Jump to content
IGNORED

NFL 2012

Prospero

Recommended Posts

Posted

Kod smrdljivog ikoma je to ionako deo nekakvog pay paketa :angry:Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Prospero

224

• freakns

162

• teacher

127

• James Marshall

120

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Neka slobodno ukinu. Samo tako će me naterati da kupim league pass i gledam NFL ko gospodin čovek.

Posted
Kod smrdljivog ikoma je to ionako deo nekakvog pay paketa :angry:
paketa koji ja imam upravo zbog espn-a, pa zato i pitam :D
Posted

Ja mislim da je to dio dila da se prebaci gledanost na Arena Sport, kome je jedan od aduta pravo prenosa NFL-a, a da budemo iskreni, ko bi gledao Arena Sport pored živog ESPN-a, makar zbog kvaliteta slike, a da ne pričam komentatora. Opet, ako uzmemo u obzir SBB i njihov fajt s Arenom&Telekomom, čisto sumnjam da će sebi da izbiju jedan takav kanal kojim mogu da pariraju i potkopavaju Arenu i IPTV, a kontam da ESPN i nije nešto skup za dobiti na ovako malom tržištu kao što je naše.

Posted
Neka slobodno ukinu. Samo tako će me naterati da kupim league pass i gledam NFL ko gospodin čovek.
Prošle godine sam sticajem okolnosti uživao u ovom servisu i kako sada skaču brzine u ponudi to je vrlo primamljivo ...Samo treba dosta slobodnog vremena jer ima svašta !Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Posted

Koji je milojko ovim džajantima :isuse:

Posted (edited)

e govedo smrdljivo ficpatrikovsko, i ti i tvoj int.

Edited by buffalo bill
Posted

Ne može NE bez drame i traume, samo zahvaljujući tri izgubljene lopte Bafala su dobili, inače klasični raspad u odbrani i ukenjavanje od straha u napadu u 4/4

Posted

Đetsi krenuli jako od samog početkaTM, izgubili posjed na pola terena kroz pokušaj 4&1 a onda Rasel Vilson u dva pasa prebacio 56 jardi.

Posted

billsi su bili solidniji tim, plus je ficpatrik imao bolje statse od bradyja, minus jebeni INT i glupi rookie WR koji ne zna da istrči timing route.kazne su nas zaklale, plus fumble na 1yd (kao i na prošloj utakmici sa NE). btw, u jednom od TD drajvova patsa, od 82yds 69yds je bilo zbog 2 kazne (2 DPI) koje su bile pogrešno suđene, ali to je očekivanotm s obzirom na protivnika.

Posted

sve stoji, plus luzerski mentalitet Bilsa. Ona dva DPIja daleko od igre su sramota.

Posted
Obaveštenje za IPTV korisnike
- ili ce napraviti poseban paket ( za 300 dindzi, koji uzimam kada krene MLB)- ili ce Arena svoja dva meca bejzbola nedeljno prenositi u regularno vreme ( 19 i/ili 22 ha)- ili bacam bombu!Glede teme, od zvucnih timova, cija OL je grdja, Cikaga ili File?Ne bih kazao da Katler ovoliko stradava.
Posted

pa mi smo 5-4 :Hail: opet preko 30 poena :Hail: Freeman nastavlja da objasnjava, i to ne samo na moju vec i srecu celog PPP, posto se kao posledicu venom u potpunosti prebacio na gledanje umetnickog klizanja... sledece kolo u Carolinu, ako dobijemo idemo na 6-4 i realnog WC kandidata.

Posted

A evo ga i neriješen ishod na SF-StL, uz svesrdno navlačenje sudija za domaćina :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...