bags Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 (edited) mislim da sam viđao samo belu patiku sa plavim strajpsovima...elem, nova akvizicija Meni su moje bolje :P : Edited June 9, 2011 by bags
расејан Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 pazi da ga ne upicanis previse/idu uz lanene pantalone+svilenu kosulju/=>shvaleracijatakodje mi stizu i novi kozni opanci О да будеш опанкер?
Zoe Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Imam problem sa ledjima, pa ujedno i nosenjem suvise visoke ili potpuno ravne obuce. Bila danas u apoteci i ugledam japanke, kozne + džon od pluta, blago povisene. Pitam za cijenu, 250 kn sto zaista nije puno. Probam i super ugodneeee. Odmah kupila. Kad sam dosla kuci, pogledam detalje i vidim made in Serbia, Grubin. Novo otkrice za mene!
mammy two shoes Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 jako su udobne i dugo traju. dobro je da si kupila model sa šnalom, jer koža hoće da se rastegne, pa imaš mogućnost da ih doteraš prema svojoj nozi.ja već treću godinu nosim sandale koje su bile kao salivene kada sam ih kupila, ali su se sada rastegle i spadaju mi, a nemaju šnalu da ih pritegnem. više ne mogu u njima dugo da pešačim jer me zabole noge. šta ću kad sam poseban slučaj. noga bečka a cipela lička.
Zoe Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 jako su udobne i dugo traju. dobro je da si kupila model sa šnalom, jer koža hoće da se rastegne, pa imaš mogućnost da ih doteraš prema svojoj nozi.Vidis, to mi nije palo na pamet, ali imali su samo taj jedan model (uz jos neke klompe), posljednji par, moj broj.Sad sam malo prosvrljala po netu i vidim da ih zapravo ima na sve strane u Hrvatskoj, po apotekama i ducanima, mnogo razlicitih modela. Ali svejedno, ove mi se bas svidjaju.šta ću kad sam poseban slučaj. noga bečka a cipela lička. Meni prije udobnost nikad nije bila na prvom mjestu, pa sam se cesto posteno mucila hodajuci u fancy ultra neudobnim stiklama i kojekavim cudima. Takve egzibicije mi vise ne padaju na pamet. Never, ever.
ToniAdams Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 grubin zbilja kidaju. trazim sad da pazarim sandale, al nikako da nadjem model od pre par godina, sa 2 kaisa i jednim za petu, totalno spartanski. a bas dugo traju, nosim kucni model sigurno vec 5 godina.
slepa živana Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 ja jesenas kupila grubin cipele. ne sećam se nečeg neudobnijeg u životu.
nisam ja Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 ja jesenas kupila grubin cipele. ne sećam se nečeg neudobnijeg u životu. :D
Ras Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 grubin zbilja kidaju. trazim sad da pazarim sandale, al nikako da nadjem model od pre par godina, sa 2 kaisa i jednim za petu, totalno spartanski. a bas dugo traju, nosim kucni model sigurno vec 5 godina.kad je noga prestala da ti rasteNego, gde u Bgdu da kupim jeftine patike?Platnene. Šangajke bi bile skroz ok, ako to još uvek postoji.Starke otpadaju. Poslednja dva komada su se raspala za manje od dva meseca - ne pada mi na pamet da ikada više u životu bacim pare na to govno.Nema šanse da špartam po gradu, isključivo periferija, obezbeđen parking, itd... (nešto kao onaj bn boss)Ne bavim se sportom.Sve preko 4000din za patike smatram čistim luksuzom.Može i on-line shop koji provereno šalje u Srb i naravno, prihvata kartice (pay-pal isključen).
Ras Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 ja jesenas kupila grubin cipele. ne sećam se nečeg neudobnijeg u životu.zbog krutog đona grubin može da bude problematičankućna varijanta koju sam probao nije mi nikako odgovarala
zorglub Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 (edited) Nego, gde u Bgdu da kupim jeftine patike?Baš u tom bn bosu, ako misliš na onaj kod Galenike, mada je sada neki veliki (srpski šatro) outlet. Kad se popneš uz stepenice, skreni desno i između Ecco-a i one sportske prodavnice sa uglavnom Puma stvarima videćeš još jednu otvorenu prodavnicu patika. Na samom početku su kutije sa patikama što se Pitch and Craft zovu, a koje uopšte nisu loše. Ja ih kupio prošlog proleća i tek sada mi prozevao đon, a nosio ih celo prošlo leto, sve na bosu nogu. Ni ne usmrde se previše, lep uložak, a ispod uloška nije ona roze kartončina, već lepo proštepovano platno, kako treba da bude. Oko 1000 apoena su uvek, samo nijednom od zimus nije bilo mog broja.Inače, slažem se s tobom, kupio u subotu ove za 4990.00RSD i mnogo mi, iako je to najbolja cena za ovakve patike trenutno. Edited June 21, 2011 by zorglub
Ras Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Baš u tom bn bosu, ako misliš na onaj kod Galenike,...tajtamo sam poslednji put (nedavno) nešto kao i gledaotnxjoš neko slično mesto?
Zoe Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 ja jesenas kupila grubin cipele. ne sećam se nečeg neudobnijeg u životu. Huh, bas peh. Ako sam dobro shvatila, oni izradjuju i obucu po mjeri. U tom slucaju bi vjerojatno prosla mnogo bolje.zbog krutog đona grubin može da bude problematičankućna varijanta koju sam probao nije mi nikako odgovarala To valjda ovisi o modelu? Ne znam, ove moje nemaju kruti džon. Legle su mi k'o Pepeljugi. ^_^
Frau Gabrijela Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 ja jesenas kupila grubin cipele. ne sećam se nečeg neudobnijeg u životu.kako izgledaju te grubin cipele? nikad nisam videla.Gde naci anatomske kvalitetne uloske za obucu?mislim da pomenuti grubin nudi i anatomske uloške. s kvalitetom nisam upoznata.vidi po apotekama koje drže tu obuću. znaće oni da te upute.
Recommended Posts