Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted

Erdal imalin je živo s., Samo se osuši i stvrdne, imalin je nekada imao Maltene neograničeno trajanje.
Od sad kupujem samo kreme u tubi.

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

Posted

Ima li gdje kod nas da se uzme Kivi, i meni je Erdal loš, Kazablanka isto mnjah, imaju onu kremu (sa sunđerom na poklopcu) koja je dobra kao prva pomoć

• 2 weeks later...
Posted

Otisle mi moje nepromocive cizme ukurac usled mehanickih radnji.

Da kupim ove?

50919-whe_3.jpg 

Meni su lepe i probala sam ih pre posla, ulazim u junior 40, verovali ili ne. Treba da odlucim do popodne.

Posted

mislim da sa ovima ne računaš na nepromočivost. 

moja žena ima takve i mislim da budu mokre noge. 

Posted

O svasta, pise da su kao nepromocive. Khhhh, ja ne bih da nosim one fatirane ko kad sam bila mala, mala!!

Posted

otkud znam. možda je do nogu :D a možda se javi ovde neka zadovoljna korisnica.  

Posted
3 hours ago, MayDay said:

Da kupim ove?

Meni su lepe i probala sam ih pre posla, ulazim u junior 40, verovali ili ne. Treba da odlucim do popodne.

nepromocive timbe imaju voterpruf zig utisnut s desne strane. ove ga nemaju. ja imam ovog tipa, i bas sam primetila razocarano pre par dana da su mi carape bile mokre na palcevima. al impregniraciu ih, pa okej. ako su jeftine, svakako ih kupi. te su super tople i udobne za suvi sneg i ladnocu, i traju 100 godina. 

Posted
9 minutes ago, darling said:

nepromocive timbe imaju voterpruf zig utisnut s desne strane. ove ga nemaju. ja imam ovog tipa, i bas sam primetila razocarano pre par dana da su mi carape bile mokre na palcevima. al impregniraciu ih, pa okej. ako su jeftine, svakako ih kupi. te su super tople i udobne za suvi sneg i ladnocu, i traju 100 godina. 

Ako na deklaraciji pise da su nepromocive i tamo imaju u izlogu neki djavo sa posebnom naznakom da su nepromocive i ako mi prodje voda, taman mogu da get money back. Kupila sam ih, lepe su mi. 

A i da mogu da kazem kako nosim broj 40. :D 

Posted

ma divne su te. i ja sam mislila da su moje nepromocive, al jbga, nisu. i to otkrijem u cetvrtoj godini zajednickog zivota :D

iz iskustva s timbama, koje god su moje imale to sa strane da pise da su nepromocive, te su i bile. ovo su prve koje nemaju, i prve u kojima su mi noge mokre.

inace, dosta su tvrde, teske, i trebalo dve tri nedelje kroz dve tri godine da ih razgazim, izbegavala sam da ih nosim bas zbog toga, kao aj necu, daj nesto udobnije i lakse, al ove godine su mi odlicne, tople i drze stopala, lejt blumerke. seko, da ih nosis u zdravlju i veselju :)

Posted

+1

moje imaju waterproof etiketicu sa strane i nisu pustile molekul vode već 4 godine

Posted (edited)

Ja sam uzela u ECCO-u  pre neki dan  ove polu duboke čizme.

Nosila sam ih po snegu koji je počeo da se otapa i odlično su se pokazale. Imaju gore-tex oznaku.

Edited by Arkadija
Posted

Gore-tex. :D Ja sam u oralnoj komunikaciji to bila razumevala kao Gorateks i dugo bila ubedjena da je neka proizvodnja iz Istocne Bosne. 

Hvala, Darling! Jesu malo tvrdje, ali su tople i mekano je ono unutra, ona obloga.