radisa Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Njujorker imas u Delta sitiju i u Uscu. Jeftini jesu, ali kvalitetni bas i nisuImaš i u NS, u Merkatoru...Jeftini jesu, ali kvalitet je ... Puno stvari se raspadne dosta brzo...
ToniAdams Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Ma ove su garant dobre, deluju bas cvrsto, ali dzabe sad sve jer sam malopre kupio neku fejk fensi koznu jashu u Njujorkeru za 100 franke... Oni me ojadise za ove nepune dve nedelje, sve sam im dao.. u ovom svetu stradanja.. Kad smo vec kod toga, jel ima Njujorker negde u Srbiji? Ima dosta dobrih stvari tamo a relativno su pristojni sa cenama, bar ono sto je na akcijama (ne racunam obicne farmerke od 120 franaka i slicno).Sto se tice Office-a, sad cu da prozujim po sajtu. Bio sam ove godine u njihovoj prodavnici u Knez Mihajlovoj, odma s vrata smeknuo neke Skechers-ice (kakav gej izraz, jebote) od mozda 55 ojra i pitao onog sto radi jel ima 48, mozda cak i 47... ludak mi ladno rekao da ima ali da ce ipak da vidi u kompjutoru, ja se primio - a onda je skontao da nema nijedne vece od 46. Jebe me broj samo tako, dzabe mi sto sve slicno ovima kod nas kosta 60-70 evra kad nema broja.ma nacemo ti numeru, ne blentavi
Matilda Ivancic Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 (edited) ... Edited November 11, 2010 by Matilda Ivancic
Sara Goldfarb Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Njujorker imas u Delta sitiju i u Uscu. Jeftini jesu, ali kvalitetni bas i nisu Imaš i u NS, u Merkatoru...Jeftini jesu, ali kvalitet je ... Puno stvari se raspadne dosta brzo...podsetiću da je garancija na obuću pola godine.čuvaj(te) račun!
Frank Pembleton Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 (edited) pa i lice na brodarice za rudare...zapravo mi se svidja taj opisJa sam u srednjoj nosio slicne ovima samo je bila glatka koza ....U blokovskom zargonu smo ih zvali kanadjanke trajale sto godina...inace da li je neko uopste video martinke negde u gradu? Urban Shop ih trenutno ne drzi. kuda ide ovaj svet Da te citiram, sto ne nazoves prodavnicu pa pitas? ;) Edited November 12, 2010 by veljaGB
radisa Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 podsetiću da je garancija na obuću pola godine.čuvaj(te) račun!A na odeću? Ozbiljno...
Аврам Гојић Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Da te citiram, sto ne nazoves prodavnicu pa pitas? ;)more jep` se znas. bilo je na sajtu, nisam mogao ni da pretpostavim da nece imati na lageru, posto su ih imali poslednjih godina bez pauze.
Segundo Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 (edited) :wub:Marka je "1st Code" i prvi put sam cuo za nju, ali deluju veoma kvalitetno.Da li je neko imao iskustava sa doticnim brendom? Edited November 30, 2010 by Segundo
Segundo Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Jel' prave i musku obucu?Dojmis da je ovo zenska? Ja jedva nadjoh 42 (porucio mailom), a najmanji broj je bio 41, tako da je ovo definitivno muska kolekcija u pitanju! ;)
Killiana Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 jeste muska, ali te kayser malo zeza.i mnogo su lepe i trendi :)ja svog oca nagovaram danima da uzme jedne takve... i kukam sto ne mogu slicne da nadjem za sebe.mislim da je ove godine muska obuca mnoooogo bolja od zenske. :|
Segundo Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 :) Bio sam na pola - pola, da li stvarno pita ili je zez.Hvala! Predivan poklon moje lepse polovine! :) Kupljene su u Urbanu, gde ima dosta zanimljivih zenskih modela, ali su zanimljiviji pretezno letnji modeli, cizmice manje - vise. Inace, bas drze jake cene, ali poredeci sa drugim radnjama, ponudom i kvalitetom, odlucili smo se za ove. U Zari su npr. muske cizmice preko 10 hiljada, a nesto bas i nisam siguran da im je kvalitet obuce na nivou. I Camper je bio u opticaju, ali su pocetkom jeseni ponovo poludeli i zalepili cene od 15 hiljda, pa navise. Jesu zanimljivi, ali su cene zaista paprene, pogotovu ako se uzme u obzir da su u drugim zemljama mnogo pristupacnije.
Recommended Posts