ToniAdams Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 kod nas geoks drze 2 brata polukrimosa, te su vrlo mogucno divcibare.kupovati jedino ako su bas superjeftine, sto im se desi povremeno, kad neki komad ostane.
Tresko Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Cipele Ecco, osim par wingtop klasičnih modela su uvredljivo ružne. Medjutim imaju odlične cipele za golf.
Lancia Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Cipele Ecco, osim par wingtop klasičnih modela su uvredljivo ružne. Medjutim imaju odlične cipele za golf. bas dobra vest.
halloween Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 (edited) U prodavnici FLY London na Terazijama može se naći udobna obuća. Nije sve Fly, ima i drugih proizvođača.Izbor: http://www.dip-trade.co.rs/proizvodi.php Edited September 24, 2013 by halloween
adam Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 ovde taj ecco nose matorci(ke) od preko 80. ja nagovarao kevu da ih kupi, ko velim taman su za nju - nece ni da cuje. kaze ima pirot opanaka i kod nas, ne mora pare za to da daje.
ivy Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 U prodavnici FLY London na Terazijama može se naći udobna obuća. Nije sve Fly, ima i drugih proizvođača.Izbor: http://www.dip-trade...s/proizvodi.php kul,ima bas lijepih cizamaove su 1 vub http://www.dip-trade.co.rs/proizvodi2.php?id=1786
ToniAdams Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Cipele Ecco, osim par wingtop klasičnih modela su uvredljivo ružne. Medjutim imaju odlične cipele za golf.vecina da, al sam nasao skroz oldskul model i bas su lepe
Dagmar Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Ja imam par modela koji nit su ružni nit pnzionerski. Imaju svakako i stvari za starije, što da ne, a i ružne, ali za moj ukus sasvim dovoljno lepih cipa.
Hippie Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 bas dobra vest.pa dobro, sto je to smesno? ja imam 1 opsesiju; vintage bowling shoes..... kad imam pare, vazda ih fatam po ibeju
boshoku Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 obnovio kao i svake sezone, jer kao što im i ime veli: "dessert boots", nisu za sneg i i lapavicu:boli me jajnik, clarks zanavijek
sailorman Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Aj sto obnavljas svake godine, ali zar ti ne smeta kad ti noge budu mokre na hladnoci?
slepa živana Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 pa dobro, sto je to smesno? ja imam 1 opsesiju; vintage bowling shoes..... kad imam pare, vazda ih fatam po ibejudaj neku sliku. obožavam cipele za kuglanje, mislim na kroj... jel u tome može da se hoda kroz realna život?obnovio kao i svake sezone:o pa šta radiš ti u tim cipelama kad ti svake sezone trebaju nove?pitanje: kako beogradski kauboji nabavljaju obuću? volela bi da imam kaubojske čizme.
boshoku Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 waste management and disposal technician, al štedim
Recommended Posts