March 10, 201213 yr Gledao ponovo, uzivao ponovo! Kako je ovo sjajan film!Muzika razbija, pogadja sva prava mesta. Slusao sam je cesto i u ovih nedelju dana izmedju dva gledanja. Ne verujem da bih konkretno one pesme ikad slusao da nisu deo ovog filma, a opet sad ne mogu da ih odvojim od filma i kad slusam samo njih (bez filma dakle). Eto kolika je moc filma, utice i na muzicke ukuse. :)
March 10, 201213 yr pre bih rekao, metroshane...ili shaboshane zbog čačkalice...Plus oće dete da upropasti, kako mu samo pokvareno ponudi čačkalicu kad dođe na čašu vode kod malokrvne.
March 10, 201213 yr e, da. i ona vangradska porodicna pastorala me uzasno nervirala.stalno mi je von trier bio na pameti, i on praznjikavost slicno maskira apstrakcijom i arhetipovima ne bi li zajebao nekog da su mu filmovi inteligentni. ali nema referenci, tu je razlika!moram da odgledam valhalu i bronsona i da uvrstim refna u guilty pleasures listu. volim da mrzim.dobro, moram da priznam, ipak refn nije jadan kao von trier. Edited March 10, 201213 yr by morgana
March 10, 201213 yr Author e, da. i ona vangradska porodicna pastorala me uzasno nervirala.stalno mi je von trier bio na pameti, i on praznjikavost slicno maskira apstrakcijom i arhetipovima ne bi li zajebao nekog da su mu filmovi inteligentni. ali nema referenci, tu je razlika!moram da odgledam valhalu i bronsona i da uvrstim refna u guilty pleasures listu. volim da mrzim.o cemu ti pricas?
March 10, 201213 yr e, da. i ona vangradska porodicna pastorala me uzasno nervirala.Kad ih prvo voza kroz kanal gde je Terminator ćero Macka pa ih odvede u neko šipražje u kom je pukla kanalizacija pa gađaju kamenčićima nesamleven feces?
March 10, 201213 yr o cemu ti pricas?o majci, sinu i driveru kraj rijeke. odvezu se poslije posjete driverovom radnom mjestu. prva polovina filma.Kad ih prvo voza kroz kanal gde je Terminator ćero Macka pa ih odvede u neko šipražje u kom je pukla kanalizacija pa gađaju kamenčićima nesamleven feces? jap, moze i tako da se kaze. Edited March 10, 201213 yr by morgana
March 10, 201213 yr Author o majci, sinu i driveru kraj rijeke. odvezu se poslije posjete driverovom radnom mjestu. prva polovina filma.to je tebi pastorala?
March 10, 201213 yr Author itekako, pogledaj kako je snimanoda, da, sad sam shvatio, nacin snimanja cini pastoralu.
March 10, 201213 yr i nacin i motiv, naravnopogledaj ponovo, pastorala kakva jedino i moze da bude u onakvom urbanom okruzenju tj njegovoj blizini
March 10, 201213 yr moram da odgledam valhalu i bronsona i da uvrstim refna u guilty pleasures listu. volim da mrzim.u bronsonu ima 2-3 sjajne scene a ostalo je žali bože vremena