Leia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 ove, zanimljive a opet svakodnevne. jer ako kupis one druge, moras i ostalih 75 sa maticnog sajta. a to moze dovesti do nezeljenih sajdefekata...
dig_chohano Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 U, imaju i muške.Ove su baš lepe:A da imam muda, ko što nemam... :
Leia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 (edited) pa mozes prvo po kuci da ih nosis dok se ne naviknes...tako i ja sa novim shtiklamaedit. nesto sam htela al sad zaboravih Edited July 5, 2010 by Leia
msmodesty Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Leiche, evo ti inspiracija - toliko su bile ruzne da sam ih morala posedovati. i, ne, necu iznositi iz kuce. vise cu da ih koristim kao patofne...i jos su udobne :isuse:sramota:
Leia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Leiche, evo ti inspiracija - toliko su bile ruzne da sam ih morala posedovati. i, ne, necu iznositi iz kuce. vise cu da ih koristim kao patofne...i jos su udobne :isuse:sramota:eh, pa tako zene kao mi pokazuju altruizam - usvajamo ruzne cipele :D ako ja otvorim dveri svog ormana-sa-van-muzevog-pogleda-odlozenim-ne-tako-cesto-nosenim-cipelicima, kakva bi se tu narnia ukazala bogo moj...
InvisibleLight Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 za chohanove shar pejke i dalmatinerke otisla na sajt da nadjem slikice sandala (tj otvorenih cipela) koje kupih i ne mogu da se snadjem ali pronadjoh nesto interesantno - opcija check product. ubacis bar kod sa kutije i on ti izbaci u prozorcetu podatke o tvom paru cipela: stil, materijal, crtez i broj(size)
vin Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 taj metal je jos i najzabavniji deo papuce. papuca za rouz karner zene.
Leia Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 pa ja rekoh da prokomentarisem onaj deo o udobnosti, dalje od toga bolje da ne idem
slepa živana Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 pa ja rekoh da prokomentarisem onaj deo o udobnosti, dalje od toga bolje da ne idem ... i posle kroksi ružne
vin Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 a, bre, zivanus, jesi ruzne kroksice, da se ne lazemo. da moram da biram izmedju ovih papuca i kroksica, ja bih isla bosa. :(
slepa živana Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 a, bre, zivanus, jesi ruzne kroksice, da se ne lazemo. da moram da biram izmedju ovih papuca i kroksica, ja bih isla bosa. :(ahaa a znaš kakve bi ti onda bile pete?
ToniAdams Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 a, bre, zivanus, jesi ruzne kroksice, da se ne lazemo. da moram da biram izmedju ovih papuca i kroksica, ja bih isla bosa. :(+1apelujem da se kace samo lepi komadi zenske obuce, ima ovde nas u razvoju koji jos trazimo fetis.
slepa živana Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 +1 šta +1? razmatrao si i papuče s metalnim prstenom? axaxaxaxxaxxa budi milostiv prema nama već razvijenima, jer mi zapravo možemo sve to da vizuelizujemo... vrućina je, srce se steglo... napadi smeha nisu dobrodošli... aaaaaaaaveć sam zamislila i facu bedmjuzika kad bi te video u tim papučama na nekom certu
Recommended Posts