Jump to content

Drive (2011)

Featured Replies

ima tu i omaza kosovskome boju.

Gledao ponovo, uzivao ponovo! Kako je ovo sjajan film!Muzika razbija, pogadja sva prava mesta. Slusao sam je cesto i u ovih nedelju dana izmedju dva gledanja. Ne verujem da bih konkretno one pesme ikad slusao da nisu deo ovog filma, a opet sad ne mogu da ih odvojim od filma i kad slusam samo njih (bez filma dakle). Eto kolika je moc filma, utice i na muzicke ukuse. :)

pre bih rekao, metroshane...ili shaboshane zbog čačkalice...
Plus oće dete da upropasti, kako mu samo pokvareno ponudi čačkalicu kad dođe na čašu vode kod malokrvne.

e, da. i ona vangradska porodicna pastorala me uzasno nervirala.stalno mi je von trier bio na pameti, i on praznjikavost slicno maskira apstrakcijom i arhetipovima ne bi li zajebao nekog da su mu filmovi inteligentni. ali nema referenci, tu je razlika!moram da odgledam valhalu i bronsona i da uvrstim refna u guilty pleasures listu. volim da mrzim.dobro, moram da priznam, ipak refn nije jadan kao von trier.

Edited by morgana

• Author
e, da. i ona vangradska porodicna pastorala me uzasno nervirala.stalno mi je von trier bio na pameti, i on praznjikavost slicno maskira apstrakcijom i arhetipovima ne bi li zajebao nekog da su mu filmovi inteligentni. ali nema referenci, tu je razlika!moram da odgledam valhalu i bronsona i da uvrstim refna u guilty pleasures listu. volim da mrzim.
o cemu ti pricas?
e, da. i ona vangradska porodicna pastorala me uzasno nervirala.
Kad ih prvo voza kroz kanal gde je Terminator ćero Macka pa ih odvede u neko šipražje u kom je pukla kanalizacija pa gađaju kamenčićima nesamleven feces?
o cemu ti pricas?
o majci, sinu i driveru kraj rijeke. odvezu se poslije posjete driverovom radnom mjestu. prva polovina filma.
Kad ih prvo voza kroz kanal gde je Terminator ćero Macka pa ih odvede u neko šipražje u kom je pukla kanalizacija pa gađaju kamenčićima nesamleven feces?
jap, moze i tako da se kaze.

Edited by morgana

• Author
o majci, sinu i driveru kraj rijeke. odvezu se poslije posjete driverovom radnom mjestu. prva polovina filma.
to je tebi pastorala?

itekako, pogledaj kako je snimano

• Author
itekako, pogledaj kako je snimano
da, da, sad sam shvatio, nacin snimanja cini pastoralu.

i nacin i motiv, naravnopogledaj ponovo, pastorala kakva jedino i moze da bude u onakvom urbanom okruzenju tj njegovoj blizini

ej, video danas lika sa jaknom™...

• Author
ej, video danas lika sa jaknom™...
imao i skorpiju?
moram da odgledam valhalu i bronsona i da uvrstim refna u guilty pleasures listu. volim da mrzim.
u bronsonu ima 2-3 sjajne scene a ostalo je žali bože vremena

bas to nekako i ocekujem :Dali pusher mi je bio bas dobar