nezvanova Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 gde lacoste, pravi, pravcati francuski brend... ne smem mu na oci sa tim predlogom (on bi izgleda tamo da bude uocljiv kao stranac, istocnoevropljanin, ne da ispadne da im se slihta xaxaxaxa) premda su patike odlicne
Ras Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Onda Startas i da peva. Jedan par i za snajku. 1
nezvanova Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 zapravo, za njega sangajke, a snajki startasice. poslacu joj i farbe za tekstil, ja sam moje farbala u roze i zuto
Leia Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 Ide leto... Mislim se lepe su bas i trebaju mi, tacno i ako budem izlazila samo da bacim djubre. Sive ili plave... ili i jedne i druge... Hmmmm...
Leia Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 7 minutes ago, beta kentauri said: sive plave davi crna Da znas, a i crna ne ide bas sjajno na moja albino stopala Lancia, anytime, ovo je prava obuca za nas visoke 1
El Guapo Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 On 17.2.2021. at 22:08, nezvanova said: momci, jel ima negde solidnih muskih cipela, tipa kikers i kamper (ne mora samo to) na solidnom snizenju? mislila sam sinu da kupim za rodjos, ali kako ih inace ne bi bas nosio, trebale bi mi neke koje su sada snizene, koje su klasicnije, da moze da ih nosi u svecanijim prilikama, tipa na izlozbama i sl... (ne bas za svadbe ili nesto bas previse svecano). meni su ove kikersice npr ok, cena je super, ali u web sopu nemaju njegov broj... https://www.officeshoes.rs/cipele-kickers-cipele-maldan/33320 dakle, nesto na snizenju i tog tipa, okvirno Možda je već kasno, ali svakako da iznesem i svoje razočaranje obućom, više modela, Ecco, Bata, Stonefly, cene oko 150 eur, gornjište full, održavano, ko novo još uvek, ali džaba kad đon prave od recikliranih auto guma pa se posle par godina dezintegriše. Od sad, obuća za svaki dan iz Lidla, za izuzetne prilike sa kožnim đonom, ili ručno rađene, kako već. 1
mraki Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 (edited) Hteo da naručim moje omiljene Nike Air Force 1 u beloj boji, i vidim duplo jeftiniju alternativu Court Vision, na oko vrlo slične, možda malo tanji djon. Uzimao neko? Sad sam u dilemi da li da kupim njih ili da idem na provereno? Ne da mi se baš po radnjama da gledam i isprobavam... Edited April 16, 2021 by mraki
zmanic Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Pronašo sam neki store na Kupujemprodajem gde lik prodaje polovne patike, odlično očuvane, iz ozbiljnog inostranstva, imaju radnje u Pančevu i Zrenjaninu i sasvim sam zadovoljan kvalitetom i cenama. Ovo sam pazario za 2500 RSD:
nezvanova Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 On 17.4.2021. at 9:22, zmanic said: Pronašo sam neki store na Kupujemprodajem gde lik prodaje polovne patike, odlično očuvane, iz ozbiljnog inostranstva, imaju radnje u Pančevu i Zrenjaninu i sasvim sam zadovoljan kvalitetom i cenama. Ovo sam pazario za 2500 RSD: Dje u zrenjaninu? Ako imas link porodavnice, salji 😁
Mil@n Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 On 17.4.2021. at 9:22, zmanic said: Pronašo sam neki store na Kupujemprodajem gde lik prodaje polovne patike, odlično očuvane, iz ozbiljnog inostranstva, imaju radnje u Pančevu i Zrenjaninu i sasvim sam zadovoljan kvalitetom i cenama. Ovo sam pazario za 2500 RSD: Okači tu što si uz'o da vidimo mi koliko je to polovno, ne ovu glanc.
Recommended Posts