dexter777 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Pozdrav svim korisnicima ovog foruma. Student sam, a moj profesor mi je dao veoma interesantan zadatak. Treba da proračunam prosečni IQ grupe ljudi i da klasificiram rezultate prema polu, starosti i prebivalištu. Iskreno se nadam da ćete mi pomoći :) Jedino što treba da uradite je da rešite ovaj test, koji je potpuno besplatan - iqtest.dk. Nakon toga, upišite svoj rezultat, isto tako i pol, starost i prebivalište. Mislim da će mnogima od vas biti zanimljivo da vide svoj rezultat, u sporedbi sa ostalim korisnicima. Iskreno se zahvaljujem ;)
Dark Wader Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Pozdravi profesora i recu mu da ti da nesto primerenije za ilustraciju normalne distribucije u populaciji, nego sto je online IQ test
sherman Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 nije mejkerka. ovaj test je besplatan a mejkerka svoje debelo naplacuje
hazard Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Nakon toga, upišite svoj rezultat, isto tako i pol, starost i prebivalište. IQ180, 23cm, 35god., Jedi, Coruscant.Je li ti 23 cm pol, ili ti je Jedi pol?
MancMellow Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 (edited) Ja mislim da se mora biti stariji za Jedija od 35 god...23cm je verovatno dužina lightsabera, predpostavljam da su to oni juniorski, za mlade džedaje... Edited February 15, 2012 by MancMellow
sherman Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 problem ovog testa je sto su sve kocke, trouglici i krugovi na engelskom. da su na nasem, pokidao bih
MancMellow Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 problem ovog testa je sto su sve kocke, trouglici i krugovi na engelskom. da su na nasem, pokidao bihJesi probao google translate?
hazard Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Trougao mora biti na cirilici (pardon, srbici) ili ga ne priznajem
sherman Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Jesi probao google translate?to sigurno moze, ali onda da se produzi vreme za testfora je sto je, realno, kad gledas na cirilici, engleska kocka izgleda kao nas trougao a kad je sve na spanskom onda je krug suvise kockast. a i test je malo fasistoidan, ima hrpa kukastih krstova
MancMellow Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 to sigurno moze, ali onda da se produzi vreme za testfora je sto je, realno, kad gledas na cirilici, engleska kocka izgleda kao nas trougao a kad je sve na spanskom onda je krug suvise kockast. a i test je malo fasistoidan, ima hrpa kukastih krstovaTo je verovatno bilo kasnije, do 15. pitanja ih nema :(
Čutura Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 (edited) i niko da pomogne studentu, ccc....sem ticera, al on je slagao za godine 100%... Edited February 16, 2012 by Takanohana
JozoMujica Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 sem ticera, al on je slagao za godine 100%...I za obim, garant.
Recommended Posts