ivy Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 3 hours ago, ajgor said: Još čekam da Beograd tresne valjan kijamet da vidim kakav je zapravo GriSport Tramontana, bio na nekom sumanutom sniženju maja 2017. Tokom ono malo snežnih dana protekle zime sve bilo OK, udobne, ne propuštaju. Ortak je tokom istog popusta kupio model K2 sa onim fensi đonom, veli da su odlične za planinarenje, često hoda po Srbiji, pa ja ove moje Lowa nosila jednom po sumi i po kuci da ih razgazim i eno ih stoje,ne mogu da ih nosim na 25c...a da ih nisam kupila sad bi plivali u vodi do kolena ili nekom snegu garant
darling Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 (edited) sto su mi dobre ove cizme. ne lice na mene uopste, al mi se dopadaju. brinem se https://www.malloni.com/stivale-con-tacco-medio.html Edited November 11, 2018 by darling
InvisibleLight Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 ja bih ove za tmurne dane a posto ih nema u srbiji afair, mislim da cu naruciti ove, u krem varijanti dovoljno sto su jednobojne i imaju ovu sirovu gumu za djon da odstrane tipican 'superstar' vajb mada..
El Guapo Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 https://www.anatomicshoes.com/Ove su pre više godina imali u Novom Merkatoru i nikad više.Izgledaju kvalitetno, ali ih ne bih naručivao online, dal ih ima još negde u nas?Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока
InvisibleLight Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 stigle mi krem boje, odozgo. nema crnih, mada ima u srbiji na jednom sajtu al nema broj nema veze, i bez su super. bolest ne bira.
Jumanji Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 sto su mi dobre ove cizme. ne lice na mene uopste, al mi se dopadaju. brinem se [emoji3] https://www.malloni.com/stivale-con-tacco-medio.html Mmmmmm kako su dobree [emoji7]
MayDay Posted November 27, 2018 Posted November 27, 2018 Mozda, mozda ima sanse da ja nosim ovu kozu sa ovih cizama iz linka! On 4.11.2018. at 13:12, MayDay said: Evo novog modela koji je meni mnogo lep sam po sebi i nije mi mrsko ni ove sive da nosim ako ne proradi plan, ali mislila sam da mi napravi ove u ovoj zutoj kozi. Ova peta je od 5cm i sa njom necu izgledati kao da sam krenula da ubijem coveka.
booyaka Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 [mention=2148]mustang[/mention]To možda po Amerikama, CAT je ovde, baš kao i Skečers sa kojim se prodaje u Office.u - đubre. Lowa, Haix, Meindle, Tecnica, Scarpa su neke od marki koje mi padaju na pamet, a da opravdavaju cenu. Timberland... kod nas su preskupe i precenjene, za te pare sad ima Dolomite kod Pionira.Kupio kod Office-a CAT pre 6 godina, kao da su juče kupljene nigde nije krenuo konac, nigde da su se poderale, doduše nosim ih dva, tri meseca godišnje max. Ove planiram sledeće da pazarim
zorglub Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 8 hours ago, booyaka said: Kupio kod Office-a CAT pre 6 godina, kao da su juče kupljene nigde nije krenuo konac, nigde da su se poderale, doduše nosim ih dva, tri meseca godišnje max. Prve Skecher-ice se rašile od đona nakon mesec dana. Druge, kupljene nakon ~godinu dana se bukvalno raspale po trećem nošenju. Budala, dao sam Office-u i treću šansu posle dužeg vremena (3-4 godine recimo) - CAT cipelama/patikama pukao đon na dvoje posle možda dva meseca, u toku kojih sam ih obuo možda 10 puta. Drago mi je zbog tvog iskustva, ali ja tamo više ne ulazim.
nisam ja Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 hvala. ja reko hevare jer sam pomislio heavy armour, a ono under.
booyaka Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Ma ok, meni je skroz ok brand, skoro sam uzeo njihove patike za basket, po meni dosta dobar odnos cena-kvalitet.
Katikon Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 Hocu ove puma, videla sam ih pre neki dan u sremskoj, kostale 3.500, reko to mi prejeftino, nisam sirotilja, necu ni da probam itd. Danas se uskopistim da ih probam, kupim, sve hocu-nema. Je l bese tu Invisible ume da pomogne gde sta ima da se nadje? https://www.kickz.com/us/puma-sneakers-low-suede-platform-celebrate-womens-puma_black_puma_team_gold-134502001
Recommended Posts