Jump to content
IGNORED

NFL 2012

Prospero

Recommended Posts

Posted

Bogami je Pitsburg u qrcu, sreća pa su im konkurenti za WC Bilsi, Majami, SD i ostale "hot" ekipe, kao i Indi kojima se valja dvaput sresti sa Hjustonom i Sinsinati koji ima gostovanje na Hajnc Fildu i tekmu sa Baltimorom u posljednjem kolu.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Prospero

224

• freakns

162

• teacher

127

• James Marshall

120

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Bogami je Pitsburg u qrcu, sreća pa su im konkurenti za WC Bilsi, Majami, SD i ostale "hot" ekipe, kao i Indi kojima se valja dvaput sresti sa Hjustonom i Sinsinati koji ima gostovanje na Hajnc Fildu i tekmu sa Baltimorom u posljednjem kolu.
ispravio
Posted
ispravio
Dok ih NFL.com vodi u sekciji "in the hunt" ne otpisujem nikog! Jer "any given sunday..." Btw. simpatičan mi je Aleks Srbenda Smit, ali ovog Kapernika je neuporedivo zanimljivije gledati.
Posted
Dok ih NFL.com vodi u sekciji "in the hunt" ne otpisujem nikog! Jer "any given sunday..."
Samo sto njima trebaju pobede on every given sunday :D
Posted

tim će biti možda 7-9, ili 8-8 ako ga usere, gailey će ostati za sledeću sezonu, dobrih qb-ova na draftu ionako neće biti na sredini 1. runde (ili uopšte) i sledeće sezone će biti here we go again.

Posted

Samo da konstatujem da je, u jakoj konkurenciji, Bernard Polard jedan od Top 3 ili Top 5 šabana i mahalaša u cijeloj ligi. Sad je obarao čovjeka i jašio mu po leđima dok su obojica bili bar 10 metara van terena. I još niko od sudija da baci zastavicu.

Posted

samo da primetim da lindley stvarno igra ko matori

Posted
tim će biti možda 7-9, ili 8-8 ako ga usere, gailey će ostati za sledeću sezonu, dobrih qb-ova na draftu ionako neće biti na sredini 1. runde (ili uopšte) i sledeće sezone će biti here we go again.
vi treba da se molite da pogubite sve do kraja, mozda vam odleti Gailey... kao sto se i ja nadam da ce Bill Sheridan da ode u kurac, jer se vidi da je Schiano potpuno izgubio poverenje u odbranu.btw, Brees je bog fudbala. kakvo uzivanje je gledati tog coveka :Hail:
Posted (edited)

SF - tiha voda breg roni, strpljivo u napadu i čvrsto u odbrani, pa će da da rezultata. Čudi me da Kolston nije vrat slomio pri ovom padu.edit: Baltimor na 4th and inches na desetak jardi od end zone SD bilježi gubitak par jardi.

Edited by NekoIzMase
Posted (edited)

al sam urekao lindleya :isuse:i tičer isto

Edited by buffalo bill
Posted (edited)

San Dijego dozvoljava Baltimoru da osvoji novi prvi daun pri situaciji 4th&29. Norv Tarner car.edit: Drama sa inčima, markerima, riplejem itd.

Edited by NekoIzMase
Posted

Bogte koliko su jadni ovi Čardžersi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...