Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted (edited)
el su kupljene u bg-u? bas su lijepe :) . a svidžaju mi se i one Nicoline crne iz kvarteta. nego, Nicol, kake su za nositi?
vrlo su udobne za cipelu sa potpeticom od 5-6 cm. mislim da je stvar u tome što je tak dobro pozicioniran pa ravnomjerno prenosi pritisak, a ima i gumu na dnu pa nema straja od proklizavanja. zapravo, dozvizdile su mi je više prekrasne 8 centimetarske potpetice, koje provedu zimu u ormaru. mislim da sam napokon istitrirala gornju visinsku granicu.
mogu ja, mogu ja, mogu ja da vam se pridruzim?moje, samo moje, cipele pate patak!
dapače, za još 1 cipele se uvik mora naći mista. :) simpa su, djeluju toplo i zimski. jel ti previsoka peta za svakodnevno klaparanje? Edited by Nicol
Posted

neverovatno, ali meni su ovo prve cipele koje su mi savrseno udobne od prvog nosenja.btw. prve sa potpeticom u zivotu...ma, sjajne su. a moze i da se tanca u njima. :rolleyes:

• 3 weeks later...
Posted

Videla jedne simpaticne kamper. Na netu 135 eura, kod nas 12800. Ppzd.

Posted

Pre koju nedelju, opako udobne36145-017_L.jpgSledeći pikctwins.jpg

Posted (edited)

smišne su ti ove dičje kamperice, navijam za njih. btw. svi njihovi modeli su jako udobni, jedino su preskupe za frekvenciju kojom kupujem cipele -_-

Edited by Nicol
Posted
svi njihovi modeli su jako udobni
Krucijalno za debile poput mene koji rade i rukama i nogama.A sreća je što ove druge prave za baš nogatu decu.
Posted

Ima za sve devojčice koje nose od 39 do 46.

Posted

meni takve ali plitke traju vec trecu godinu. nikad u zivotu nisam imala udobnije i trajnije cipele.a jos su narandzaste :wub:imaju sad neke super sarene patike, ali nekako mi se ne da. obecala sam maman i sebi da ce sledece cipele koje kupujem biti za seke. sto znaci da nikada vise necu kupiti cipele.

Posted

Ove Aldo cipele, sto ih Goran Miskovic Karic otvorio u Knezu ne izgledaju lose. Samo su malo skupe (cini mi se dosta vise nego preko) i svaki drugi par, ma koliko lepo izgledao iz anfasa ima "fuck me" platformu i stiklu od 12 cm :( Ali ima da se probere, ja se ufiksirala na neke zelene sa debelim kaisem.

Posted
nikad u zivotu nisam imala udobnije i trajnije cipele.
Ja ne znam sta je to sa mnom i kamperom, da li sam ja jedina na svetu kojoj su te cipele neudobne, i to toliko neudobne da mi gaz pomera kicmu iz lezista, razvaljuje kukove i duze setnje cini nepodnosljivima. No, svejedno, tih par modela koje sam kupila u zadnjih par godina su jedine cipele koje kupujem, jer su to jedine koje mi se dopadaju. Kupujem bejzik meridzejns, crne, ravne, da l su od laka, da l od koze, s plavim dugmetom sa strane, ili bez, to je razlika, a sve ostalo isto. Razmisljala sam da pisem fabrici da sad kad su razvili posao, da ne kazem brend i namlatili pare, mozda sad da angazuju nekog inzernjera za cipele da se pozabavi statikom... Opet, ove sto kukam da su skupe, pertlaju se, bljuzga model, probala sam moj broj i noga mi pliva, nisu stedeli na prostoru za debele carape, i deluju mi udobno?! Sto ne mogu da znam dok ne prosetam par kilometara. Mislim, da cu bez obzira na sve, angazovati prijatelje u inostranstvu da mi dopeljaju jedne za novogodisnje end bozicne praznike.
Posted
Ja ne znam sta je to sa mnom i kamperom, da li sam ja jedina na svetu kojoj su te cipele neudobne, i to toliko neudobne da mi gaz pomera kicmu iz lezista, razvaljuje kukove i duze setnje cini nepodnosljivima.
sigurno nemas ravne tabane :Dne znam u cemu je fora. ali posle palladium cipela/patika, koje se nazalost vise ne prave u mom omiljenom modelu, camper su jedine koje mogu da podnesem. cak sam se usudila i na kao stiklu, od citava cetiri cm, letos, i nisam poginula, ni dobila zuljeve. mada, kada je u pitanju udobnost, neprevazidjena je marka arche. jedino sto su modeli pomalo tetkasti, mada ima izleta u sarenilo boja.