Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted
[quote name='Valkyrie' post='629249' date='Jul 12 2009, 10:43']Ja imam nove crvene patike :)
[img=http://i7.photobucket.com/albums/y277/missDrL/Image159.jpg][/quote]

stavi ovo u spojler, stipa za mozak

bolje da si joj reko da ima celulit i da nema sise.
Posted
bolje da si joj reko da ima celulit i da nema sise.
to se da popraviti
Posted (edited)

Image159.jpg

Edited by Valkyrie
Posted
e ima da se kupi pomagalo za to, šolov proizvod za trakice
hvala, km
Posted (edited)

Videh pre pola sata na Terazijama, na izlogu lokala koji se renovira, plakat, rekao bih najava za MBT anti-gilje .edit: hm, recimo da su "drugačije"...

Edited by C žeton
Posted

U sred leta kad im vreme nije... :D Al nisam izdržala...img00528912008.jpg

Posted
Videh pre pola sata na Terazijama, na izlogu lokala koji se renovira, plakat, rekao bih najava za MBT anti-gilje .edit: hm, recimo da su "drugačije"...
meni se svidjaju ove tunisha black i habari chocolate, a ni ema black nisu lose. kake su ovo cipele, kakvo se cudo desi kad ih covek nosi?ja kupila neke super dr sol opanke na rasprodaji. nema slike.
  • 1 month later...
Posted
PG.NWDUSTYROSE.BLUEMFB.PD.jpgkupila pre neki dan
dzaba to ovako...moramo da vidimo kako stoji na nozi za konacan sud
  • 2 weeks later...
Posted

znam za gonzomena da bi dusu prodao djavolu zboj jedne shtikle koju zovu seksepilnije stilleto, a znam da gazzamanu treba jedna 'konverzija' od gumenog djona na jedan malo visi nivo, pa s tom namerom ... »http://pulse.sm-art.info/uzmi-me-neodoljive-skulpturice/ i gresnice booties http://pulse.sm-art.info/these-boots-are-made-for-walkin/a mogu i ostale fashionistkinje i fashionisti , besplatno naravno, "to peep"

Posted

auuu, united nude... bokte...drulujem. ima u supermarketu da se pazare.919_black_n.jpg936_blackelasticmirror_n.jpg938_burgundypvcleather_n.jpg943_greynyl_n.jpgsve su oko 250 dolara. kod nas su verovatno skuplje, doduse.a ne znam sto se ja toliko primam na stikle i stalno ih razgledam, kad iz starki i martinki ne izlazim. uvek sam se divila zenama koje znaju da djuskaju u stiklama, al valjda je problem sto ja volim da skacem. pih.

Posted
auuu, united nude... bokte...drulujem. ima u supermarketu da se pazare.919_black_n.jpg936_blackelasticmirror_n.jpg938_burgundypvcleather_n.jpg943_greynyl_n.jpgsve su oko 250 dolara. kod nas su verovatno skuplje, doduse.a ne znam sto se ja toliko primam na stikle i stalno ih razgledam, kad iz starki i martinki ne izlazim. uvek sam se divila zenama koje znaju da djuskaju u stiklama, al valjda je problem sto ja volim da skacem. pih.
savrsene.ja pominjala letnju kolekcijunisu skuplje kod nas, kostaju taman koliko si rekla i vrede svaku paru i dan gladovanja koji moras da prozivis. moze i da se skace u njima ;)druge mi nisu nesto, ali ostale... njam. a koje od ovih imaju u supermarketu?
Posted

Da li negde kod nas ima bas ovih klasicnih Vans? Vidjao sam ovde Vans obucu, ali ne ove najjednostavnije. (80's)EE3GARB.JPGEE3BLKB.JPG

Posted
savrsene.ja pominjala letnju kolekcijunisu skuplje kod nas, kostaju taman koliko si rekla i vrede svaku paru i dan gladovanja koji moras da prozivis. moze i da se skace u njima ;)druge mi nisu nesto, ali ostale... njam. a koje od ovih imaju u supermarketu?
trebalo bi sledece nedelje da budu sve od ovih.