radisa Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 A evo ga i neriješen ishod na SF-StL, uz svesrdno navlačenje sudija za domaćina :PŠto, misliš na delay of game ili na onaj pas koji je poništen jer su se pomerali kad im vreme nije?
J.R. Cash Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Taj pas je ponisten zato sto se lineman koji je trebalo da bude eligible reciever nije prijavio sudiji :isuse:Sve u svemu, oba tima su se posteno potrudila da se utakmica zavrsi nereseno.
radisa Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Taj pas je ponisten zato sto se lineman koji je trebalo da bude eligible reciever nije prijavio sudiji A to je... :isuse:Gledao bez tona, činilo mi se da je sudija nešto drugo pokazao...
Teixeira Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 (edited) Sve u svemu, oba tima su se posteno potrudila da se utakmica zavrsi nereseno.mozda neki nisu znali pravila :D"Amendola just told me he thought there was going to be a second overtime," Peter King tweeted Edited November 12, 2012 by Teixeira
Jean-Luc Picard Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 pa mi smo 5-4 opet preko 30 poena Freeman nastavlja da objasnjava, i to ne samo na moju vec i srecu celog PPP, posto se kao posledicu venom u potpunosti prebacio na gledanje umetnickog klizanja... sledece kolo u Carolinu, ako dobijemo idemo na 6-4 i realnog WC kandidata.Dva puta sa Falconsima i po jednom sa Broncosima i Saintsima u preostalih sedam mečeva. Ne bih se usudio reći da ste realan WC kandidat. Pogotovo ako znaš da jedna WC sigurno ide drugoplasiranom sa severa.
James Marshall Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Ako je ovo od jutros (po mnogima) bila najava vjerovatnog SB, ajd' da to ne bude SB.
freakns Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Dva puta sa Falconsima i po jednom sa Broncosima i Saintsima u preostalih sedam mečeva. Ne bih se usudio reći da ste realan WC kandidat. Pogotovo ako znaš da jedna WC sigurno ide drugoplasiranom sa severa.nista nije sigurno, pa ni to da ce drugoplasiranom sa severa da ide jedan WC...ako dobijemo Carolinu, idemo na 6-4, isti skor koji imaju Minnesota i Seattle. Seattle koji je 1-4 u gostima(svaka cast za 5-0 kuci...) i Minnesota koja naredna dva kola ide u Chicago i Green Bay i koju smo pobedili u medjusobnom susretu... Dallas je jedini od timova koji trenutno izgledaju kao potencijalni WC timovi koji ima lagan raspored. medjutim, obzirom da Giantsi imaju pakao od rasporeda(docekuju GB, idu Skinsima, docekuju NO, idu u Baltimore i Atlantu) ne bi me cudilo da Giantsi udju u crnu seriju a Dallas uzme diviziju...u svakom slucaju kombinatorike koliko volis, generalno je zaista prerano racunati, ali ono sto je sigurno to je da se 6-4 tim mora posmatrati kao realni playoff contender. ne znaci da cemo uci, ali znaci da imamo vise sanse nego da smo 4-6 :D i naravno, uvek postoji sansa da nas Carolina sarani pa da budemo 5-5 ;)
Prospero Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 izgleda da će big ben malo da pauzira.
Prospero Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 (edited) malo poseravanja po espnu, skipu bejlisu & tebowmaniji. Edited November 14, 2012 by buffalo bill
freakns Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 nije to nista cudno. ESPN je odavno Sportski Zurnal po kvalitetu, Bayless je klovn a Tebow jr perfect american story. vernik i underdog koji uspeva, pa di ces lepsu pricu za domacice koje i ne znaju sta je fudbal ali su one te koje gledaju TV kada ide first take.
Prospero Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 gledao sinoć ove moje nesrećnike protiv phinsa.1/2 super, phinsi imali više penalty nego offensive yardi, za celo poluvreme nisu prešli na polovinu billsa, bush u 7 trčanja imao 0 yardi. kudos za odbranu; DL je igrala fantastično celu utakmicu.2/2 sranje, offensive play je bio jadan, išlo se na trčanje a phinsi ipak imaju dobru run D, fitz je imao nekoliko wtf pasova po običaju, 0 pts za poluvreme. još su uspeli da strepe u zadnjem drajvu. sreća pa je tanehil igrao kao rookie i šibnuo 2 int.brine red zone efikasnost, ponajviše, i nedisciplina (opet 100 penalty yds)no, W je jedino što je zaista bitno. btw, moram da navijam za patse do kraja reg sezone, da imamo bar neke šanse za WC (protiv coltsa, jetsa i phinsa)
teacher Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 gledao sinoć ove moje nesrećnike protiv phinsa.1/2 super, phinsi imali više penalty nego offensive yardi, za celo poluvreme nisu prešli na polovinu billsa, bush u 7 trčanja imao 0 yardi. kudos za odbranu; DL je igrala fantastično celu utakmicu.2/2 sranje, offensive play je bio jadan, išlo se na trčanje a phinsi ipak imaju dobru run D, fitz je imao nekoliko wtf pasova po običaju, 0 pts za poluvreme. još su uspeli da strepe u zadnjem drajvu. sreća pa je tanehil igrao kao rookie i šibnuo 2 int.brine red zone efikasnost, ponajviše, i nedisciplina (opet 100 penalty yds)no, W je jedino što je zaista bitno.btw, moram da navijam za patse do kraja reg sezone, da imamo bar neke šanse za WC (protiv coltsa, jetsa i phinsa) odlična DL, zaista su fenomenalno odigrali.
Prospero Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 rekoh ja na početku sezone - "ako budu igrali kako vrede na papiru..."dobro, 11. je kolo, nije kasno, ima još mnogotm da se igra.
freakns Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 eh... zbog te DL sam ja draftovao odbranu Billsa u fantasyju... malo je reci da sam se pokajao :lol:a Tanehilla ste dva puta presekli samo zato sto ga... mozes i da pogodis... ja imam u fantasyju :isuse:freak curse at his best... Madden je mala maca za mene :D
Recommended Posts