Jump to content
IGNORED

>>>>>>> film i moda

kim_philby

Recommended Posts

Posted

istina,i meni se svidja samo za nju bas neobicno izdanje.. i oodlicno izgleda

• 1 month later...
Posted

na onom drugom topiku se vec povela rec o oskarovskim 'aljinicama i vlasnicama istih, pa da ih samo ilustrujem i dodam mojih fifty cent :-)

dakle, ja se slazem sa zopgetom, najbolja mi naomi u uglavnom dosadljikavom ali nepogresivom armaniju, no na njoj je ovom prilikom bio zbilja fenomenalan!

lKRPs5o.jpg

maju se vise svidela rejcel, ali se ne bih slozila jer joj se haljina bas jako izguzvala i uzasno to izgleda...

IIapcBr.jpg

meni je pored naomi glavna glumica iz bruklina super, super u ovoj prelepoj haljini. odlicno joj stoji i boja i kroj!

FsD6sXE.jpg

seriz uvek glamurozna i prelepa

5Up6AGm.jpg

olivia mun u stelinoj haljini mi bas super /iako nisam ljubitelj narandzaste, ali na njoj je bas, bas dobro/

1RLzcLz.jpg

znam da se mnogi nece sloziti sa mnom, ali sta cu, meni ona uvek super :-)

[URL=http://www.igreklik.com/slike/]w58NhUe.jpg[/url]

Posted

Zasto je Olivia Mun ovoliko smrsala? Ili mi se samo cini?  :unsure:

Posted

na onom drugom topiku se vec povela rec o oskarovskim 'aljinicama i vlasnicama istih, pa da ih samo ilustrujem i dodam mojih fifty cent :-)

dakle, ja se slazem sa zopgetom, najbolja mi naomi u uglavnom dosadljikavom ali nepogresivom armaniju, no na njoj je ovom prilikom bio zbilja fenomenalan!

lKRPs5o.jpg

maju se vise svidela rejcel, ali se ne bih slozila jer joj se haljina bas jako izguzvala i uzasno to izgleda...

Priznajem, u pravu ste, ali ja tada jos nisam video Naomi a i ti si izabrala najgoru fotku Mekadamsove;(.

Naomi ko sirena, njami.

Posted

najboring oskar red carpet ever!

i ima dosta jako losih..a ove sto nisu lose su njah

• 6 months later...
Posted

ajvi, a gle lupitu sad u torontu...mnogo je cakana :wub:

jes da to samo crnkinje mogu da ponesu i jes da je stajling totalno DSovski :lol:, ali neka...nek' i one u necemu budu nedostizne za nas belkinje :-)

36696625964513299958.jpg

33229534537467285067.jpg

Posted (edited)

dupli

Edited by nezvanova
Posted

ajvi, a gle lupitu sad u torontu...mnogo je cakana :wub:

jes da to samo crnkinje mogu da ponesu i jes da je stajling totalno DSovski :lol:, ali neka...nek' i one u necemu budu nedostizne za nas belkinje :-)

Mustang ti maznula nalog¿ ;)

Posted

jooooj, al sam ga formulisala :s_d:

/a i ti nisi morao bas da primetis ;-) /

htela sam da kazem da su suverene kad je u pitanju izgled, elegancija, moda...doduse i u plesu i muzici su generalno nadarenije od nas...

a sto se ostalih segmenata zivota tice, tu sve zavisi od licnosti i licnog truda i talenta. 

Posted

jel su to tubani u trendu ili se to meni cini?

ako to bude trend to ce mi biti omiljeni,obozavam  :wub:

Posted

pa nikad turbani nisu ni izlazili iz trenda, a i nije trend, kad su crnkinje u pitanju.

Posted

znam da nije kod crnkinja :wub:  nego inace..

pa gde si videla nezvanovu belkinju s turbanom?

Posted

e vidjam po gradu,zato sam pitala dal je trend ..evo ja cu nositi 1 na jesen/zimu 

Posted

pa gde si videla nezvanovu belkinju s turbanom?

:happy:

/jes' da nije kao jovankin, a nije ni autenticno africki/

86946886053973676365_thumb.jpg

a ima i ovo - u to vreme sam ih nosila svakog dana :-) /mada bih rado zaboravila taj period zivota /

41542571833138478742_thumb.jpg