Jump to content

Featured Replies

111482_3.jpgPazario pre neki dan. Nadam se da ce opravdati svoju cenu... -_-
  • Replies 6.1k
  • Views 744.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• opet sam muza jamamotou  

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

nisu bile muške? ❤️🏳️‍🌈

• sebago, bilo da su u raskošnoj boji ili obične, i bez obzira na model su obuća sa porukom  I will never have sex again    ove sandale su još i podnošljive.       

Posted Images

• Author
  thermal bug said:
sad ozbiljno, mnogo me zanima, u kojoj konfiguraciji se nosi ta obuca?
sto se mene tice, u istoj kao i one vunene carape :blush: evo kako to UGG radi... 985-242239-p.jpga bogme prave i fluffy flip flops........Ugg-Fluffie-Brown-325.jpg
  • Author

cek da okacim jos jednu slabosbowling shoes :wub:sh-lextrawpb.jpg

thermal bug said:
sad ozbiljno, mnogo me zanima, u kojoj konfiguraciji se nosi ta obuca?
ja vidjala stasale tinejdzerke da konfigurisu s farmerkama, cak nije ni izgledalo lose :unsure: licno bih nosila uz dugacku cigansku suknju, npr. (btw, konstatovala sam u casopisima veliki kambek maxi sukanja i haljina)
  Hippie said:
cek da okacim jos jednu slabosbowling shoes :wub:
e ovo mi se vec svidja, nosila bih u civilnoj varijanti
  Hippie said:
a bogme prave i fluffy flip flops........
jel se ovo nosi na letovanju ili na zimovanju?
  • Author

po potrebiapropo onih carapa, evo i naj kjut para...

post-382-1208903358.jpg

ja sam pre neki dan video ultimativnu zensku obucu: cizme do kolena duboke, od prevrnute koze, roze boje, sa stiklom od 10cm i otvorenim prstima. kome se to ne svidja, sigurno je fasista/kinja.

Edited by Grunf

Da li 38 ili 39? Bolje da su malo male ili malo velike? (teget lakovane, mob slika pa se malo losije vidi)Image003.jpg

Grunf said:
ja sam pre neki dan video ultimativnu zensku obucu: cizme do kolena duboke, od prevrnute koze, roze boje, sa stiklom od 10cm i otvorenim prstima. kome se to ne svidja, sigurno je fasista/kinja.
sigurno ima dobar razlog. možda ima upaljeno kurje oko na nožnom prstu. ili pušta nokte.
  Grunf said:
:D Imaj :heart: i slikaj nam to ako budeš opet imao nesreću da nabasaš na takve. Naime, meni ni uz najbolju volju ne polazi za okom vizualizacija nečeg takvog.
  pachule said:
Da li 38 ili 39? Bolje da su malo male ili malo velike? (teget lakovane, mob slika pa se malo losije vidi)Image003.jpg
a gde ima ? ocu ja, ocu ja :D
  pachule said:
Image003.jpg
Ej, ovo bi se super slagalo sa jednom mojom suknjom. :) 1181594930-304.jpg
  • Author

joj, daj mi malo da je nosim :wub:

Kupila u womensecret-u, ali je fora izgleda u tome sto imaju samo 37-8-9 i nista vise od brojeva. A cudno je da nisu neudobne. A ima jos jedna varijanta otvorenijih, platnenih i bez platforme.

videla danas pachule-ine ... ne svidja mi se uzivo... previsoka platforma :(potraga se nastavlja ..

Edited by lostfanforever