Jump to content
IGNORED

NFL 2012

Prospero

Recommended Posts

Posted

Kako ovo nije nekompletan pas? :laik:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Prospero

224

• freakns

162

• teacher

127

• James Marshall

120

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Kako ovo nije nekompletan pas? :laik:
navodno je lopta prestala da bude kontrolisana na početku motiona. realno, i bez ovog steelersi su drastično oštećeni sa nepostojećim DPI i nepostojećim udarcem u kacigu.
Posted
navodno je lopta prestala da bude kontrolisana na početku motiona. realno, i bez ovog steelersi su drastično oštećeni sa nepostojećim DPI i nepostojećim udarcem u kacigu.
:Hail:Bas sam dosao da te to pitam.
Posted

Freak! Šta kažeš za Dag Martina :D

Posted

Kakva odluka Tomlina da ide na fake FG... :isuse:

Posted

Ocekivao sam neku egzibiciju, ali... :frust:Sandersa zaustavio kicker. :isuse:Ipak ga dadose. :thumbup:

Posted

Redman sam jardi koliko maltene svi Džajentsi zajedno

Posted

vrhunska utakmica steelersa. bili su i oštećeni za dpi i faul kad je pao td giantsa. trčanje im je neverovatno, da mene stave na RB i ja bih imao 100yd, toliko je ta ofanzivna linija dobra u poslednjih par utakmica.giantsi igraju sa previše respekta prema protivniku. bilo je pitanje dana kada će se desiti poraz. loša utakmica protiv dalasa, danas se opet ponovila, ali na nesreću nismo dobili utakmicu (strašno je što smo uopšte imali šansu da je dobijemo). napad nema ritam, previše konzervativno se pozivaju akcije, treneri su prekomplikovali šeme i to je to. očekujem da se Coughlin vrati osnovama tokom ove nedelje.

Posted
Freak! Šta kažeš za Dag Martina :D
:pera:uopste, ceo napad igra ko popizdeo. Freeman isto odlican, 250yds, 2TD, 0INT... ali Martin, 250yds, 4TD, are you fucking kidding me?! i to u nedelji kada smo izgubili Nicksa :o
Posted

Kakav bi penalty bio za Giantse, u onoj situaciji kad su napravili TD kod fumbla, da su suci sudili nepravilan blok PijerPola neposredno pred end zonom Pitsburga ?Da li bi lopta ostala u posedu Giantsa uz neko vraćanje nazad ili bi vratili loptu Pitsburgu uz deset jardi od poslednjeg snap-a i automatski prvi daun?

Posted
Kakav bi penalty bio za Giantse, u onoj situaciji kad su napravili TD kod fumbla, da su suci sudili nepravilan blok PijerPola neposredno pred end zonom Pitsburga ?Da li bi lopta ostala u posedu Giantsa uz neko vraćanje nazad ili bi vratili loptu Pitsburgu uz deset jardi od poslednjeg snap-a i automatski prvi daun?
lopta bi ostala u posedu giantsa a dobili bi kaznu (npr 10 jardi, a moze i 15, zavisi sta je uradio) od mesta gde je nacinjen preksaj.
Posted
lopta bi ostala u posedu giantsa a dobili bi kaznu (npr 10 jardi, a moze i 15, zavisi sta je uradio) od mesta gde je nacinjen preksaj.
ovo.kazna bi bila block in the back = 10yd od mesta na kojem je načinjen prekršaj, ali bi ostao prvi down za Giantse.
Posted

Jbga Packersi otisli Banju Trepcu da se lece ove nedelje pa mi dosadno...E ako neko prati ovim putem evo info:

Obaveštenje za IPTV korisnike09.11.2012Poštovani korisnici,obaveštavamo vas da kanali ESPN America i ESPN Classic od 13. novembra neće biti deo OPEN IPTV ponude.
Posted
Jbga Packersi otisli Banju Trepcu da se lece ove nedelje pa mi dosadno...E ako neko prati ovim putem evo info:
imas li pojma da li je to samo kod njih ili ce i ostali tzv. kablovski provajderi ukinuti espn?
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...