assück Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 meni ove rade super poso po kiši i snegu, jedino nisu zbog rupica baš za upadanje u baruštine
bus Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Zeleno bele adidaske ovde popularne među mladeži.
sherman Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 brate ne lozi jeda ima bar neka jebacka stikla... ovako izgledaju kao da ce na dunavcu da izvlaci stuku. a svi znamo da nece...
Аврам Гојић Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 voleo bih da vidim tog deliju da izvuce stuku na Dunavcu.
yolo Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 ovo je prilicno dobro. ja vec neko vreme pokusavam da kupim te neke poluduboke ili duboke cipele u poluraspalom fazonu kad su na divljem zapadu iz prasnjavih cizmi presli na cipele i kada su poceli da zive u gradovima. ali dobri, stvarno dobri, kvalitetni komadi kostaju pun q para, poslednje sto sam video je bilo u rangu 500 baka (i pritom se prave vec 130 godina):a ne volim ove neke spanske kopije i polufabrikate za 100 evra, dobro izgledaju nedelju dana a onda se pretvore u nedefinisanu spuzvastu masu na nogama....inace j.crew iz cijeg je kataloga gornja slika ima trenutno nevidjen izbor
MarlaSinger Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 odvratno Cuti sta znate vi tamo u Borci sta je jebozovno a sta ne
Frank Pembleton Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Jesi li to ovde kupio?I koliko kostaju?Ako dobro vidim to je ecco, oni udaraju jaku cifru...
Recommended Posts