bus Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 (edited) ja samo volim da se lepo obucem. Metroseksualci. ^_^EDIP: I ti i onaj Kampokeji s onim hip trenerkicama. Edited December 13, 2010 by bus
assück Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Metroseksualci. ^_^EDIP: I ti i onaj Kampokeji s onim hip trenerkicama.ja se obrijem na trodnevnu bradu jednom mesečno. hope that doesn't make me one
bus Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 A se obrijes nekad na goatee? Ako da, onda da ^_^.
Zli Gli Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 (edited) Stiglo mi ono iz Office shoes-a i 'ladno poslali sa greskom... desna patika ima neku dzombu na peti Prvo pa reklamacija... Edited December 14, 2010 by Zli Gli
Ryan Franco Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Smatram da svaki ugledan gospodin koji drži do sebe mora posedovati 1 par:te sam danas rešio da se malo upristojim.
bus Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Smatram da svaki ugledan gospodin koji drži do sebe mora posedovati 1 par:te sam danas rešio da se malo upristojim.Bravo. -_-
C žeton Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 (edited) ovo je prilicno dobro. ja vec neko vreme pokusavam da kupim te neke poluduboke ili duboke cipele u poluraspalom fazonu kad su na divljem zapadu iz prasnjavih cizmi presli na cipele i kada su poceli da zive u gradovima. ali dobri, stvarno dobri, kvalitetni komadi kostaju pun q para, poslednje sto sam video je bilo u rangu 500 baka (i pritom se prave vec 130 godina):a ne volim ove neke spanske kopije i polufabrikate za 100 evra, dobro izgledaju nedelju dana a onda se pretvore u nedefinisanu spuzvastu masu na nogama....inace j.crew iz cijeg je kataloga gornja slika ima trenutno nevidjen izborAlden? Ili Red Wing? Lici na Alden Indy boot, al su mi lepse ove na tvojoj slici jer su bez stepova i rubova. Alden kosta jedno 500 baka. Tricker's je isto odlicna firma i solidno skupa. Red Wing Iron Ranger (na donjoj slici) je cudo! Cena oko 300$.Inace, J Crew mi je dugogodisnja fascinacija. Frank Muytjens je zasluzan sto je firma ponovo postala bas toliko zanimljiva. Edited January 9, 2011 by C žeton
C žeton Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 (edited) secam se da sam se dvoumio izmedju tih i billy-ja reida...ovaj drugi je pobedio posto je izgledao otrcanije (to je sad fazon, jel')...da sam nasao sale, mozda i ne bi :) ...uglavnom JV je jak sto se tice cokula.Dobar je Billy Reid. Al bas voli otrcane stvari. Ovakve mi ni starke nisu bile. Edited January 9, 2011 by C žeton
April Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Apropo cokula...ne menjam model martinki, samo sacekam zimsko snizenje da odem po novi par. Snizenje obicno pada u ovo vreme. Ni na snizenju nisu bas za Dz, ali vrede svaki cent...
yolo Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 fucken martenke, kako uspevate da ih razgazite a da nemate visenedeljno krvoliptanje po petama? imam u ormanu jedan par koji svakog proleca ritualno pokusavam da nosim i odustajem nakon sto mi oderu svu kozu sa peta. docim sam jesenas u trift storeu kupio koriscen komad koji je bio mekan kao bebina guza, doduse ne ovih cokula nego nesto malo vise old school, mislim da se zovu wingtipsgoogle search
yolo Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Alden? Ili Red Wing? Lici na Alden Indy boot, al su mi lepse ove na tvojoj slici jer su bez stepova i rubova. Alden kosta jedno 500 baka. Tricker's je isto odlicna firma i solidno skupa. Red Wing Iron Ranger (na donjoj slici) je cudo! Cena oko 300$.Inace, J Crew mi je dugogodisnja fascinacija. Frank Muytjens je zasluzan sto je firma ponovo postala bas toliko zanimljiva.J Crew je i meni vec neko vreme No.1, narocito sto nisu ograniceni na svoju produkciju nego kupe najbolje od drugih sto se uklapa u njihov portofolio.Ispao sam realno glup sto se nisam otvorio za te Alden sa slike. Zapravo sam ih probao i malo sam se prepao koliko su staromodne cipele - napravljene od sumanuto dobrog materijala ali uopste nisu udobne na prvu probu, djon je toliko tvrd od te viseslojne presovanje koze da potpuno zadrzava oblik pri hodanju, uopste se ne prilagodjava podlozi. Plaseci se da bi neko vreme bila borba sa zuljevima i nazuljivanjima, a spram cene od 500 baka, odustao sam od kupovine, a sada mi nedostaju, narocito kada sam video kakav se krsh od cipela prodaje po Bg za nekih 200-250e, sto nije nesto dramaticno jeftinije. Jbga, zakasnela pamet. Na prolece.
belch Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 ja imam ove već dve i po godine, to su najudobnije i najkvalitetnije cipele koje sam u životu nosilakako su samo lepe
Recommended Posts