February 29, 20169 yr na onom drugom topiku se vec povela rec o oskarovskim 'aljinicama i vlasnicama istih, pa da ih samo ilustrujem i dodam mojih fifty cent :-) dakle, ja se slazem sa zopgetom, najbolja mi naomi u uglavnom dosadljikavom ali nepogresivom armaniju, no na njoj je ovom prilikom bio zbilja fenomenalan! maju se vise svidela rejcel, ali se ne bih slozila jer joj se haljina bas jako izguzvala i uzasno to izgleda... meni je pored naomi glavna glumica iz bruklina super, super u ovoj prelepoj haljini. odlicno joj stoji i boja i kroj! seriz uvek glamurozna i prelepa olivia mun u stelinoj haljini mi bas super /iako nisam ljubitelj narandzaste, ali na njoj je bas, bas dobro/ znam da se mnogi nece sloziti sa mnom, ali sta cu, meni ona uvek super :-) [URL=http://www.igreklik.com/slike/][/url]
March 1, 20169 yr On 29. 2. 2016. at 10:00, nezvanova said: na onom drugom topiku se vec povela rec o oskarovskim 'aljinicama i vlasnicama istih, pa da ih samo ilustrujem i dodam mojih fifty cent :-) dakle, ja se slazem sa zopgetom, najbolja mi naomi u uglavnom dosadljikavom ali nepogresivom armaniju, no na njoj je ovom prilikom bio zbilja fenomenalan! maju se vise svidela rejcel, ali se ne bih slozila jer joj se haljina bas jako izguzvala i uzasno to izgleda... Priznajem, u pravu ste, ali ja tada jos nisam video Naomi a i ti si izabrala najgoru fotku Mekadamsove;(. Naomi ko sirena, njami.
March 1, 20169 yr najboring oskar red carpet ever! i ima dosta jako losih..a ove sto nisu lose su njah
September 13, 20168 yr ajvi, a gle lupitu sad u torontu...mnogo je cakana jes da to samo crnkinje mogu da ponesu i jes da je stajling totalno DSovski , ali neka...nek' i one u necemu budu nedostizne za nas belkinje :-)
September 13, 20168 yr On 13. 9. 2016. at 10:26, nezvanova said: ajvi, a gle lupitu sad u torontu...mnogo je cakana jes da to samo crnkinje mogu da ponesu i jes da je stajling totalno DSovski , ali neka...nek' i one u necemu budu nedostizne za nas belkinje :-) Mustang ti maznula nalog¿ ;)
September 13, 20168 yr jooooj, al sam ga formulisala /a i ti nisi morao bas da primetis ;-) / htela sam da kazem da su suverene kad je u pitanju izgled, elegancija, moda...doduse i u plesu i muzici su generalno nadarenije od nas... a sto se ostalih segmenata zivota tice, tu sve zavisi od licnosti i licnog truda i talenta.
September 13, 20168 yr jel su to tubani u trendu ili se to meni cini? ako to bude trend to ce mi biti omiljeni,obozavam
September 13, 20168 yr pa nikad turbani nisu ni izlazili iz trenda, a i nije trend, kad su crnkinje u pitanju.
September 13, 20168 yr On 13. 9. 2016. at 12:31, ivy said: znam da nije kod crnkinja nego inace.. pa gde si videla nezvanovu belkinju s turbanom?
September 13, 20168 yr e vidjam po gradu,zato sam pitala dal je trend ..evo ja cu nositi 1 na jesen/zimu
September 13, 20168 yr On 13. 9. 2016. at 12:40, Majo said: pa gde si videla nezvanovu belkinju s turbanom? /jes' da nije kao jovankin, a nije ni autenticno africki/ a ima i ovo - u to vreme sam ih nosila svakog dana :-) /mada bih rado zaboravila taj period zivota /