BOOGIEMAN Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Zna li neko gde mogu da se kupe (anatomski) ulosci za cipele (valjda se to tako zove) ... malo boljeg kvaliteta, za babarogu coveka koji je po ceo dan na nogama ? Ne pitam sta kosta
slepa živana Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Zna li neko gde mogu da se kupe (anatomski) ulosci za cipele (valjda se to tako zove) ... malo boljeg kvaliteta, za babarogu coveka koji je po ceo dan na nogama ? Ne pitam sta kostatrebalo bi da ima u nušićevoj, u onom delu između kosovske i makedonske... jedna radnja koja je ranije prodavala šolovu obuću, ali mislim da i sada imaju razne zezancije za u cipele
pachule Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Grubin, prave po meri. Imaju radnju na vise mesta, ali mislim da oni na Cvetnom trgu rade to po meri.Imaju oni i gotove, univerzalne, ako ti se ne ceka ili stagod.
El Guapo Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 imas solovu prodavnicu u novom merkatoruJa kupio cipele na snizenju
barrcode Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 jel zna neko da li u Beogradu ima da se kupe Paul Smith cipele?http://www.paulsmith.co.uk/paul-smith-mens...3/category.html
Pikoleta Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Ja kupio cipele na snizenjucudim se da su na snizenju, vrlo je in sad bez uckura
fonTelefon Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Zivot je suvise kratak da bi ga tracili na vezivanje pertli.
Tresko Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 cudim se da su na snizenju, vrlo je in sad bez uckuraPa zato su na sniženju, valjda im nestalo pertli.
nenad Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Zna li neko gde mogu da se kupe (anatomski) ulosci za cipele (valjda se to tako zove) ... malo boljeg kvaliteta, za babarogu coveka koji je po ceo dan na nogama ? Ne pitam sta kostanikako, ali nikako nemoj uzeti vec gotove uloske. nosenje ulozaka pun smisao dobija tek ukoliko su napravljeni po meri (vecina ljudi i ne zna da ima manje ili vise deformisano stopalo).elem, ja bih ti preporusio rudo. imaju sajt, pa tamo pogledaj koja od lokacija ti je najbliza.
El Guapo Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 (edited) Auu, koji ste smorovi. Mazao sam nove cipele kremom, pa sam skinuo pertle! Ja gledam da kupim neke silikonske uloske, mislim 3/4 kao ovehttp://www.variteks.com/product/9h6iyci07n2.jpg Edited March 21, 2009 by El Guapo
Pikoleta Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 a na stranu sto bi silikon gazio nogama, umjesto meeesio rukama
Allegra Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 moze li s'vakim da se fino gacka i po stencugama diljem Hr primorja ili su vise za gnjurkanje ?
Recommended Posts