batticuore Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 i ja da se pofalim! karmin crvene ove su neke neobicne boje, podseca na trulu visnju
lena21 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Utešiteljke ranjavih letnjih stopala,sa sve shock absorber-om...
lena21 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 nove prinove u familijiU svakoj ženi čuči jedna Imelda...
darling Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 U svakoj ženi čuči jedna Imelda...jao, u meni ne, nikako. ja najiskrenije zelim samo jedan par dobre obuce u sezoni i to je sve. pri cemu, ako je obuca izdrzljiva, moz da bude i od prosle godine... moje najomiljenije papuce su bile jedne za svaku priliku, polini, jednostavne crne. nosila sam ih tri leta, nista drugo mi nije trebalo. posle je polini otisao u kavali, u stvari svi su otisli tamo...ove tvoje gore ortopedske su simpaticne. jedino sto ne resavaju problem sve u jednom. :)
lena21 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 jao, u meni ne, nikako. ja najiskrenije zelim samo jedan par dobre obuce u sezoni i to je sve. pri cemu, ako je obuca izdrzljiva, moz da bude i od prosle godine... moje najomiljenije papuce su bile jedne za svaku priliku, polini, jednostavne crne. nosila sam ih tri leta, nista drugo mi nije trebalo. posle je polini otisao u kavali, u stvari svi su otisli tamo...ove tvoje gore ortopedske su simpaticne. jedino sto ne resavaju problem sve u jednom. :)Više sam mislila na situaciju da nekako teško odolevamo kad vidimo dobara par obuće da ga ne pazarimo čak i kad smo sa stanjem na računa na Vi,ili da nam baš taj par u tom trenutku i nije neophodan. Naravno to nije pravilo,mada česta situacija ženskog sveta koje poznajem je da recimo odu do grada da bi pazarile jednu stvar a vrate se sa parom cipela.A da, papuče nisu sve u jednom ali odlične za po kući,na poslu.
PussyGalore Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 these babies are ready to mingle, a i slazu se sa gazzinim
PussyGalore Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 evo na brzinu, samo za tebe i stidljivog gazzu,stari , dobri choo, mislim da bi louboutinke, za ovaj plemeniti i nadasve nevin forum bile eksplicitne
Gonzo Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 (edited) now your talkin pusi, razdjeviči ovaj thread prepun dosadnih papuča i baletanki! :Hail:choo je tzar, me likey Edited June 12, 2009 by Gonzo
yolo Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 (edited) ovo sam hteo da kazem gore....haha, kupio sam ovo u ubedjenju da ce se gilje od $15 raspasti posle 2 nosenja, kad ono ove se ne daju!i odlicno se zovu - TANTRIC PARADOXX - sve u svemu, zasmejavaju me cim ih nataknem, natikace jedne! Edited June 12, 2009 by gazza1
yolo Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 dodjavola, presla me pusi, nije trebalo da se javljam dok ne vidim sta ce da okaci.ovako nakon ovih "pussy goes dita von teese" stylee aka "strings for no strings attached", ispado papucar. bolje da sam neke kopacke okacio.
Recommended Posts