January 25, 200916 yr Jedino ako si navikla da na nogama nosiš hotelsko pakovanje rastopljenog sladoleda od vanile.nista sladoled, ali mekanu kožu da. kamper je grub (barem ovaj za devojcice, ne znam kako je za decake)a leti - kaišiće :)
February 16, 200916 yr Author ovo je definitivno najbolja [najkvalitetnija, najlepsa, najudobnija] poslovna cipelica koju sam do sad kupila;
February 16, 200916 yr ovo je definitivno najbolja [najkvalitetnija, najlepsa, najudobnija] poslovna cipelica koju sam do sad kupila;Hippie cipelice su ti totalno wubavne!I bash su lepe shto su plave.
February 17, 200916 yr malo su samo neprakticne ako te ekipa s posla pozove da idete pravo na goa trance zurku!
February 17, 200916 yr malo su samo neprakticne ako te ekipa s posla pozove da idete pravo na goa trance zurku!pa zar se u avionu za gou ne dobijaju one patofne za nazuti? problem solved!
February 18, 200916 yr musarafe, drz se pendreka i uniforme! i na tarabi pise .............., i ne slusa se goa trance samo na goi (goji:))?
February 18, 200916 yr ali tamo je najbolji, izvorni, za konosere! sve ostalo je samo odblesak transa nad transovima!
February 18, 200916 yr pa zar se u avionu za gou ne dobijaju one patofne za nazuti? problem solved!Ti odavno nisi leteo. Ne daju ti bre vishe ni vodu u aeroplanovi.Dodushe nisam ni ja na duge staze, mozda za Go(ju) daju topo obroki pivo. Al bez te patofne, u to sam sigurna.
March 16, 200916 yr Author ladno nisam odolela jos jednom paru S?fftovih cipelica....S?fft Mary Janes;
March 16, 200916 yr mogla si da prisijes neki kanap s cvetom a ne da kupujes iste cipele. ono jes, djon se razlikuje.
March 16, 200916 yr hipiju da se zabrani postovanje na cipelama neko vreme pliiiz sto da se zabrani?? nisu bas toliko hrdjave ^_^
March 16, 200916 yr Author ovih S?fft Mary Janes ima u svim bojama.... malo je falilo da ih kupim u ovoj;
March 16, 200916 yr ovih S?fft Mary Janes ima u svim bojama.... malo je falilo da ih kupim u ovoj;e tuzicu te uchitelju majke mi