Jump to content
IGNORED

nize lige

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 331
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Кристофер Лумумбо

81

• Moća

77

• ficfiric

42

• Djolle

35

Posted

Danas krece drugi deo 2MLS lige gostovanjem lidera Jagodine u Hanu. Neki znaju neki ne moj burazer je otisao u Sloveniju ali je ostatak kadra isti. Oporavio nam se Markovic, Dasic je proigrao odlaskom mog brata tako sa optimizmom ulazimo u drugi deo sezone.I sad jedno pitanje na koje ne znam odgovor a za koje bih zamolio da mi se raspita neko ko ima nekog u savezu. Koji bolid je smislio da prelazni rok za drugu ligu traje do 20. decembra??? Pa koga mozes da dovedes do tada??? Umesto da ostave do kraja januara pa da se mogu dovesti neki igraci koji su ostali bez ugovora u inostranstvu cime bi se malo popravio kvalitet lige ovako samo oslabljuju ligu. Jer neki igraci odose u januaru preko a ekipe ne mogu da dovedu zamene.Proleter je oslabljen odlaskom Sarovica u Rumuniju ne znam kakvo je stanje u drugim ekipama. Vojvodina nema nameru da ulazi u visi rang.

Posted
@sportando 1h Dragan Labovic left Koszalin due to serious family problems 2 days ago. So serious that he signed today with Aliaga Petkim
:D
Posted

kakav duel titana u hanu! igra se kos za kos, bice zajebano.

Posted
kakav duel titana u hanu! igra se kos za kos, bice zajebano.
I, kako ide? :D
Posted

pa kako ide, razvalili smo ih iako su prvi na tabeli. bilo je spektakularnih zakucavanja preko palminih zirafa.

Posted

Дај неки извештај за нас са јефтиним картама.Које је играо против кога итд.

Posted

Titan sa vrha tabele protiv drugog titana. Drugi titan je dobio uz par atraktivnih kucanja i uz par sumnjivih sudijskih odluka.

Posted

odrali smo proleter sa 20 razlike.moglo da bude i vise. sanel drzao cas kosarke.

Posted

pobeda u aleksincu :0.6:

• 2 weeks later...
Posted

jedva smo dobili sabac, jos su imali i sut za pobedu ali todorovic imao napad ludila i sutirao za 3 sa jedne noge sa 9 metara

Posted

mi smo dobili vojvodinu :0.6:

sad mi je krivo zbog par glupih poraza u prvom delu.

Posted

Pa Vojvodina izgubila sve u drugom delu. Oni i ne zele ulazak.