ToniAdams Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 U čemu je vic sa novim tikama što izgledaju rabljeno? Par god već to vidim.
ivy Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 znaci jedne moje kineske koje obozvam a koje sad vec,posle 6-7god, izgledaju kao za kontejner su u trendu?! jeej!! a spremala sam se da ih bacim ali prolongirala zbog omiljenosti
darling Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 (edited) meni su balensijage neprikosnovene u ruznoci i skupoci. (jedino su crne s belim djonom lepe, al i dalje neprihavtljivo skupe) @Mil@n prodao si veru za veceru ove nove mi se svidjaju, lepe. Edited October 1, 2018 by darling
InvisibleLight Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 1 hour ago, ToniAdams said: U čemu je vic sa novim tikama što izgledaju rabljeno? Par god već to vidim. u lazno hipsterskom "nehajnom a ustvari strogo promisljenom pretencioznom biranju odece/obuce
InvisibleLight Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 u svemu tome je najzamnimljivije sto na aliekspresu nude kopije tih patika al za 30-40$ dupla aproprijacija, najpre dizajnerski italijani naprave tike sa preuzimanjem 'imidza' radnicke klase i kupuju hipsteri za 500$, onda kinezi naprave za sirotinju ,za 50$, kopiju tih patika_sa_radnicka_klasa_izgledom_koje su_za bogate
roksi Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 2 hours ago, darling said: meni su balensijage neprikosnovene u ruznoci i skupoci. (jedino su crne s belim djonom lepe, al i dalje neprihavtljivo skupe) uhh, slazem se. kapiram fascinaciju zapadnjaka nacinom oblacenja istocnog bloka 80-tih. sveze im je (demna + gosha razvaljuju samotako!) ali treba stomak za tu njihovu savremenu interpretaciju.
mraki Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 7 hours ago, InvisibleLight said: mozda mislis na ove, vidim da ih ima puno i po srbiji meni su neke od njih ok, ali toliko para..... Vidjao sam i takve, ali to je još i klasika. Pre sam mislio na neke nabudžene poput ovih što je Darling postavila, i razne druge, sa lancima, katancima, bodljama. A posebno su zanimljive one što izgledaju kao da ih je moler nosio par godina.
kud_genijalci Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 hummel . je l' ima negde u Bgdu da se kupi, nešto slično ovome: https://hummel.net/produkter/hummel-slimmer-stadil-high-063511-black-white-kh?gn=606604 2012. je bilo u Kn. Mihailovoj, ali posle su tu radnju zatvorili.
maheem Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 hummel . je l' ima negde u Bgdu da se kupi, nešto slično ovome:https://hummel.net/produkter/hummel-slimmer-stadil-high-063511-black-white-kh?gn=606604 2012. je bilo u Kn. Mihailovoj, ali posle su tu radnju zatvorili. Nisam pri kompu al brzom pretragom sam naleteo na, rekao bih, isti ili jako sličan model: https://www.djaksport.com/hummel-muske-patike-hummel-stadil-high-n42925Primetićeš da je na super popustu
halloween Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 (edited) Vidi u Đak sportu, rasprodaja određenih modela Hummelovih patika. Imaju diskont u Zemunu i još na nekoliko mesta, obratiti pažnju na online popuste, npr. ovo. Dalje sam. https://www.djaksport.com/hummel-muske-slimmer-stadil-dou-oiled-high-n44547 Toliko dobar popust da mi je žao što ne nosim patike. Mislim da ću potpuno preći na Mefisto, čak i uz haljinu. edit- mahime Edited October 3, 2018 by halloween
mraki Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 38 minutes ago, halloween said: Toliko dobar popust da mi je žao što ne nosim patike.ma broja.
I*m with the pilots Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 On 1.10.2018. at 10:40, darling said: meni su balensijage neprikosnovene u ruznoci i skupoci. (jedino su crne s belim djonom lepe, al i dalje neprihavtljivo skupe) @Mil@n What has been seen cannot be unseen
Recommended Posts