Ravanelli Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 ovu glumicu ne znam bas, al mi je njena haljina i ponajbolja. tj, ja bih, recimo, takvu bas rado nosila :-) keli ozborn, ćerka ozija. ========== inače, neka neko skloni džulijanu rančić sa tepiha. zastrašujuća je
nezvanova Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 sve super samo beskrajno smesan dekolte oooooo, pa to je onaj ''rakel velc'' dekolte /mada, moze i ursula anders ;-) - obe su nosile takve dekoltee 70tih godina i fenomenalno su to ''iznosile''. a dzesika, bice da nije dovoljno ''obdarena'' za toliki dekolte, pa su joj stavili neke ''dizace'' da ga popuni. i bas smesno izgleda.
nera Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Ma dobar je dekolte na haljini no meni recimo ne-lepo ovo budzenje loptica na sredinu, mozda je na to mislio. Pogledacu sve 'aljine kod kuce pa cu da komentarisem detaljnije.
nezvanova Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 pa da, i ja mislim da je na to budzenje, kao da budu po sredsrede, i mislio...a to sam i prokomentarisala kad sam rekla da su joj stavili neke dizace ili tako slicna neka pomagala, /uglavnom/ ne mogu grudi bas toliko da prkose gravitaciji ;-)
yolo Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 mene te njene sise podsecaju na one zelatinaste dezerte koji se serviraju tako sto se istresu naopako iz posude u kojoj se naprave, tipa panakota, flan i slicno
Alis Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 stvarno jako slabe toalete na globusu. mnogo promasaja, a nijedna bas onako vau kako je rosamund mogla u ovome da se pojavi tako lepa zena , i unistila se. sa strane izgleda jos tragicnije. nedavno se porodila, pa nije morala toliko da otkriva ili da je bar bolji fit alison wiliams je lepo izgledala i diane kao ledena kraljica. skoro uvek besprekorna
Takeshi Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 (edited) dok se ceka gervais na globusu, jedino dunstova za pohvalu. . Edited January 11, 2016 by Takeshi
3opge Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 stvarno jako slabe toalete na globusu. mnogo promasaja, a nijedna bas onako vau kako je rosamund mogla u ovome da se pojavi tako lepa zena , i unistila se. sa strane izgleda jos tragicnije. nedavno se porodila, pa nije morala toliko da otkriva ili da je bar bolji fit alison wiliams je lepo izgledala i diane kao ledena kraljica. skoro uvek besprekorna ne rade ti linkovi
3opge Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 keli ozborn, ćerka ozija. ========== inače, neka neko skloni džulijanu rančić sa tepiha. zastrašujuća je de je onaj debeljuskasti guzoman?
ivy Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 ove Kate Vinslet i Kate Hudson sve bolje izgledaju sa godinama,posebno Vinsletova
francuski sobar Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Propustih ovaj topik, gledam sad od početka vidim fali dosta slika, ne znam je li bilo par filmskih modnih ikona. Bruslijeva žuta trenerka, Denirova vijetnamka iz Taksiste, Travoltino belo odelo sa crnom širokom kragnom. Volim sve što nosila Beatris Dal u Beti Blu i sve outfite Vudi Alena i njegovih junaka (može i Ros iz Prijatelja blush). Ne gotivim muške iz Kalifornikacije, ženske iz Seks i grad a ni ove tabloidne crveni tepih kreacije.
Recommended Posts