September 13, 20168 yr nezvanova imam i ja jedan..osim sto se jos nisam osmelila da nosim turban u javnosti
September 13, 20168 yr /jes' da nije kao jovankin, a nije ni autenticno africki/ a ima i ovo - u to vreme sam ih nosila svakog dana :-) /mada bih rado zaboravila taj period zivota / to neki namenski turban, za slucaj ako padne kruska? nezvanova imam i ja jedan..osim sto se jos nisam osmelila da nosim turban u javnosti sta je ovo? turban za pola glave¿ takav meni fali.
February 10, 20205 yr @darling, pomagaj. kako da postignem ovakve bicepse i tricepse. mnogo sam smrsala, sad bih trebala da radim vezbice ali ne mogu bas jako i teske no bilo bi super kada bih se malo izdefinisala. ovde mi je ruka od rene fenomenalna (a i generalno je zgodjus skroz)
February 10, 20205 yr Rene boksuje sto posto. Cim vidis tanku i misicavu znaj da mlati dzak plus ima dancing background. Edited February 10, 20205 yr by mustang
March 15, 20223 yr 2 minutes ago, Taihoskopija said: Pakao. Gornji deo ničim izazvane ćebate i rol kragna. Skroz promasena seksipilnost, samo izaziva nelagodu.
March 15, 20223 yr 26 minutes ago, Lancia said: Sinoc gledam na TV-u, kakav uzas, jbt jeziva je, ove slepacke naocari na sisama izazivaju mucninu
March 15, 20223 yr 56 minutes ago, Lancia said: Skroz promasena seksipilnost, samo izaziva nelagodu. plus hairdo a la pecena ovca
March 15, 20223 yr 38 minutes ago, Svemir Zeka said: To su oni poklopci za sise što su naše domaće dame sa stilom već provalile to to , još odavno
March 16, 20223 yr ova haljina je ružnija i od onih haljina što pravi žena od harisa džinovića a to je nemoguće.