ivy Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 istina,i meni se svidja samo za nju bas neobicno izdanje.. i oodlicno izgleda
nezvanova Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 na onom drugom topiku se vec povela rec o oskarovskim 'aljinicama i vlasnicama istih, pa da ih samo ilustrujem i dodam mojih fifty cent :-) dakle, ja se slazem sa zopgetom, najbolja mi naomi u uglavnom dosadljikavom ali nepogresivom armaniju, no na njoj je ovom prilikom bio zbilja fenomenalan! maju se vise svidela rejcel, ali se ne bih slozila jer joj se haljina bas jako izguzvala i uzasno to izgleda... meni je pored naomi glavna glumica iz bruklina super, super u ovoj prelepoj haljini. odlicno joj stoji i boja i kroj! seriz uvek glamurozna i prelepa olivia mun u stelinoj haljini mi bas super /iako nisam ljubitelj narandzaste, ali na njoj je bas, bas dobro/ znam da se mnogi nece sloziti sa mnom, ali sta cu, meni ona uvek super :-) [URL=http://www.igreklik.com/slike/][/url]
Sludge Factory Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Zasto je Olivia Mun ovoliko smrsala? Ili mi se samo cini?
Lancia Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 na onom drugom topiku se vec povela rec o oskarovskim 'aljinicama i vlasnicama istih, pa da ih samo ilustrujem i dodam mojih fifty cent :-) dakle, ja se slazem sa zopgetom, najbolja mi naomi u uglavnom dosadljikavom ali nepogresivom armaniju, no na njoj je ovom prilikom bio zbilja fenomenalan! maju se vise svidela rejcel, ali se ne bih slozila jer joj se haljina bas jako izguzvala i uzasno to izgleda... Priznajem, u pravu ste, ali ja tada jos nisam video Naomi a i ti si izabrala najgoru fotku Mekadamsove;(. Naomi ko sirena, njami.
ivy Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 najboring oskar red carpet ever! i ima dosta jako losih..a ove sto nisu lose su njah
nezvanova Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 ajvi, a gle lupitu sad u torontu...mnogo je cakana jes da to samo crnkinje mogu da ponesu i jes da je stajling totalno DSovski , ali neka...nek' i one u necemu budu nedostizne za nas belkinje :-)
nezvanova Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 (edited) dupli Edited September 13, 2016 by nezvanova
Lancia Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 ajvi, a gle lupitu sad u torontu...mnogo je cakana jes da to samo crnkinje mogu da ponesu i jes da je stajling totalno DSovski , ali neka...nek' i one u necemu budu nedostizne za nas belkinje :-) Mustang ti maznula nalog¿ ;)
nezvanova Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 jooooj, al sam ga formulisala /a i ti nisi morao bas da primetis ;-) / htela sam da kazem da su suverene kad je u pitanju izgled, elegancija, moda...doduse i u plesu i muzici su generalno nadarenije od nas... a sto se ostalih segmenata zivota tice, tu sve zavisi od licnosti i licnog truda i talenta.
ivy Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 jel su to tubani u trendu ili se to meni cini? ako to bude trend to ce mi biti omiljeni,obozavam
Lancia Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 pa nikad turbani nisu ni izlazili iz trenda, a i nije trend, kad su crnkinje u pitanju.
Lancia Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 znam da nije kod crnkinja nego inace.. pa gde si videla nezvanovu belkinju s turbanom?
ivy Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 e vidjam po gradu,zato sam pitala dal je trend ..evo ja cu nositi 1 na jesen/zimu
nezvanova Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 pa gde si videla nezvanovu belkinju s turbanom? /jes' da nije kao jovankin, a nije ni autenticno africki/ a ima i ovo - u to vreme sam ih nosila svakog dana :-) /mada bih rado zaboravila taj period zivota /
Recommended Posts