November 25, 201212 yr Bogami je Pitsburg u qrcu, sreća pa su im konkurenti za WC Bilsi, Majami, SD i ostale "hot" ekipe, kao i Indi kojima se valja dvaput sresti sa Hjustonom i Sinsinati koji ima gostovanje na Hajnc Fildu i tekmu sa Baltimorom u posljednjem kolu.
November 25, 201212 yr Author Bogami je Pitsburg u qrcu, sreća pa su im konkurenti za WC Bilsi, Majami, SD i ostale "hot" ekipe, kao i Indi kojima se valja dvaput sresti sa Hjustonom i Sinsinati koji ima gostovanje na Hajnc Fildu i tekmu sa Baltimorom u posljednjem kolu.ispravio
November 25, 201212 yr ispravioDok ih NFL.com vodi u sekciji "in the hunt" ne otpisujem nikog! Jer "any given sunday..." Btw. simpatičan mi je Aleks Srbenda Smit, ali ovog Kapernika je neuporedivo zanimljivije gledati.
November 25, 201212 yr Dok ih NFL.com vodi u sekciji "in the hunt" ne otpisujem nikog! Jer "any given sunday..."Samo sto njima trebaju pobede on every given sunday :D
November 25, 201212 yr Author tim će biti možda 7-9, ili 8-8 ako ga usere, gailey će ostati za sledeću sezonu, dobrih qb-ova na draftu ionako neće biti na sredini 1. runde (ili uopšte) i sledeće sezone će biti here we go again.
November 25, 201212 yr Samo da konstatujem da je, u jakoj konkurenciji, Bernard Polard jedan od Top 3 ili Top 5 šabana i mahalaša u cijeloj ligi. Sad je obarao čovjeka i jašio mu po leđima dok su obojica bili bar 10 metara van terena. I još niko od sudija da baci zastavicu.
November 25, 201212 yr tim će biti možda 7-9, ili 8-8 ako ga usere, gailey će ostati za sledeću sezonu, dobrih qb-ova na draftu ionako neće biti na sredini 1. runde (ili uopšte) i sledeće sezone će biti here we go again.vi treba da se molite da pogubite sve do kraja, mozda vam odleti Gailey... kao sto se i ja nadam da ce Bill Sheridan da ode u kurac, jer se vidi da je Schiano potpuno izgubio poverenje u odbranu.btw, Brees je bog fudbala. kakvo uzivanje je gledati tog coveka
November 25, 201212 yr SF - tiha voda breg roni, strpljivo u napadu i čvrsto u odbrani, pa će da da rezultata. Čudi me da Kolston nije vrat slomio pri ovom padu.edit: Baltimor na 4th and inches na desetak jardi od end zone SD bilježi gubitak par jardi. Edited November 25, 201212 yr by NekoIzMase
November 25, 201212 yr Author al sam urekao lindleya :isuse:i tičer isto Edited November 25, 201212 yr by buffalo bill
November 26, 201212 yr San Dijego dozvoljava Baltimoru da osvoji novi prvi daun pri situaciji 4th&29. Norv Tarner car.edit: Drama sa inčima, markerima, riplejem itd. Edited November 26, 201212 yr by NekoIzMase