Jump to content

Featured Replies

da nisu to ove koje su stavili u čudan podskup korito
admin pomesao pisma? kopito? :lol: a sad moja tuga: ja bih neke lepe jednostavne ravne udobne! od lepe mekane crne koze pape za svaki dan, da se slazu uz duge pantalone. a takvih nema.
da nisu to ove koje su stavili u čudan podskup korito, a proleću, pete po redu, teget, crvene i bež?
te su! o, divne, o, udobne, 1940-to izgledajuce, zgodne na farmerke, lanene pantalone raznih duzina (osim dugackih zvonastih), na cicane ili svilene demi haljine...crvene su:llovich: ali, avaj, ne uklapahu se :( ako ih ciljas, proveri telefonom stanje u njihovim prodavnicama; svolu levu, tegetastu sam iznudila iz izloga :blush:zanimljivost: posto je tzv. peta (izliveni deo od prstiju do pete, ispod plute) od neke sega-ultra gume, kazu, kad se izlize 5 mm, da se javim, da mi zamene. pa, ako je i uz pravednu nadoknadu - pravedno je.gostovanje hejta na obuci: na sajtu ima nula smisla za klasifikaciju. nikad-ever ih ne bih trazila medju koritima :blink: poz

Hvala! :)

gostovanje hejta na obuci: na sajtu ima nula smisla za klasifikaciju. nikad-ever ih ne bih trazila medju koritima :blink: poz
Valabaš. Mene zaintrigiralo šta je, da li ovo što je i darling pomislila il' su neka ortopetska pomagala. :unsure:
sta mislimo o ovima:904_black_m.jpg?
jebeno fantasticna cipela ali koju ne moze svako da nosi. trazi licnost koja moze da je iznese.i da se ponovim: 'jebeno dobra cipela'.
gostovanje hejta na obuci: na sajtu ima nula smisla za klasifikaciju. nikad-ever ih ne bih trazila medju koritima :blink:
pa nije sajt namenjen da ti na njemu neshto nadjesh, nego da oni imaju sajt <_< ooo, kud sam bacila pred-proshlogodishnje i pred-pred-proshlogodishnje :cry:
zbog njih sam cekala da se otvori prodavnica probala sam ih dan ranije ali sam sacekala da vidim da li ce stvarno da izdrze test "prespavaj pa razmisli"izdrzale testove: voznja kola - nikakav problem, setanje kerova - check, stepenice - silazak malo trapav inace moze da prodje. vrlo dobro do odlicnoEDIT - cvet je zayebancija, moze da se skine.ja nosila samo jedan, zapravo je simpatican fazonnajpametniji izbor za ovo prolece a verovatno ileto NEXT 30-ak funti, kupljene u februaru, nosene svaki drugi dan i na sve puteve, koriste se kao backup za sve stikle, boja odlicna za kombinovanje, materijal antilop - udoban lepo zakamufliran shljokicama pa i kao se isprlja a ne mozes ga obrisati - ne vidi se puno , shljokice im daju ono "it" da ne budu skroz obicne; odlicne, skroz. nadam se da cu naci opet neki par.

Edited by msmodesty

pa nije sajt namenjen da ti na njemu neshto nadjesh, nego da oni imaju sajt <_< ooo, kud sam bacila pred-proshlogodishnje i pred-pred-proshlogodishnje :cry:
za sajt: pravo sedis, i jos pravije be$edis.za sandale: ooo, oplakah svoje javno, ovde, pre nedeljicu-dve. mogle su sluziti jos nesluceno mnogo toplih leta :reverie:update: posto sam se nezasluzeno (v. prethodni odeljak) castila opisanim sandalama, nemilice ih gazila danima (malo i nocima :blush: ), po ladovini i vrucini, starobeogradskim asfaltom i kaldrmama... odgovorno izjavljujem da su: even better than the real thing :wub:poz

Edited by le petit nicolas

• Author

koj voli trendove i ima parice, ovog leta se nosu gladiator sandalice

opet? :yawn2: poz

koj voli trendove i ima parice, ovog leta se nosu gladiator sandalice
ne volim da hejtujem trendove, neka svako nosi sta hoce, ali kad su gladijator sandale u pitanju iskusenje je veliko..ne volim, mozda, mozda nekom dobro i stoji ali ja to nisam videla ili mi na dobro nije licilo
najpametniji izbor za ovo prolece a verovatno ileto NEXT 30-ak funti, kupljene u februaru, nosene svaki drugi dan i na sve puteve, koriste se kao backup za sve stikle, boja odlicna za kombinovanje, materijal antilop - udoban lepo zakamufliran shljokicama pa i kao se isprlja a ne mozes ga obrisati - ne vidi se puno , shljokice im daju ono "it" da ne budu skroz obicne; odlicne, skroz. nadam se da cu naci opet neki par.
Uuuu, love za baletanke! :wub: Nikako ne mogu da nadjem neke da nudem zadovoljna i kako izgledaju i kako mi stoje. angry.gif
  • Author
ne volim da hejtujem trendove, neka svako nosi sta hoce, ali kad su gladijator sandale u pitanju iskusenje je veliko..ne volim, mozda, mozda nekom dobro i stoji ali ja to nisam videla ili mi na dobro nije licilo
ni meni se ne svidjaju toliko... ali ko u svakom trendu, mozh da se proberu./.. jako lepo stoje uz dugu boho suknju/haljinicu

uspomena iz beogradaphoto67i.jpg

A zasto je ovo u crnoj vinjeti? U Kanadi imigraciono sece noge ljudima? :ph34r:

samo (prvo) testiranje kako izgleda crna vinjeta intenziteta 1 na iPhoto-u. posle sam testirala bele i jos neke igrackice.