maksas Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Pazario pre neki dan. Nadam se da ce opravdati svoju cenu... -_-
Hippie Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 sad ozbiljno, mnogo me zanima, u kojoj konfiguraciji se nosi ta obuca?sto se mene tice, u istoj kao i one vunene carape evo kako to UGG radi... a bogme prave i fluffy flip flops........
Hippie Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 cek da okacim jos jednu slabosbowling shoes
apotekarica Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 sad ozbiljno, mnogo me zanima, u kojoj konfiguraciji se nosi ta obuca?ja vidjala stasale tinejdzerke da konfigurisu s farmerkama, cak nije ni izgledalo lose licno bih nosila uz dugacku cigansku suknju, npr. (btw, konstatovala sam u casopisima veliki kambek maxi sukanja i haljina)cek da okacim jos jednu slabosbowling shoes e ovo mi se vec svidja, nosila bih u civilnoj varijanti
Leia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 a bogme prave i fluffy flip flops........jel se ovo nosi na letovanju ili na zimovanju?
Hippie Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 po potrebiapropo onih carapa, evo i naj kjut para...
Grunf Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 (edited) ja sam pre neki dan video ultimativnu zensku obucu: cizme do kolena duboke, od prevrnute koze, roze boje, sa stiklom od 10cm i otvorenim prstima. kome se to ne svidja, sigurno je fasista/kinja. Edited April 24, 2008 by Grunf
pachule Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Da li 38 ili 39? Bolje da su malo male ili malo velike? (teget lakovane, mob slika pa se malo losije vidi)
Nicol Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 ja sam pre neki dan video ultimativnu zensku obucu: cizme do kolena duboke, od prevrnute koze, roze boje, sa stiklom od 10cm i otvorenim prstima. kome se to ne svidja, sigurno je fasista/kinja.sigurno ima dobar razlog. možda ima upaljeno kurje oko na nožnom prstu. ili pušta nokte.
Eidyia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 ja sam pre neki dan video ultimativnu zensku obucu: cizme do kolena duboke, od prevrnute koze, roze boje, sa stiklom od 10cm i otvorenim prstima. kome se to ne svidja, sigurno je fasista/kinja. :D Imaj i slikaj nam to ako budeš opet imao nesreću da nabasaš na takve. Naime, meni ni uz najbolju volju ne polazi za okom vizualizacija nečeg takvog.
lostfanforever Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Da li 38 ili 39? Bolje da su malo male ili malo velike? (teget lakovane, mob slika pa se malo losije vidi)a gde ima ? ocu ja, ocu ja :D
Pixie Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Ej, ovo bi se super slagalo sa jednom mojom suknjom. :)
pachule Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Kupila u womensecret-u, ali je fora izgleda u tome sto imaju samo 37-8-9 i nista vise od brojeva. A cudno je da nisu neudobne. A ima jos jedna varijanta otvorenijih, platnenih i bez platforme.
lostfanforever Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 (edited) videla danas pachule-ine ... ne svidja mi se uzivo... previsoka platforma :(potraga se nastavlja .. Edited April 30, 2008 by lostfanforever
Recommended Posts