April 19, 20214 yr Nemam sad vremena, popodne možda uslikam i okačim, evo ti njegova ponuda na KP, pa gledaj šta te zanima: https://www.kupujemprodajem.com/milan/svi-oglasi/573501/1 Edited April 19, 20214 yr by zmanic
April 24, 20213 yr Kupio patike, sasvim slucajno dok je zena razgledala svasta nesto po Office i na kraju je i ona kupila neke patike sa platformom
April 25, 20213 yr On 10.11.2020. at 16:30, zorglub said: Ružne, ali preudobne, tople i nepropusne. Obuća za matorog mene. Jel' moguće da obuća zaista bude previše udobna? Možda se sve poklopilo, ili sam potpuno umislio, ali bih mogao da se zakunem da bol u kolenima kreće kad učestalo nosim ove. Čim ih nekoliko dana iskuliram, bol se povuče. Cipele su inače toliko mekane i udobne da kad ih je ćerka probala, opisala ih je kao "gnjecave".
April 25, 20213 yr 58 minutes ago, zorglub said: Jel' moguće da obuća zaista bude previše udobna? Možda se sve poklopilo, ili sam potpuno umislio, ali bih mogao da se zakunem da bol u kolenima kreće kad učestalo nosim ove. Čim ih nekoliko dana iskuliram, bol se povuče. Cipele su inače toliko mekane i udobne da kad ih je ćerka probala, opisala ih je kao "gnjecave". slazem se. imam i ja jedne "gnjecave". premeke su. nije bas prijatno hodati u njima
April 25, 20213 yr Mene su AirMax2 ubijale.Ravne sa padom,kolena i kukovi kao da stojim na nizbrdici ceo dan
April 25, 20213 yr (r) evolucija I dalje najvise volim one skroz gore, pravi fishnet, potpuno se raspale unutra al i dalje ih akam za plazu