April 21, 200816 yr Author sad ozbiljno, mnogo me zanima, u kojoj konfiguraciji se nosi ta obuca?sto se mene tice, u istoj kao i one vunene carape evo kako to UGG radi... a bogme prave i fluffy flip flops........
April 22, 200816 yr sad ozbiljno, mnogo me zanima, u kojoj konfiguraciji se nosi ta obuca?ja vidjala stasale tinejdzerke da konfigurisu s farmerkama, cak nije ni izgledalo lose licno bih nosila uz dugacku cigansku suknju, npr. (btw, konstatovala sam u casopisima veliki kambek maxi sukanja i haljina)cek da okacim jos jednu slabosbowling shoes e ovo mi se vec svidja, nosila bih u civilnoj varijanti
April 22, 200816 yr a bogme prave i fluffy flip flops........jel se ovo nosi na letovanju ili na zimovanju?
April 24, 200816 yr ja sam pre neki dan video ultimativnu zensku obucu: cizme do kolena duboke, od prevrnute koze, roze boje, sa stiklom od 10cm i otvorenim prstima. kome se to ne svidja, sigurno je fasista/kinja. Edited April 24, 200816 yr by Grunf
April 24, 200816 yr Da li 38 ili 39? Bolje da su malo male ili malo velike? (teget lakovane, mob slika pa se malo losije vidi)
April 27, 200816 yr ja sam pre neki dan video ultimativnu zensku obucu: cizme do kolena duboke, od prevrnute koze, roze boje, sa stiklom od 10cm i otvorenim prstima. kome se to ne svidja, sigurno je fasista/kinja.sigurno ima dobar razlog. možda ima upaljeno kurje oko na nožnom prstu. ili pušta nokte.
April 29, 200816 yr ja sam pre neki dan video ultimativnu zensku obucu: cizme do kolena duboke, od prevrnute koze, roze boje, sa stiklom od 10cm i otvorenim prstima. kome se to ne svidja, sigurno je fasista/kinja. :D Imaj i slikaj nam to ako budeš opet imao nesreću da nabasaš na takve. Naime, meni ni uz najbolju volju ne polazi za okom vizualizacija nečeg takvog.
April 29, 200816 yr Da li 38 ili 39? Bolje da su malo male ili malo velike? (teget lakovane, mob slika pa se malo losije vidi)a gde ima ? ocu ja, ocu ja :D
April 29, 200816 yr Kupila u womensecret-u, ali je fora izgleda u tome sto imaju samo 37-8-9 i nista vise od brojeva. A cudno je da nisu neudobne. A ima jos jedna varijanta otvorenijih, platnenih i bez platforme.
April 30, 200816 yr videla danas pachule-ine ... ne svidja mi se uzivo... previsoka platforma :(potraga se nastavlja .. Edited April 30, 200816 yr by lostfanforever