Jump to content
IGNORED

Drive (2011)

3opge

Recommended Posts

Posted

Gledao ponovo, uzivao ponovo! Kako je ovo sjajan film!Muzika razbija, pogadja sva prava mesta. Slusao sam je cesto i u ovih nedelju dana izmedju dva gledanja. Ne verujem da bih konkretno one pesme ikad slusao da nisu deo ovog filma, a opet sad ne mogu da ih odvojim od filma i kad slusam samo njih (bez filma dakle). Eto kolika je moc filma, utice i na muzicke ukuse. :)

Posted
pre bih rekao, metroshane...ili shaboshane zbog čačkalice...
Plus oće dete da upropasti, kako mu samo pokvareno ponudi čačkalicu kad dođe na čašu vode kod malokrvne.
Posted (edited)

e, da. i ona vangradska porodicna pastorala me uzasno nervirala.stalno mi je von trier bio na pameti, i on praznjikavost slicno maskira apstrakcijom i arhetipovima ne bi li zajebao nekog da su mu filmovi inteligentni. ali nema referenci, tu je razlika!moram da odgledam valhalu i bronsona i da uvrstim refna u guilty pleasures listu. volim da mrzim.dobro, moram da priznam, ipak refn nije jadan kao von trier.

Edited by morgana
Posted
e, da. i ona vangradska porodicna pastorala me uzasno nervirala.stalno mi je von trier bio na pameti, i on praznjikavost slicno maskira apstrakcijom i arhetipovima ne bi li zajebao nekog da su mu filmovi inteligentni. ali nema referenci, tu je razlika!moram da odgledam valhalu i bronsona i da uvrstim refna u guilty pleasures listu. volim da mrzim.
o cemu ti pricas?
Posted
e, da. i ona vangradska porodicna pastorala me uzasno nervirala.
Kad ih prvo voza kroz kanal gde je Terminator ćero Macka pa ih odvede u neko šipražje u kom je pukla kanalizacija pa gađaju kamenčićima nesamleven feces?
Posted (edited)
o cemu ti pricas?
o majci, sinu i driveru kraj rijeke. odvezu se poslije posjete driverovom radnom mjestu. prva polovina filma.
Kad ih prvo voza kroz kanal gde je Terminator ćero Macka pa ih odvede u neko šipražje u kom je pukla kanalizacija pa gađaju kamenčićima nesamleven feces?
jap, moze i tako da se kaze. Edited by morgana
Posted
o majci, sinu i driveru kraj rijeke. odvezu se poslije posjete driverovom radnom mjestu. prva polovina filma.
to je tebi pastorala?
Posted
itekako, pogledaj kako je snimano
da, da, sad sam shvatio, nacin snimanja cini pastoralu.
Posted

i nacin i motiv, naravnopogledaj ponovo, pastorala kakva jedino i moze da bude u onakvom urbanom okruzenju tj njegovoj blizini

Posted

ej, video danas lika sa jaknom™...

Posted
ej, video danas lika sa jaknom™...
imao i skorpiju?
Posted
moram da odgledam valhalu i bronsona i da uvrstim refna u guilty pleasures listu. volim da mrzim.
u bronsonu ima 2-3 sjajne scene a ostalo je žali bože vremena
Posted

bas to nekako i ocekujem :Dali pusher mi je bio bas dobar