October 21, 201212 yr Распада се лик, мада га и ови његови испред отворено саботирају.С друге стране Хјустон ко по лоју.
October 21, 201212 yr Stvarno gotivim Pondera, no nekada je pogubljen za trojicu.Dva kretenska Int, oba cisto njegova, ovaj drugi je pogotovo nestvaran.edit:Nastavak meca je najjadnije poluvreme ove sezone odgledano.Arizonu gledao premijerno i bas su me docarali. Edited October 21, 201212 yr by stoutspectacledbold-head
October 21, 201212 yr Sanjarenja navijača Baltimora da je Flako zreo da bude smatran vrhunskim QB su veća budalaština od balavljenja naših novinara o našim fudbalskim talentima.
October 21, 201212 yr kakva ludnica u ny...neopisiv mudonja mvp, ponovo je doneo pobedu voljenom timu...
October 21, 201212 yr kakva ludnica u ny...neopisiv mudonja mvp, ponovo je doneo pobedu voljenom timu...Uz zdusnu pomoc Hasletta i Madieu Williamsa. Neverovatno je sta oni popuse u onakvoj situaciji.Kako god, odlicna tekma. RG III
October 21, 201212 yr Iako mi je Baltimor jedna od odvratnijih ekipa u NFL, čak mi ih dođe žao poslije ovakog guženja i ovoliko povreda ove sezone.
October 21, 201212 yr nema sta da rantujem... sami smo sebe pobedili. potpuno neverovatne greske. nakon pasa od 95yds mi ne mozemo da uteramo TD sa 1 jarda iz 4 pokusaja... pa onda na njihv FG pokusaj sude nam neki unsportsman conduct, jer smo provocirali false start na kraju, 1:50 i sa nasih 20, prvi play 35yds pas, pa 15yds pas i ode u aut... pa pretvorimo 4th down, da bi onda VJax petama nagazio van zone i nije bio TD, pa Mike Williamsa izgura lik napolje, ovaj se vrati, uhvati TD u poslednjoj sekundi i 4th downu, ali mu sude penalty... jbg, previse glupost da bi se dobio mec. doduse, highlight je svakako 3x 3 man rush na 3rd and long, svaki put Brees lagano. 15, 20 i 35yds. A DEBILI IDU NA 3MEN RUSH!!!!!!!!!!!!!!!!!! :isuse:slede pripreme za draft...
October 22, 201212 yr Od svih dijelova svih timova koji igraju u različitim fazama igre, sekonderi Patsa je najgori u ligi, protiv njih, Sančez i ekipa izgledaju kao Remsi sa kraja prošlog milenijuma.