yolo Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='Valkyrie' post='629249' date='Jul 12 2009, 10:43']Ja imam nove crvene patike :) [img=http://i7.photobucket.com/albums/y277/missDrL/Image159.jpg][/quote] stavi ovo u spojler, stipa za mozak bolje da si joj reko da ima celulit i da nema sise.
3opge Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 bolje da si joj reko da ima celulit i da nema sise.to se da popraviti
pt 2.0 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 e ima da se kupi pomagalo za to, šolov proizvod za trakicehvala, km
C žeton Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 (edited) Videh pre pola sata na Terazijama, na izlogu lokala koji se renovira, plakat, rekao bih najava za MBT anti-gilje .edit: hm, recimo da su "drugačije"... Edited July 22, 2009 by C žeton
dranata Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 U sred leta kad im vreme nije... :D Al nisam izdržala...
darling Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Videh pre pola sata na Terazijama, na izlogu lokala koji se renovira, plakat, rekao bih najava za MBT anti-gilje .edit: hm, recimo da su "drugačije"...meni se svidjaju ove tunisha black i habari chocolate, a ni ema black nisu lose. kake su ovo cipele, kakvo se cudo desi kad ih covek nosi?ja kupila neke super dr sol opanke na rasprodaji. nema slike.
ducca Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 kupila pre neki dandzaba to ovako...moramo da vidimo kako stoji na nozi za konacan sud
PussyGalore Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 znam za gonzomena da bi dusu prodao djavolu zboj jedne shtikle koju zovu seksepilnije stilleto, a znam da gazzamanu treba jedna 'konverzija' od gumenog djona na jedan malo visi nivo, pa s tom namerom ... »http://pulse.sm-art.info/uzmi-me-neodoljive-skulpturice/ i gresnice booties http://pulse.sm-art.info/these-boots-are-made-for-walkin/a mogu i ostale fashionistkinje i fashionisti , besplatno naravno, "to peep"
Killiana Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 auuu, united nude... bokte...drulujem. ima u supermarketu da se pazare.sve su oko 250 dolara. kod nas su verovatno skuplje, doduse.a ne znam sto se ja toliko primam na stikle i stalno ih razgledam, kad iz starki i martinki ne izlazim. uvek sam se divila zenama koje znaju da djuskaju u stiklama, al valjda je problem sto ja volim da skacem. pih.
kgmr Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 auuu, united nude... bokte...drulujem. ima u supermarketu da se pazare.sve su oko 250 dolara. kod nas su verovatno skuplje, doduse.a ne znam sto se ja toliko primam na stikle i stalno ih razgledam, kad iz starki i martinki ne izlazim. uvek sam se divila zenama koje znaju da djuskaju u stiklama, al valjda je problem sto ja volim da skacem. pih.savrsene.ja pominjala letnju kolekcijunisu skuplje kod nas, kostaju taman koliko si rekla i vrede svaku paru i dan gladovanja koji moras da prozivis. moze i da se skace u njima ;)druge mi nisu nesto, ali ostale... njam. a koje od ovih imaju u supermarketu?
C žeton Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Da li negde kod nas ima bas ovih klasicnih Vans? Vidjao sam ovde Vans obucu, ali ne ove najjednostavnije. (80's)
Killiana Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 savrsene.ja pominjala letnju kolekcijunisu skuplje kod nas, kostaju taman koliko si rekla i vrede svaku paru i dan gladovanja koji moras da prozivis. moze i da se skace u njima ;)druge mi nisu nesto, ali ostale... njam. a koje od ovih imaju u supermarketu?trebalo bi sledece nedelje da budu sve od ovih.
Recommended Posts