January 12, 201510 yr On 12. 1. 2015. at 10:24, nezvanova said: ovu glumicu ne znam bas, al mi je njena haljina i ponajbolja. tj, ja bih, recimo, takvu bas rado nosila :-) keli ozborn, ćerka ozija. ========== inače, neka neko skloni džulijanu rančić sa tepiha. zastrašujuća je
January 12, 201510 yr On 12. 1. 2015. at 13:24, yolo said: sve super samo beskrajno smesan dekolte oooooo, pa to je onaj ''rakel velc'' dekolte /mada, moze i ursula anders ;-) - obe su nosile takve dekoltee 70tih godina i fenomenalno su to ''iznosile''. a dzesika, bice da nije dovoljno ''obdarena'' za toliki dekolte, pa su joj stavili neke ''dizace'' da ga popuni. i bas smesno izgleda.
January 12, 201510 yr Ma dobar je dekolte na haljini no meni recimo ne-lepo ovo budzenje loptica na sredinu, mozda je na to mislio. Pogledacu sve 'aljine kod kuce pa cu da komentarisem detaljnije.
January 12, 201510 yr pa da, i ja mislim da je na to budzenje, kao da budu po sredsrede, i mislio...a to sam i prokomentarisala kad sam rekla da su joj stavili neke dizace ili tako slicna neka pomagala, /uglavnom/ ne mogu grudi bas toliko da prkose gravitaciji ;-)
January 12, 201510 yr mene te njene sise podsecaju na one zelatinaste dezerte koji se serviraju tako sto se istresu naopako iz posude u kojoj se naprave, tipa panakota, flan i slicno
January 12, 201510 yr stvarno jako slabe toalete na globusu. mnogo promasaja, a nijedna bas onako vau kako je rosamund mogla u ovome da se pojavi tako lepa zena , i unistila se. sa strane izgleda jos tragicnije. nedavno se porodila, pa nije morala toliko da otkriva ili da je bar bolji fit alison wiliams je lepo izgledala i diane kao ledena kraljica. skoro uvek besprekorna
January 11, 20169 yr dok se ceka gervais na globusu, jedino dunstova za pohvalu. . Edited January 11, 20169 yr by Takeshi
January 11, 20169 yr On 12. 1. 2015. at 17:15, Alis said: stvarno jako slabe toalete na globusu. mnogo promasaja, a nijedna bas onako vau kako je rosamund mogla u ovome da se pojavi tako lepa zena , i unistila se. sa strane izgleda jos tragicnije. nedavno se porodila, pa nije morala toliko da otkriva ili da je bar bolji fit alison wiliams je lepo izgledala i diane kao ledena kraljica. skoro uvek besprekorna ne rade ti linkovi
January 11, 20169 yr On 12. 1. 2015. at 13:36, Ravanelli said: keli ozborn, ćerka ozija. ========== inače, neka neko skloni džulijanu rančić sa tepiha. zastrašujuća je de je onaj debeljuskasti guzoman?
January 11, 20169 yr ove Kate Vinslet i Kate Hudson sve bolje izgledaju sa godinama,posebno Vinsletova
January 11, 20169 yr Propustih ovaj topik, gledam sad od početka vidim fali dosta slika, ne znam je li bilo par filmskih modnih ikona. Bruslijeva žuta trenerka, Denirova vijetnamka iz Taksiste, Travoltino belo odelo sa crnom širokom kragnom. Volim sve što nosila Beatris Dal u Beti Blu i sve outfite Vudi Alena i njegovih junaka (može i Ros iz Prijatelja blush). Ne gotivim muške iz Kalifornikacije, ženske iz Seks i grad a ni ove tabloidne crveni tepih kreacije.