Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted

U čemu je vic sa novim tikama što izgledaju rabljeno? Par god već to vidim.

Posted

znaci jedne moje kineske koje obozvam a koje sad vec,posle 6-7god, izgledaju kao za kontejner su u trendu?!

jeej!!

a spremala sam se da ih bacim ali prolongirala zbog omiljenosti

Posted (edited)

meni su balensijage neprikosnovene u ruznoci i skupoci. (jedino su crne s belim djonom lepe, al i dalje neprihavtljivo skupe)

@Mil@n  prodao si veru za veceru :D  ove nove mi se svidjaju, lepe. 

Edited by darling
Posted

pih ja imam iscepane, tražim bar 1000e za njih

Posted
1 hour ago, ToniAdams said:

U čemu je vic sa novim tikama što izgledaju rabljeno? Par god već to vidim.

u lazno hipsterskom "nehajnom  a ustvari strogo promisljenom pretencioznom biranju odece/obuce

Posted

u svemu tome je najzamnimljivije sto na aliekspresu nude kopije tih patika al za 30-40$ :laugh:

dupla aproprijacija, najpre dizajnerski italijani naprave tike sa preuzimanjem 'imidza'  radnicke klase i kupuju hipsteri za 500$, onda kinezi naprave za sirotinju ,za 50$, kopiju tih patika_sa_radnicka_klasa_izgledom_koje su_za bogate  :D

Posted
2 hours ago, darling said:

meni su balensijage neprikosnovene u ruznoci i skupoci. (jedino su crne s belim djonom lepe, al i dalje neprihavtljivo skupe)

uhh, slazem se. kapiram fascinaciju zapadnjaka nacinom oblacenja istocnog bloka 80-tih. sveze im je :D (demna + gosha razvaljuju samotako!) ali treba stomak za tu njihovu savremenu interpretaciju.

Posted
7 hours ago, InvisibleLight said:

mozda mislis na ove, vidim da ih ima puno i po srbiji

meni su neke od njih ok, ali toliko para.....

Vidjao sam i takve, ali to je još i klasika. Pre sam mislio na neke nabudžene poput ovih što je Darling postavila, i razne druge, sa lancima, katancima, bodljama. A posebno su zanimljive one što izgledaju kao da ih je moler nosio par godina.

Posted (edited)

Vidi u Đak sportu, rasprodaja određenih modela Hummelovih patika. Imaju diskont u Zemunu i još na nekoliko mesta, obratiti pažnju na online popuste, npr. ovo. Dalje sam.

https://www.djaksport.com/hummel-muske-slimmer-stadil-dou-oiled-high-n44547

Toliko dobar popust da mi je žao što ne nosim patike.

Mislim da ću potpuno preći na Mefisto, čak i uz haljinu.

edit- mahime:D

Edited by halloween
Posted
38 minutes ago, halloween said:

Toliko dobar popust da mi je žao što ne nosim patike.ma broja.

Posted
On 1.10.2018. at 10:40, darling said:

@Mil@n

:cry: What has been seen cannot be unseen