Jump to content

Featured Replies

totaly :D

• Author

imam nove cizmice, udobne su i lake ko perce wub.gifmnso.jpg

oho, fine :) samo da su malo uze, vizljastije, inace mi taj tip obuce sljapka dok hodam

a jebiga, take iste ima đoni.

ako zelis da cujes moje necenjeno misljenje- nisu losemozda bi mogla da prodjes kao musketar u njimamada, uzmi u obzir da bas i nisam veliki strucnjak za modu

Edited by sherman

• Author
a jebiga, take iste ima đoni.
kinda biggrin.gif mada me sad ufatijo Machete zonfa.... ichi che odlicno uz ovu majicu;66186725.jpgcim stigne, slikam se sve skupa

da primetim apsolutni ponor ovog topika, stiglo se do obuca brodarica.gde je ona sto se lozila na louboutinke?evo vam lady claudehttp://www.christianlouboutin.com/#/the_collection/Spring%20Summer%202010/classics

• 1 month later...

El neko imo ili ima Bed Stu cizme? ove su na mnogo velikom popustu, pa me zanima vredi liBed-Stu-shoes-Westward-Mens-(Tan)-010604.jpg

Daj još neki ugao, ovako mi liče na brodarice za rudare.

imaju tu borosana aerodinamicnu liniju

Daj još neki ugao, ovako mi liče na brodarice za rudare.
shoes_iaec1210348.jpgpa i lice na brodarice za rudare...zapravo mi se svidja taj opisinace da li je neko uopste video martinke negde u gradu? Urban Shop ih trenutno ne drzi. kuda ide ovaj svet isuse.gif

2 tonček: A opet im ona dva zakivka sa strane daju neku divlju muževnost...edit: iz ovog ugla deluju bolje, stvarno. Koža je posebno gotivna, kao da su gilje čuvane godinama u Vijetnamu zajedno sa onim satom.

Edited by dig_chohano

A opet im ona dva zakivka sa strane daju neku divlju muževnost...
laugh.gif

gruba cipela za nezno stopalo, tako bih ja ovo definisao

korisni ste kao drvena furuna, hvala puno momci smile.gif