Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kako otići u Norvešku?

Featured Replies

da znaš kako mi se danas (po ko zna koji put) smučilo na poslu maltretman&poniženje, i meni se Čile mota po glavi :D

ali gde god da se VL/RL preseliš nemoj zaboraviti na PPP ( + topik o tvojoj metodi ti je sjajan!)

Edited by Lucia

• Replies 82
  • Views 27.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Author

A ja sad razmišljam o simbolici tvog nicka - znaš ono, svetlost na kraju tunela. :D PPP rules! :thumbsup:

a ja u mrklom mraku svog tunela( danas mi je inače čitav dan simboličan da me strah hvata )

• 8 months later...
  • Author

Nisam hteo da otvaram novu temu, a treba mi jedna mala informacija: kako se trenutno krecu cene za prevodjenje diplome na engleski kod sudskog tumaca i uopste ostalih dokumenata?

Pretpostavljam oko 10€ po strani, doduše to je samo otprilike, najbolje ipak okreni par telefona, biće ti brže nego preko foruma :)

Edited by Time Crisis

• Author

Hvala puno! :)

Generalni savet - ako spremaš dokumenta za prijavu na neke studije napolju i ako treba da se prevode neki studijski programi i slično, udruži se sa još par ljudi sa faksa pa platite to odjednom kod istog prevodioca u više primeraka, naravno ukoliko postoji još neko ko aplicira na studije u istom govornom području. Alternativno, možeš da pitaš na faksu da li to nešto ne mora baš da bude na italijanskom/francuskom/nemačkom, već može li verzija na engleskom sa tvog faksa da prođe, onda nikakvo prevođenje ne moraš da plaćaš at all.edit:alternativno...

Edited by Oxymoron

• Author

Hvala, Oxy, treba mi samo prevod uverenja o diplomiranju, to je samo jedna stranica.