je Terminator ćero Macka pa ih odvede u neko šipražje u kom je pukla kanalizacija pa gađaju kamenčićima nesamleven feces?
point blank. inace bullhead je dobar.edit: btw, ovo je refnov do sada najzreliji i najbolji film. pusher je naravno danski tarentino. Edited by kim_philby
Posted
3opge, zeza te Morgana.ja cu Drive zapamtiti po 'pogledaj ponovo' i 'gledao opet'
a Deva, 5 puta, to je pravi Baki.
Posted (edited)

kao sto je drajv filmski film, tako je i ovaj topik super zabavan za citanje i kad zanemaris o cemu se radi.zorge napaljen ko goveche, kim odaaavno vec ne ovako ekstatican, moca vukotic presladak, a toni adams cinican ko dupe. +tek sam na osmoj strani.. :D

Edited by MayDay
Posted
kao sto je drajv filmski film, tako je i ovaj topik super zabavan za citanje i kad zanemaris o cemu se radi.zorge napaljen ko goveche, kim odaaavno vec ne ovako ekstatican, moca vukotic presladak, a toni adams cinican ko dupe. +tek sam na osmoj strani.. :D
NDTGDD
Posted (edited)

^^ti meni nikad niiiistaa ne das i stalno se duris ili me kinjis..

Edited by MayDay
Posted (edited)

ko sto moj dragi neprijatelj rece, ko posle drajva ne bude hteo da herca rajana, a podrzavam JOE D teoriju talicnog toma, tom hardy je za rajana motherfuckin' glumacka pastuvcina. morganino 'guilty pleasures' za nicolasovu decicu (walhala, pusher itd), bronson bejbe ima da ti produva sve cakre, ja se grizem kako da stavim nicolasa na pedestal na kome mi je darren. kakvi umovi ! hvala im sto postoje. iako sam od valhale digla ruke posle 20 minuta, neprirodno mojoj prirodi, :Hail: nicolasu na istancanim instiktima

Edited by mustang
Posted (edited)

Mrzi me da listam ceo topik, a interesuje me da li je pominjan The Driver (1978), jer Ryan O'Neal dođe kao predak Goslingu.Naleteo sam na kioskutm pa da pitam da li ga vredi kupititm?

Edited by buffalo bill
Posted
Mrzi me da listam ceo topik, a interesuje me da li je pominjan The Driver (1978), jer Ryan O'Neal dođe kao predak Goslingu.Naleteo sam na kioskutm pa da pitam da li ga vredi kupititm?
naravno da je bilo poznavalaca koji su to vec primetili...-_-
Posted

Pogledo po drugi put.Vozac je definitivno ljakse iz Besnog Foka, a ceo film predivan omaz mentalitetu predrgradja.

Posted
naravno da je bilo poznavalaca koji su to vec primetili...-_-
DakleM, prošetaću do kioska...
Posted
DakleM, prošetaću do kioska...
Nemoj da se trudiš, osim eventualno nameštaljke i toga što glavni lik radi isti posao, nema nikakve sličnosti sa Hillom.