Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted

kod nas geoks drze 2 brata polukrimosa, te su vrlo mogucno divcibare.kupovati jedino ako su bas superjeftine, sto im se desi povremeno, kad neki komad ostane.

Posted

Cipele Ecco, osim par wingtop klasičnih modela su uvredljivo ružne. Medjutim imaju odlične cipele za golf.

Posted
Cipele Ecco, osim par wingtop klasičnih modela su uvredljivo ružne. Medjutim imaju odlične cipele za golf.
:lol: bas dobra vest.
Posted

ovde taj ecco nose matorci(ke) od preko 80. ja nagovarao kevu da ih kupi, ko velim taman su za nju - nece ni da cuje. kaze ima pirot opanaka i kod nas, ne mora pare za to da daje.

Posted
vecina da, al sam nasao skroz oldskul model i bas su lepe
Posted

Ja imam par modela koji nit su ružni nit pnzionerski. Imaju svakako i stvari za starije, što da ne, a i ružne, ali za moj ukus sasvim dovoljno lepih cipa.

Posted
:lol: bas dobra vest.
pa dobro, sto je to smesno? ja imam 1 opsesiju; vintage bowling shoes..... kad imam pare, vazda ih fatam po ibeju
Posted

obnovio kao i svake sezone, jer kao što im i ime veli: "dessert boots", nisu za sneg i i lapavicu:6190943.jpgboli me jajnik, clarks zanavijek

Posted

Aj sto obnavljas svake godine, ali zar ti ne smeta kad ti noge budu mokre na hladnoci?

Posted
pa dobro, sto je to smesno? ja imam 1 opsesiju; vintage bowling shoes..... kad imam pare, vazda ih fatam po ibeju
daj neku sliku. obožavam cipele za kuglanje, mislim na kroj... jel u tome može da se hoda kroz realna život?
obnovio kao i svake sezone
:o pa šta radiš ti u tim cipelama kad ti svake sezone trebaju nove?pitanje: kako beogradski kauboji nabavljaju obuću? volela bi da imam kaubojske čizme.
Posted

waste management and disposal technician, al štedim :fantom: