Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted
111482_3.jpgPazario pre neki dan. Nadam se da ce opravdati svoju cenu... -_-
Posted
sad ozbiljno, mnogo me zanima, u kojoj konfiguraciji se nosi ta obuca?
sto se mene tice, u istoj kao i one vunene carape :blush: evo kako to UGG radi... 985-242239-p.jpga bogme prave i fluffy flip flops........Ugg-Fluffie-Brown-325.jpg
Posted

cek da okacim jos jednu slabosbowling shoes :wub:sh-lextrawpb.jpg

Posted
sad ozbiljno, mnogo me zanima, u kojoj konfiguraciji se nosi ta obuca?
ja vidjala stasale tinejdzerke da konfigurisu s farmerkama, cak nije ni izgledalo lose :unsure: licno bih nosila uz dugacku cigansku suknju, npr. (btw, konstatovala sam u casopisima veliki kambek maxi sukanja i haljina)
cek da okacim jos jednu slabosbowling shoes :wub:
e ovo mi se vec svidja, nosila bih u civilnoj varijanti
Posted
a bogme prave i fluffy flip flops........
jel se ovo nosi na letovanju ili na zimovanju?
Posted

po potrebiapropo onih carapa, evo i naj kjut para...

post-382-1208903358.jpg

Posted (edited)

ja sam pre neki dan video ultimativnu zensku obucu: cizme do kolena duboke, od prevrnute koze, roze boje, sa stiklom od 10cm i otvorenim prstima. kome se to ne svidja, sigurno je fasista/kinja.

Edited by Grunf
Posted

Da li 38 ili 39? Bolje da su malo male ili malo velike? (teget lakovane, mob slika pa se malo losije vidi)Image003.jpg

Posted
ja sam pre neki dan video ultimativnu zensku obucu: cizme do kolena duboke, od prevrnute koze, roze boje, sa stiklom od 10cm i otvorenim prstima. kome se to ne svidja, sigurno je fasista/kinja.
sigurno ima dobar razlog. možda ima upaljeno kurje oko na nožnom prstu. ili pušta nokte.
Posted
:D Imaj :heart: i slikaj nam to ako budeš opet imao nesreću da nabasaš na takve. Naime, meni ni uz najbolju volju ne polazi za okom vizualizacija nečeg takvog.
Posted
Da li 38 ili 39? Bolje da su malo male ili malo velike? (teget lakovane, mob slika pa se malo losije vidi)Image003.jpg
a gde ima ? ocu ja, ocu ja :D
Posted
Image003.jpg
Ej, ovo bi se super slagalo sa jednom mojom suknjom. :) 1181594930-304.jpg
Posted

Kupila u womensecret-u, ali je fora izgleda u tome sto imaju samo 37-8-9 i nista vise od brojeva. A cudno je da nisu neudobne. A ima jos jedna varijanta otvorenijih, platnenih i bez platforme.

Posted (edited)

videla danas pachule-ine ... ne svidja mi se uzivo... previsoka platforma :(potraga se nastavlja ..

Edited by lostfanforever