MaryPoppins Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 nemoj mi reci da nikog nisi nagazila. ja ne bih odoleo.ček da ih naviknem na mene. bila sam prezauzeta vođenjem računa da ne polomim nogu, pošto sam skakutala po nekim kamenim pločama i ciglama. ima vremena za gaženje :D
batticuore Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 ček da ih naviknem na mene. bila sam prezauzeta vođenjem računa da ne polomim nogu, pošto sam skakutala po nekim kamenim pločama i ciglama. ima vremena za gaženje :DMarry, dobre ti ove lakovane, mada mi se daj drveni? deo štikle nešto ne sviđa, daje neku čudnu ozbiljnost cipeli...al svaka tebi čast kad ti đuskaš u 10cm-štikli. ja tek sad počinjem da gazim u visokim štiklama, tj. evo sa' ću, čekaju me neke u ormanu
MaryPoppins Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Marry, dobre ti ove lakovane, mada mi se daj drveni? deo štikle nešto ne sviđa, daje neku čudnu ozbiljnost cipeli...al svaka tebi čast kad ti đuskaš u 10cm-štikli. ja tek sad počinjem da gazim u visokim štiklama, tj. evo sa' ću, čekaju me neke u ormanu pa kad je ozbiljna cipela, šta da radim. :Dinače, štikla i platforma su obložene kožom. juče sam ih izvela na večeru, a danas na posao :) štikle rulaju.
Nicol Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 (edited) samo za fanove- napredni oblici crocsoida po zapadnoj europi.edit: zapravo, križanac crocsa i sketchersice :D Edited July 24, 2008 by Nicol
msmodesty Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 moje su, moje :DRepetto baletanke za prave balerine
A_PACH Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 blago vama, izbor muskih cipela u BG je ....necu upotrebiti rec..ima ili sa kicankama(znaci moram se zvati Radovan i imati mustaće) ili one spicaste u kojima ne moze da se hoda, model `strike the pose`
korindjar Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 (edited) Uzo u Alpini, pre jedno mesec dana, samo bez oziljka napred koji imaju na ovoj slici. Dooobre Edited August 29, 2008 by Hustler
Nicol Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 modesty, zar baletanke mogu imat potpeticu? mislim, meni je baletanka samo ravna, ovo bi mi bile salonke s baletnim šarmom? :) a dorothy perkins mi ima prekrasnu jesensku kolekciju, onako retro 40-ish, žemstveno, s bogatim izborom boja.jučer sam imala sljedeću višesatnu kvatrilemu:na kraju su pobjedile posljednje, zbog nježne asocijacije na tango plesačice
gospa buba Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 na kraju su pobjedile posljednje, zbog nježne asocijacije na tango plesačicelele sto su dobre :o
Nicol Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 (edited) bravo!tango: flamenco: ma, važno da su plesne Edited August 30, 2008 by Nicol
Аврам Гојић Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Stiže jesen...vreme za nove cokule. Preporučujem ovo:Magnum Stealth II
batticuore Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 moje su, moje :DRepetto baletanke za prave balerineel su kupljene u bg-u? bas su lijepe :) . a svidžaju mi se i one Nicoline crne iz kvarteta. nego, Nicol, kake su za nositi?
njanja Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 (edited) mogu ja, mogu ja, mogu ja da vam se pridruzim?moje, samo moje, cipele pate patak! Edited August 31, 2008 by njanja
Recommended Posts